• daniiel

    redan klar med allt : varför planera långt i förväg

    Haha tanken med att planera ett år i förväg är väl främst att man ska kunna boka kyrkan/vigselplats och festlokal, så att det inte är upptagna. Sedan är det väl så att man ska pyttsa ut sakerna under året, så man inte behöver göra allt samtidigt och så att man har tid på sig att leta inspiration osv.

    Det finns säkert något kvar som du kan göra? Har ni bokat fotograf, eventuell solist, bestämt mat, brudbukett, köpt klänning och andra accessoarer osv?

    Vigselprogram är ju en såndär sak som man inte riktigt kan göra förrän man pratat med prästen och det brukar man inte göra förrän närmare vigseln. Om ni inte gifter er borgerligt vill säga, men då bör man väl ändå gå igenom vigseln med vigselförrättaren innan.


  • daniiel

    Jag kan ju tillägga att vi bokade kyrkan och bestämde datum i februari 2011 och gifte oss i augusti 2011 och jag hade inte något att göra och planera hela tiden. Jag hade hela sommaren ledig :) Man behöver inte ett år på sig att planera, utan som jag skrev, är det nog främst för att man ska kunna boka lokaler i god tid så att man får den man verkligen vill ha.

    Jag är ganska glad att jag inte hade ett år på mig, för då hade jag nog hunnit ångra mig minst 10 gånger om färgtema, dekorationer, låtar osv :P


Svar på tråden redan klar med allt : varför planera långt i förväg