• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • MissLii

    Färgerna är rosa/grön och bryts av med silver+gråa toner. Basen är självklart vitt. ;)) Klänningen är underbar!! Spets runt byst med lite "glitter i". Lite osymmetrisk tight ner på höften för att sedan ha en drapperad kjol ;) kärlek. Lite små ändringar som knappar i rygg kommer göras senare... Kunde lixom inte låta bli att sticka in huvudet och lixom bara snubblade över denna skönhet som den första klänning jag provade. Inbillade mej att man kan inte välja den första...prova 20-talet till under 2v men återvände varje gång till den första. Så nu är den min..... För HALVA REA-priset ;)))

  • MH2014

    Haha, va kul! Kärlek vid första provning!! Och till ett bra pris säkerligen (om inte rean va typ 50 000:- ;)) När gifter ni er? Längtar till jag ska ut och reka klänning!! Kroppen är ju lite förändrad efter barnen så får se vilken modell som passar nuförtiden ;)

  • Sandrajavisst

    Hej. Får jag också vara med här? vi tänkte ha ett majbröllop 2014. vi hade tänkt att ha det i september-13 men vi gav upp den idén. Blir för stressigt. Jag har iaf redan frågat 2 tärnor så det är klart=)

  • MissLii

    Super pris! 2200:- långt under budget ;)) Bokat in oss på 140614! Så ett bra tag kvar. Tränar som en galning för att komma iform efter trean..men senhöst klänningen var som sydd för mej. Ska försöka gå ner lite. Bygga lite muskler... Så lite ändringar räknar jag iallafall med ;)

  • HubbaBubba

    Jag är kluven. Vi hade ju bestämt kyrka (Gustaf Vasa), men nu tycker min pappa att det kommer se konstigt ut när bara ca 60 av 1200 plaster används, att det inte blir mysigt och intimt. Visst kan jag hålla med honom lite, men det är ju min drömkyrka.
    Hur tycker ni vi ska göra? Ska vi boka drömkyrkan med risk att det kommer se tomt och inte så mysigt ut, eller ska vi leta en mindre och mer intim kyrka?

  • MH2014

    Kanon MissLii - vrakpris! Grattis :) vi har två år(!) kvar, typ...dec eller okt, så jag har gott om tid på mig att dona,,,men det känns nästan föööör långt bort, vill ju ha dagen snart på ett vis.. Träning, vad är det? ;P

  • MH2014

    HubbaBubba - jag är som så att jag tycker man får göra precis det man själv känner är rätt på sin bröllopsdag! Om ni tex reserverar de främre raderna (så gästerna vet att bara de ex fem första ska användas) så blir det ju inte så utspritt och känns gemenskapligt. Sen kanske ni kan förkorta inmarschen eller nå (om ni nu ska gå fram till prästen) hitta på små knep som gör drömkyrkan till den rätta kyrkan :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014