• daniiel

    Vad ger man för present till toastmaster/barnvakt/bestman?

    Vi gav ett uppriktigt och genuint tack! Den absolut bästa gåvan att både ge och få tycker jag. Man måste inte alltid ge saker för att visa sin uppskattning tycker jag, speciellt inte om det är så att man inte har gott om pengar. Någon liten blombukett och ett kort tycker jag räcker om man känner att man absolut vill ge något.


  • daniiel

    Förlåt, men om man kan ge gåvor till brudföljet + andra för flera tusentals kronor, så har man i min bok gott om pengar. Jag säger inte att det är fel om man kan och vill göra det, men att sen påpeka att man inte har gott om pengar... nej, det går inte ihop för min del. Kanske har vi inte samma uppfattning om vad gott om pengar innebär iofs.


  • daniiel
    Paula och Mattias skrev 2012-06-11 20:26:18 följande:

    Var nyss på ett bröllop, de hade små små påsar vid varje plats till gästerna, i påsarna fanns det mintgodis. Det var såå gott att ta en liten godisbit mellan rätterna. Fräscht också. Denna idéen ska vi sno till vårt bröllop.


    Det är ju något som blir vanligare och vanligare i Sverige, så kallade favors :) Nu tror jag dock denna tråden var mer för att få tips på vad man eventuellt kan ge de som hjälpt till lite extra med bröllopet som ett tack i efterhand :)
Svar på tråden Vad ger man för present till toastmaster/barnvakt/bestman?