• Äldre 23 Jul 22:12
    19689 visningar
    111 svar
    111
    19689

    December brudar :)

    I vackra december sker de jag drömt om som liten flicka :) Jag ska äntligen få gifta mig med en helt underbar man :) Lycklig ända in i själen för detta! Den 31/12 2012 kl:15.00 säger vi ja till varandra och blir man och hustru :) herr och fru Saarinen :) Är vi fler lyckliga människor som säger ja till varandra i vackra december?

  • Svar på tråden December brudar :)
  • decemb­erbrud 12
    Äldre 26 Jul 22:03
    #11

    @Linda1983

    ÅH vad kul att prova! Jag har funderat (inte bokat ännu såklart) ;) på att boka in en utprovning och titt i den bröllopsbutiken som är närmast där jag bor. Hittar jag ngt som jag gillar till ok pris kör jag på det. Annars så har jag spanat in två fina klänningar från jenjen men jag vet inte riktigt om jag vågar!!

    när tänkte ni skicka ut inbjudningarna? vi tänker sept.. senast!! :)

  • Äldre 26 Jul 23:39
    #12

    Decemberbrud12@ Dom är redan ute då vi har vänner långväga ifrån som behöver lång tid att planera resa och ledighet! Men sista osa har vi satt 31/10. :) men många har svarat redan nu :) Funderade oxå på att köpa på jenjen först men såg många väldigt fula kopior därifrån :( ser inte alls ut som på bilden verkligen skit fula :/ Så jag hyr en istället och är så nöjd med valet! Min m2b har inte sett den så det blir en överraskning :) Hade mina tärnor med och båda två stor bölade när jag fick på mig klänningen så de blir nog alldeles perfekt :) Hoppas du oxå hittar din dröm klänning :)

  • Pekkii­sch4
    Äldre 27 Jul 22:56
    #13

    12 december här :)

  • Evilli­na
    Äldre 27 Jul 23:41
    #14

    1/12 här! = våran 5-årsdag. =) Vi förlovade oss 11/2-12 och har planerat sedan dess... Fast har inte kommit så långt. Nu borde vi sätta fart, mardrömmarna att man inte hunnit fixa allt börjar smyga sig på.

  • Teza
    Äldre 30 Jul 17:41
    #15

    Linda, va kul vi gifter oss samma dag och samma tid, häftigt. Själv har jag varit gift förut, 15 år höll de 10 som gift och 2 barn men vi va nog för unga så till slut va vi bara vänner blasbla osv


     


    Min m2b känns sååå rätt och han känner lika, jag är världens lyckligaste gör allt på ett helt motsatt vis än då. vinterbröllop på nyårsafton, sist var de midsommarafton och ett lågbudgetbröllop till max ca 5000, nu brer vi på lite mer, blir dop här oxå då vår son som då är 9 månader ska döpas. Längtar sååå.


     


    Vi ska ha maskeradbröllop som är planerat sen länge, men då jag hittade min drömklänning blev det ganska milt för oss haha, ska helt enkelt vara ett medeltida par. Men skulle ju gärna spexa till det lite ändå då de ju som sagt är maskerad. MEN på ett vackert sätt ändå såklart. Våra temafärger är lila, silver och vitt. Jag är toksugen på om de går, att färga håret i en snygg plommonlilla färg, men hmm är osäker på om de verkligen kan bli snyggt.Nån med råd eller åsikt?


    Har bokat kyrka för drygt ett år sen, ville va i tid pga datumet hehe å de va tur för dom har bara en enda tid på nyårsafton å den knep jag hhihi glad för de blev jag.


    Lokal är klart, kläder beställda och handpenning betald, för oss blir kläderna den dyraste posten då min duktiga pappa ska fixa maten, min lillebror underhållning i form av kareoke, låter kanske sådär, men är lixom lite vår grej, och en kusin ska visa upp en eldshow.


     


    Tårta funderar jag fortfarande på om jag ska fixa själv hmmm.


     


    Lite stressad är man allt och nervös, fick tyvärr nyss reda på att min blivandes mamma nog inte kan komma då hon är rädd att åka bil på vintern och hon bor i finland och är även lite sjuklig, hade nog valt ett annat datum om jag vetat, men visste bara om just att hon e sjuk och att de e osäkert på det viset, så synd tycker jag, vi funderar på att göra en extra liten sermoni i Finland nästa sommar för hennes skull.


     


    Kan knappt fatta att om knappt 5 månader är jag Fru Ahonen :)


     


     

  • Äldre 1 Aug 19:53
    #16

    Teza@ åh vad kul att vi har samma dg och samma tid :) roligt att vi är några som gifter oss i december! Härligt med vinter och snö (för hoppningsvis) ! De enda knasiga med att välja nyårsafton är nog att ta mig tusan allt blir dubbelt så dyrt och typ de mesta är stängt :/ men problem är till för att lösas :) Vad åker ni i för slags fordon till kyrka och fest!?

  • Teza
    Äldre 1 Aug 21:08
    #17

    Linda: Ujuj den frågan har vi precis börjat fundera på, har ingen aning, vill ju hålla låg budget så hoppas jag kommer på nåt riktigt smart hihi ni då?


     

  • vinter­frost
    Äldre 1 Aug 22:11
    #18

    Vi kommer nog bara åka vanlig bil mellan kyrkan o lokalen.. Har inte ekonomin till något annorlunda, hade det varit sommar så had vi åkt pappas pärla men den får iinte köras på vintern :S

  • Äldre 1 Aug 22:15
    #19

    Ja vi hörde med nå limo bolag white dimond(?!) men dom ville ha 4000:- för ca 20 min i den bilen så nej tack!! Häst och släde men tänk om de e -30 typ!!! Och hon ville ha 2000:- för 200m!!!!! Sen har vi en fundering att fråga en vi känner som har en hummer.. Meeen vet i tusan tar snart en färdtjänst eller sjukbil hahaha

  • Äldre 1 Aug 22:16
    #20

    Vinterfrost: ja min svåger har en riktigt fin pontiac men som sagt får/kan inte köras på vintern :/

Svar på tråden December brudar :)