Inlägg från: mimi00 |Visa alla inlägg
  • mimi00

    Mars 2013-brudar

    Haha ja det finns nog risk för det ;)  Många bröllop framkallar glädjetårar :) 

    Idag ska vi träffa prästen :) (skulle gjort förra veckan men vi fick förhinder) Ska bli roligt att träffa honom och gå igenom allt. 

  • mimi00

    Okej :)  Ja, prästen ringde till oss. Vi hade fått höra - boka ett år innan. men det gällde staden vi bor i :) där vi ska vara ansågs det med väldigt tidigt ;) 

    Vi kommer gå in till Jonathan Cain - Bridal March. Får nästan tårar i ögonen när jag lyssnar på den ! SÅ VACKER!!!
    Ut vet jag inte riktigt än :/
    Vi kommer att ha It is you - dana gloover (shrek) som "valssång" och kommer även ha en solist i kyrkan som sjunger den :)

    Vad kommer ni ha för låtar/musik ?  

  • mimi00

    åh, älskar i wanna grow old with you ^^ riktigt fin :) 
    Med fina låtar :) Känns bra när man hittar en låt som tilltalar en :)

    Ja, vi träffade honom igår, kändes riktigt bra! Trevlig lugn präst som gick igenom allt lugnt och sakta.
    lät oss lyssna och läsa psalmer och böner för att vi skulle kunna välja :) Sen frågade han lite om oss för att kunna skriva ett personligt tal till oss :)  Jag kände verkligen att detta händer ! :) Skönt att träffa så här tidigt :)

    Har ni några planer på att träffa prästen snart? Jag rekommenderar det! Då kan man smälta och hinna komma på fler frågor :) Eller har ni redan träffat kanske?  

  • mimi00

    Okej :)  vi valde

    nr 84 och "du vet väl om att du är värdefull" om du vet vilken jag menar?  minns inte numret på den :) svårt val. Prästen rekommenderade 4-5 stycken så valde vi :)  

  • mimi00

    76 dagar kvar :)  Nu börjar finplaneringen ! Vem som ska göra vad :)) 

  • mimi00

    vad roligt :) Vi fick med några svar direkt men sen dess är det inte många som hört av sig. 
    Skönt att du hittat frisör med :)  en sak mindre att tänka på ;)  

  • mimi00

    63 dagar kvar !!! Nu börjar jag känna stress/nervositet smyga sig på :)  Mycket som ska fixas och lösas :)

  • mimi00

    jadu, vi ska beställa tårtan, skicka dj:n en lista med vad vi gillar, bestämma vem som ska göra vad på själva dagen och små saker..  köpa kostym med men det gör vi i februari :) 

    vad har ni kvar? vilka har uppgifter hos er? stora som små uppgifter.. ?  

  • mimi00

    Ja visst är det skönt att allt bara blir bra :)) haha under 50 dagar nu och börjar bli lite stressad ^^ Fast jag borde nog inte vara det egentligen :) 

    Skönt att ni fick önskad präst :)  det gör ganska stor skillnad faktiskt ! Ja min jul städades ut den 2:a :)  efter nyår vill jag bara få det undan :)

    Jag blev "förhippad" igår. Aldrig hört om det men det var en himla rolig och smart ide :)  Min Syster och en kompis kom och väckte mig igår morse och gav mig en lapp med vad jag skulle packa och sa att jag har 20 min på mig. de ska "haffa" mig idag. Jag blev superstressad och flög upp haha sedan var vi och åt frukost i stan bara vi tre och de var väldigt hemlighetsfulla. skämde ut mig lite på fiket men inget "jobbigt". sedan åkte vi hem till mig igen för att jag skulle få packa sånt jag glömt. men när vi kom hem fick jag ett kort där de stod att detta var en varning på vad som komma skall och jag borde akta mig kommande helger. man vet aldrig när de dyker upp igen. haha det var himla kul faktiskt :)  jag anade ingenting :)

    Nu har jag bara tårtan kvar att beställa på city gross och m2b ska köpa kostym men sen är nog det mesta klart. Har endel familjedrama men försöker skita i det..  blir bara stressad av sånt :)  

  • mimi00

    Hur går det Mars-brudar?  Det närmar sig med stormsteg !

    Nu har vi äntligen beställt tårtan och idag lämnade vi in ringarna för gravering :) Ska gravera min förlovningsring som jag kommer ha till vardags. så känns väldigt tomt på handen :)  (Min vigselring kommer endast bäras vid finare tillfällen då den är från USA och ha massa diamanter och grejer :) )

Svar på tråden Mars 2013-brudar