Inlägg från: mimi00 |Visa alla inlägg
  • mimi00

    Mars 2013-brudar

    Ja det var riktigt kul att bli "för-hippad" :)  Jag föredrar en rolig hippa med tjejerna. Jag vill inte bli förnedrad, men skulle inte ha något emot att ha utstickande kläder på stan eller så. Jag kan väl vara lite mesig ibland ^^ Hur känner du? 

    Oj vilken tur ! Ibland ska man ha det också ;)  skönt när sånna saker händer :)  Ja, jag har haft väldigt mycket i skolan på senaste men det mesta är klart med bröllopet nu så kan "slappna" av :) 33 dagar kvar :)  WOHO !

    Var beställer du ifrån? Jag kör allt från ebay ;P Var i Ullared igår och köpte lite med :)

    Vet inte om jag frågat innan men kommer du byta om under kvällen? Jag köpte en extra klänning som jag kan byta till när festen börjar.. kommer bli mkt dans och framför allt kolo, så vill inte den långa då :)

    och sist, när är ert osa datum?  många som inte hört av sig?  vi har sista dagen 2/2 och känns som det är många från M2bs sida som inte ringt :/ men de har ju en vecka kvar ifs ^^ 

  • mimi00

    Ja då får vi hoppas de sista svarar inna helgen :)  och nej, sälja kyssar skulle jag inte vilja göra ^^ och som sagt så är det inte många helger kvar att välja på nu, så det närmar sig med stormsteg ! Ska bli så roligt :)

    Nu längtar jag verkligen till bröllopsdagen ! 

  • mimi00

    Hmm, ska kommer nog ha en vit "cape" typ..  eller har den bara över axlarna, och kragen är i päls. Kommer dock bara ha den eventuellt på någon bild sen mellan kyrka och lokal :) 

    Vad är kvar att göra för er nu när det närmar sig? :)  

  • mimi00

    Oj, hej och hå vad det går :)  Du har fått gjort endel nu då ;)  Det är skönt när man får känslan att allt flyter :) 
    Vi har sista osa idag och fått påminna 13 - fast det tyckte jag va FÖR många :(  men är kanske lite känslig ;)

    Fint att anväda din mammas ring :)  jag och m2b har mammas ringars guld ^^ smälte ner och gjorde om dem, hon har en broskknöl och kan inte ha sina :/

    Vi kommer inte ha barn på festen, vilket många blivit lite kinkiga över - tråkigt. men vi fick göra det valet då största lokalen vi kunde hitta (där allt ingick) kunde ha 120 sittande (men ca 100 om man ska kunna röra sig;)) och av våra 110 gäster från början var 25 stycken UNDER 15..  så va "tvungna" att dra den gränsen så vi kunde bjuda våra vänner med och inte bara släkten.

    Idag är det en månad till vi gifter oss och jag börjar känna nervositeten ^^ m2b och min bror var inatt i tyskland och köpte hem dricka åt folket :)  Så jag tror bara vi har m2bs kostym kvar att köpa :)

    Hur gör ni om folk inte svarar trots påminnelse?  

  • mimi00

    Gud va tufft med släde ! roligt med något speciellt :))  

    ja, vi har fått "jaga" folk som inte svarat, lite tråkigt tycker jag :( fortfarande 1-2 vänner vi inte fått svar från. Usch, respektlöst tycker jag.. men men

    Ja, tre helger, insåg med det när jag vaknade idag, värst vad tiden springer iväg !

    Usch vi var så hemska att vi bjöd 2 kusiner på telefon igår. Vi pratar aldrig med dessa kusiner (jag har inte ens träffat dem) så vi hade helt enkelt glömt det :S men de blev glada och tackade ja direkt :)  

    Vi blir totalt 76 stycken som det ser ut som nu, nästa 30 mindre än vi räknat fast ifs är många från bosnien/serbien så förstår att de inte kan komma ^^ Hur många blir ni andra totalt nu när "alla" osa:t ?  

  • mimi00

    Och för varje helg som blir inte bara bröllopet närmre utan också möhippan ^^  

    Vi bor i Värnamo - Småland :) Var bor ni?

    Idag fick jag hem nya hårsmycken jag beställt :)  kommer aldrig kunna bestämma mig för vilken frisyr jag ska ha :(  

  • mimi00

    Jag har testat 1 miljon frisyrer och ingen blir bra ^^ eller jo, men ändrar mig lika fort. Har ganska tunnt blont hår som är i bröstlängd. Lutar åt något enkelt, men inte lätt att välja ändå! suck..  
    Vill inte ha håret helt bakdraget iallafall. Har inte heller band på klänningen, men solat lite nu så har en ganska fräsch färg att visa upp ;) 

    Usch, alla dessa beslut!  Får väl prova några frisyrer till och ta bilder och titta, men tror det blir svårare nu när jag har så många frisyrer att välja mellan ^^ 

  • mimi00

    oj 18kr?  det var riktigt billigt ! Vi tar från city gross och de tog "bara" 30kr/bit..  hört konditorier som tagit 85kr/bit :O 
    Haha ja, lite varmare ton i hyn gör inget när man efter vintern ofta är ganska blek :)

    Ja, fläta är himla fint! vet inte riktigt vad jag trivs i ^^ eller inte när en kamera är inblandad iaf ;)  Ska göra några försök till men blir något enkelt iaf :) men fläta är absolut ett alternativ :)

    Jag börjar bli nervös för planering av tid..  när allt ska ske. gå upp, fixa sig, fotografering, kyrka osv..  eller framför allt innan kyrkan.. och vem vad hur som ska köra oss vart och när nu fotograferingen ska vara ^^ tycker jag hittar nya "problem" hela tiden nu..  tur att det mesta löser sig :)  

  • mimi00

    oj va pysslig du är =)  stor eller liten underkjol? i bredd?  haha

    VI ska också ha vit marispan och hallonmousse ;)  fast med lila rosor som dekoration =)

    min klänning är axelbandslös, enkel modell med lite släp, sedan dekorationer så som "spets"aktigt och "strass"aktigt. är inte spets eller strass men liknande ^^ kan INGENTING om material :)  tycker vi alla kan lägga upp en bild från vår dag när dagen varit sen :)

    Vad ska du ha för någon?  

  • mimi00

    Ja vi har lila =) älskar lila !

    ååhh, riktigt fin!!! ser ut att sitta riktigt bra också !   

Svar på tråden Mars 2013-brudar