Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Handleds corsage för tärnorna?

    Bara en tanke, men brukar inte buketterna vara lite för att få ha något att hålla i? Jag tänker bara om det ser bra ut att de bara går/står med armarna rakt ner efter sidorna när de går in och står där framme? De kanske är lite nervösa och inte riktigt vet var de ska hålla händerna. Jag vet att mina tärnor tyckte det var skönt att buketten som bestämde hur de skulle stå :P Jag vet ju själv också hur skönt det var att ha något att hålla i haha


  • daniiel
    Chicita - Precis, jag tyckte själv det var jobbigt den korta stund i kyrkan när min tärna höll min bukett :P Inte för att det inte är fint med handledsblomma, men just det där att hålla i något kan nog de flesta tycka är skönt :)

    Och TS, om du ändå tänker plocka blommor själv till handledsblommorna, varför inte bara plocka lite blommor och göra buketter till tärnorna? Det blir ju inge dyrare :) Eller som Chicita säger, det behöver ju inte vara en stor och dyr bukett. Det kan räcka med bara en eller par blommor.

    Och just ja, Chicita, fy vilken dålig stil av den människan! Usch, jag blir så arg på sånt där.. människor som bara tar och tar utan att ge något tillbaka.
  • daniiel
    Chicita skrev 2012-06-12 13:31:18 följande:
    Jag är ju glad att jag inte förväntade mig att få något även om hon lovade Tungan ute
    Vissa personer kan aldrig göra en besviken eftersom man vet att man inte kan räkna med dom Tungan ute
    Ja, det är så sant, tyvärr.
  • daniiel

    Jag läste visst inte TS så noga ser jag nu. Trodde du tänkte göra handledsblommorna själv, men det var blommor till dukningen du skulle plocka själv.

    Jag tvivlar på att det blir så mkt billigare att beställa en handledsblomma från en florist än en liten tärnbukett med bara någon enstaka blomma. Jag vet inte vilka blommor du ska ha i din bukett, men om du har tex rosor, så kan ju tärnornas buketter bestå av bara 3st rosor tex.


Svar på tråden Handleds corsage för tärnorna?