• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • Ponduss

    Csve


    Vi ska gifta oss i oktober så då kommer vi ha höstfärgerna, men sen gifter vi oss med ett lantligt/vintage tema så då kommer ju det krämvita, beiga och bruna in också =)


     


    Jag kan fortfarande inte släppa en grej. Jag var på ikea med en kompis i mellandagarna och hittade blockljus, gröna, för 1 kr/st. Folk var som galna och köpte på sig flera lådor. Jag köpte med mig 3 st. Sen när jag kom hem så kom jag ju på att de skulle passa perfekt till bröllopet... men självklart när jag kom dit efter nyår (de hade stängt dagarna efter jag varit där) så va erbjudandet borta och då kostade dem 15 ks/st.. Så frustrerande, varför hade jag inte kunnat kommit på detta när jag såg alla andra köpa massa. Jaja

  • Sandrajavisst

    Power of love: jag älskar dt. Maten var jobbig i början, mycket att planera men det går. Nu flyter det på. Jag tycker maten är god och lättlagad. Så jag är frälst. Och jag är aldrig hungrig. Härligt! Man äter vanlig mat men med nyttigare alternativ. Smygmätte mig igår, -6 cm i midjan! Wow på 8 dagar! Vidkommer ha vitt som grundlärt med rosa/guld. Lite lantligt stil. Kommer vara. En lada landet så:)

  • Power of Love

    Sandrajavisst: Vad häligt resultat och redan! Bra kämpat! Glad Blir verkligen sugen på att testa själv. Hade först tänkt att testa nu i februari jag har tyvärr fullt med extra utgifter denna månad (gymkortet bland annat) så kanske måste vänta en månad till. 

  • Frida2014

    Hej alla blivande brudar!!Tänkte att jag skulle göra er sällskap. =)    Har preliminärbokat bröllop till den 27 september 2014...  och planeringsfreak som jag är så är planeringen redan i full gång från min sida :) Men inget är bokat eller beställt än dock..Men har redan hittat min drömring och vilken klänning jag vill ha, så bara att börja spara och trimma kroppen ;) 

  • snowstars
    Frida2014 skrev 2013-01-09 18:47:03 följande:
    Hej alla blivande brudar!!Tänkte att jag skulle göra er sällskap. =) Har preliminärbokat bröllop till den 27 september 2014... och planeringsfreak som jag är så är planeringen redan i full gång från min sida :) Men inget är bokat eller beställt än dock..Men har redan hittat min drömring och vilken klänning jag vill ha, så bara att börja spara och trimma kroppen ;)
    Jag med! 27 september 2014, våran 5-årsdag. Kul att det börjar trilla in lite höstbrudar
  • Frida2014

    snowstars skrev 2013-01-09 18:58:25 följande: Frida2014 skrev 2013-01-09 18:47:03 följande: Hej alla blivande brudar!!Tänkte att jag skulle göra er sällskap. =) Har preliminärbokat bröllop till den 27 september 2014... och planeringsfreak som jag är så är planeringen redan i full gång från min sida :) Men inget är bokat eller beställt än dock..Men har redan hittat min drömring och vilken klänning jag vill ha, så bara att börja spara och trimma kroppen ;) Jag med! 27 september 2014, våran 5-årsdag. Kul att det börjar trilla in lite höstbrudar Häftigt!! vår årsdag är den 28 september egentligen, men vi tyckte att det var tillräckligt nära med 27:e ;) och vi har varit tillsammans 3 år då..=)

  • snowstars
    Frida2014 skrev 2013-01-09 19:07:07 följande:
    Oj vad knasigt förra inlägget blev =)
    Jag lyckade läsa ändå :) Kul! 2014 är enda gången de närmsta typ 20 åren som den 27 september är en lördag, därför siktar vi dit :) Har ni hunnit bestämma någonting? Vi har egentligen bara bestämt hur mycket pengar vi vill lägga. Och så har jag en massa idéer men jag vet inte riktigt vart vi ska hålla till och sådär. Svårt att hitta en klockren lokal.
  • Lacrimae

    Hej alla! Hoppar in i tråden då sambon nyligen friat och vi börjat planera för sommarbröllop 2014. Känns tokstort och spännande, och jag ser fram emot att utforska alla möjliga och omöjliga aspekter av bröllopsplanering =). 

    Har inte kommit så långt i planeringen än, vet vilken kyrka jag vill ha, men resten är relativt öppet. Tur att man har god tid på sig... =) 

Svar på tråden Blivande fruar 2014