Inlägg från: mimi00 |Visa alla inlägg
  • mimi00

    Mars 2013-brudar

    Idag har vi skrivit ut och skivit under hindersprövning och namnbyte :)) Kommer skicka in det nästa eller veckan efter det men nu är det inte ens 4 månader kvar !!! 116 dagar. Börjar bli nervös nu.. kollar alla listor och liknande så jag inte har glömt något eller någon :)  spännande !

  • mimi00

    Oj, jag pluggar med 100%, skulle aldrig orka jobba 50% med :O  Duktigt av dig ! Jobbar enstaka tillfällen bara. 

    Angående fotograferingen, nej vi står på samma ruta. Båda vill se varandra första gången i kyrkan MEN känns smidigare att fotas innan :/

    många beslut som gör en lite snurrig i huvudet!  

  • mimi00

    oj oj grattis :) har ett år kvar i januari :/ usch ja.. 

    Dagen efter? hmm, är man lika "fin" då?  tänker att det är jobbigt att fixa sig igen. sen städas lokalen då :/ men hade varit skönt då man inte har tidspress.. hmm

    ingen andra tips att dela med oss nu när det snart är dags?  vad har ni för dukar? vi tänkte ha vita dukar med lila längder på om du förstår ^^ men var hittar jag 30 vita dukar billigt? :/

    när har ni andra beställt/bokat mat, tårta och dricka? 

  • mimi00

    Tror det blir lakan eller någon från ebay :) 

    Idag skickade vi alla inbjudningar.. wohoo :)  lite pirrig i magen nu ! skickade samtidigt hindersprövning och efternamnsbyte :))  snart är vi nere på under 100 dagar kvar ! 

  • mimi00

    Ja, det känns att det närmar sig !  Vår hindersprövning och efternamnsblanketten kom hem igår :)  så vi FÅR gifta oss ;)  ^^

    Vi kommer åka till sommaren, vi åker alltså inte direkt. Känns enklar så. hur gör ni?

  • mimi00

    Haha det är sant, var faktiskt nervös när jag öppnade kuvertet fast jag "visste" att vi fick gifta oss ^^  haha 

    Åh va härigt att kunna åka så snart efter. Jag önskar vi kunde det men ah. m2b skulle absolut kunna ta ledigt men jag är mitt i en termin på universitetet och fixar inte att vara borta en hel vecka utan att oroa mig!  sedan tänkte vi ändå hälsa på hans släkt i serbien "efter" vår resa och då är det roligare om de också har semester :)

    Just nu längtar jag som tusan ! vissa dagar vill jag bara få det "överstökat" och vissa dagar längtar jag för att jag ska kunna njuta av varje minut av den dagen. Men det är fortfarane endel att fixa och ordna innan allt är på plats :)

    Vi har dock hamnat i lite av en jobbig situation. Då många har skaffat eller tidigare haft pojk/flickvänner som vi inte visste om sedan innan. och vi har platsbrist då vi har bjudit på exakta antal i princip. Vissa har skaffat partner nyligen och vissa har haft sedan innan men vi visste inte om det. nu kommer den pinsamma frågan när de kommer fråga "får tjejen/killen följa med? " eller "VI kommer"..  suck, vet inte vad jag ska göra riktigt :/   förslag någon?  

  • mimi00

    Ja men det roliga är att vissa är så nya att de träffats efter vi skickat inbjudan ^^ jag vet att etablerade par bör bjudas men tänker att etablerade är gifta/sambo/förlovade typ.. sen tänker jag om det vore jag. hade min m2b blivit bjuden till en gammal lumpenkompis eller nått hade inte jag räknat med att bli bjuden.. men det är bara jag det ^^ men svårt att säga det till någon som säger "vi kommer". 

  • mimi00

    Hmm, jag vill med gärna ta lite bilder ute, men även om det inte är -35 så är det ganska kallt även om det är +10.. :/  får la helt enkelt bita ihop ^^  

    Vilken natur kommer ni ta bilderna i?  funderat på det ännu?  hur ser platsen ut?  stan, skog, bro ovs? Behöver lite insperation :)

     

  • mimi00

    Vilken mysig kyrkan ! Ser riktigt mysigt och trevligt ut. 

    Beklagar sorgen :/ Som du säger hoppas vi hon är med ändå :) 
    Jag skickade in papprena så fort jag kunde i princip så du har tid på dig ;) 

    Däremot ringde prästen mig igår! Trodde jag redan hade koll men när han ringde fick jag en verklighetscheck !
    Detta händer verkligen! Han ville träffa oss nästa vecka för att vi ska ha tid på oss att tänka ut fler frågor om det skulle behövas :)  Så spännande! Kan inte fatta att det närmar sig. Hur lycklig kan man egentligen vara? =)  

    Jag hoppas era planer går som det ska för idag är det endast 92 dagar för oss den 2/3 :) Gjort ett nytt ryck och beställt endel från ebay ^^ bästa sidan ever, så hoppas allt är som på bilderna =)  

  • mimi00

    Idag är det exakt 3 månader :)  woho !

    Vad ska man göra nu? Någon som har någon checklista?  typ dubbelkolla saker?  och när?
    Jag måste upp till citygross och boka tårtan men de sa jag kunde vänta till efter nyår så :P  
    Känner mig inte stressad så börjar fundera på om jag glömt något?  haha  

Svar på tråden Mars 2013-brudar