• imoen

    Umebrudar 2013

    Grattis. Wow, bra lokal! Vad kostar den?

  • imoen

    Det är lite dyrare än vad jag önskar betala för lokal men det är ju så fint, och nära stan, och nära vatten. Det blir ju knappast bättre!

  • imoen

    Nu funderar vi på att hyra holmögården. Det kostar 3000 för ett dygn men då ingår 12-18 sovplatser, vilket passar oss bra eftersom vi har många långväga gäster som vi inte kan inkvartera. Dessutom ingår ett partytält ute om vädret tillåter. vi ska göra ett studiebesök iaf... Nackdelen är ju att det blir lite långt och jag vet inte hur det ser ut med färjorna, när sista färjan går så är ju festen slut.. Plus att vi inte kan dra dit dagen före och pynta utan måste göra det samma dag, men jag ska antagligen göra smink och hår själv och svärmor fixar blommorna så vi bör inte ha några tider att passa i stan på morgonen.

  • imoen

    Militärtält och flakmoppe går bort då XD? Hur långt blir det emellan kyrka och festplats? Om de som har bil kör fram och tillbaka ett par gånger så borde ju de flesta ha kommit sig iväg, sovplats blir väl kanske svårare. Det beror ju på hur fint gästerna vill ha det. Och vem som betalar logi och transport... Inga förslag tyvärr, jag känner inte till sävar så bra :/

  • imoen

    Då tycker jag verkligen att det räcker med att skicka med information om hotell osv i inbjudan. Hehe, blir intressant att kombinera fin-i-kanten med budget. Du får försöka exotisera Norrland med lokalproducerat och specialiteter. Ha lassokastbing på renhorn som mingelsyssla etc :)

  • imoen

    Skit skit skit... Holmön är förmodligen upptagen på vårt datum eftersom postrodden är den helgen. Nu vet vi inte om vi ska byta datum eller byta plats. Dubbelskit.

  • imoen

    Vi har inte skickat ut inbjudningar som tur är. Däremot har datumet viss betydelse men inte livsnödvändig, men vi har inte hittat nÅgot bättre ställe. Det löser sig, kändes bara som ett antiklimax. Vi tänkte ta en picknick där ute och avgöra vad som är viktigast.

  • imoen
    CoG skrev 2012-08-01 18:48:03 följande:
    Norrbyskär kan man också gifta sig på har jag för mig, där är det också fint :)
    Det ser ju faktiskt jättefint ut. Jag ska presentera det för fästmannen. Tack för tipset.
  • imoen

    Hmm, jag hänger ju här en del så jag tänker presentera mig/oss (lite):
    Vi gifter oss båda för första gången.
    Är 28/29 när vi gifter oss.
    Har två barn, varav ett gemensamt.
    Är studenter.
    Gillar nörderi i alla dess former.

  • imoen

    Imorrn blir det picknick på holmön. Insåg just att, om tidtabellen på färjan ser likadan ut nästa sommar, så måste vi tänka om angående tid för vigsel och middag mm. Man får endera åka ut kl 9 eller 1530. Och sista båten hem går 1830, så alla måste sova över (inklusive oss själva = ingen bröllopsnatt på hotell) Det bästa vore ju att gästerna kunde åka ut typ 12-13... Ska se över möjligheten att lägga till en extratur/hyra båt eller så.. Bläpp vad krångligt allting blev. Men det är ju partytält och 18 sängplatser... Och jättejättefint...

  • imoen

    Ett problem med många bygdegårdar är dock att de bara verkar hyra ut porslin till medlemmar och då kvarstår ju problemet. Men det går säkert att deala med de flesta.

  • imoen

    Hej. Ville bara hälsa. Jag var aktiv läsare/mindre aktiv skrivare i höstas. Nu drar det ihop sig, vi gängar oss 28/6 och har bokat lokal. Men jag har ingen klänning ännu, ingen vigselförättare, inga inbjudningar utskickade, inget pynt pysslat, inga barnkläder fixade, ingen catering. (Stressen är påtaglig för mig, sambon är som en filbunke).. Jag kommer nog hänga här en del framöver. Om någon har knoppalakan att sälja är jag en villig köpare :) Vi har orange stolar med brun stoppning i vår lokal 😝 Annars kommer jag att vilja sälja i början av juli. Lycka till med er planering etc.

  • imoen

    bit.ly/Z1Ford Jag sitter med mobilen så jag kan inte lägga in bilder just nu, men länken leder till vad jag tror blir min klänning, men det känns ju såklart nervöst att beställa kinaklänning. Jag var på änglalikt i höstas och tittade men där fanns inget som passade min stil. Hon hade bara två kortare klänningar i min storlek varav den ena inte var så smickrande för mig. Men nu har jag iaf beställt barnens kläder och eldat så sambon så vi kan posta en förvarningsinbjudan imorrn. När ska resten av Umeå gifta sig? Hur långt har ni kommit i planering? Har ni mindre eller större bröllop, på mindre eller större budget?

  • imoen

    Jag har 10 knoppalakan över från mitt bröllop. Någon som vill komplettera sin duksamling? 10:-/styck :)

Svar på tråden Umebrudar 2013