Inlägg från: MiaCilla |Visa alla inlägg
  • MiaCilla

    Mars 2013-brudar

    Hej på er!!


    Får man vara med här fastän man gifter sig i februari "redan"?? Kan vara roligt att ha någon att bolla tankarna med då vi kommer att gifta oss hemligt med bara våra barn närvarande. Min blivande man kan inte riktigt förstå att jag har ett behov att prata om detta varje dag!! ;) hihihi

  • MiaCilla

    Hej igen!!


    Just Me: Vad härligt med en liten, är det första barnet?? Då kan du njuta av hela sommaren & planera lite bröllop!! =)


    Hotlena: Först...lycka till med husköp!! =) Kompisar är alltid bra att ha & tillgå, vi lämnar ju dock alla ovetandes och åker till Jukkasjärvi istället. Känner ni att "läget är lugnt än" med planeringen??


    Jag nästan önskar att jag hade mer att planera, men jag får ta del av erat istället!! Enda orosmomentet vi har just nu är att flygbolaget vi hade bokat gick i konkurs sju dagar efter att vi bokat biljetterna....grrrr!! SAS har lovat att hjälpa oss men inget är helt klart ännu. Väntar väntar & väntar. Man vill ju veta om man kan komma i tid till sitt egna bröllop liksom...hahaha!! Vigsel, övernattningar 2st & en scotertur är redan bokat men sista natten är inte klar än. Har lurat på Älvsbyn eller Boden, kanske någon kan tipsa oss om något bra?? Dock ej alltför långt från Luleå då vi flyger därifrån efter våran sista "bröllopsnatt".

  • MiaCilla

    Idag kom bokningsbekräftelsen från SAS. Istället för direktflyg blir det mellanlandning på Arlanda båda vägarna. Men vi landar bara en timme senare än vad vi skulle gjort på den förra bokningen......så en stooor ros till SAS för den fantastiska hjälp vi fått. =)


     


     


    MiaCilla kan andas ut & bocka av på listan.....men vad ska jag göra nu då???


     


    Vad ska ni ha för tema på era bröllop??

  • MiaCilla

    Ååhh, Cape East verkar underbart ska visa det för sambon så fort han kommer hem. Tack för tipset!! =)


    Vi tänkte hyra bil & jag vet att 13 mil är ju inget avstånd där uppe. Förra gången vi var där lyckades vi med konststycket att bila 90 mil onsdag-fredag!! Det var de absolut vackraste milen jag har åkt bil någonsin...... tom barnen håller med om det. Så nu bara läääängtar vi till 2013!! =)

  • MiaCilla

    Hej tjejer!!


    8 månader exakt idag!!!! Wwiihhii..........vad jag längtar!!!


     


    Just Me: Nu hoppas jag du har fått en liten bebbe!! =)


    Min sambo har inte sett hotellet än för det är ingen brådska, det är ju låååångt kvar än. (tycker han alltså för han har så mkt. med jobbet just nu) Sen är det kruxigt att planera för barnen ska inget få veta innan vi åker och helt plötsligt är dom hemma jämt så det känns som vi aldrig kan prata ostört.....hahaha!!! Ska nog ringa till Cape E & prata med dom, kom på att det är Alla hjärtans dag då så rummen kanske går åt fortare!! =)


     


    Ha d gott alla planerare!!

  • MiaCilla

    Halloj!


    Jättefint STD kort, verkligen fina färger!! Förstår att det känns mer på riktigt nu....visst är det härligt!!


    Är det någon som vet om det finns någon blomsort som tål kyla lite bättre än andra?? Ishotellet håller en temp på ca -5 grader så bröllopet kommer att bli ganska kylslaget om man säger så!! =) Kanske ska hoppa över brudbukett......eller kan man gifta sig utan brudbukett, vad tycker ni??


     


    Välkommen lordoz!!

  • MiaCilla

    Hej på er!


    Nu var det längesedan.....ser att det var 8 månader kvar sist jag skrev & nu är det inte ens 6 månader kvar, äntligen känns det som det rullar på igen.


    Ja tyvärr blev det inte Cape East pga. av branden men vi har tittat lite på Grand Arctic Hotel i Överkalix istället. Någon som varit där & kan säga hur det var??


    Har ni tittat ut ringar än?? Jag var förbi våran guldsmedsaffär nu på semestern & frågade hur långt innan man behöver bestämma sig.....två veckor bara sa hon. Så nära inpå vågar jag absolut inte vänta till, tänk om det skulle strula!!! Nej får nog fixa det i höst, har ju inte så mkt. annat att ordna med.


    Just Me Nu har du väl ändå fått en liten en va?? Åh vad roligt att du inhandlat din brudklänning. =) Har du hittat något annat ställe istället för Cape East?? Ja jag är nyfiken, jag vet....hahaha!!


     


    Kram på er

  • MiaCilla
    Just Me skrev 2012-09-04 13:22:59 följande:
    Ska jag uppdatera med datumen i trådstarten tycker ni?
    Så har vi lite koll Eller ska vi göra en datumtråd tycker ni? Kan ju vara roligt att sen veta "att dena heg gifter sej den o den"
    Du & Jag 23/3-2013
    Låter Jättebra!! 13 februari 2013 var det här!! =)
  • MiaCilla
    eml33h skrev 2012-09-04 12:21:02 följande:
    Man kan ju faktiskt ha andra sorters dekorationer i buketten : )
    Såg i ett annat inlägg om såna, minns dock inte var.. men kottar, granris, kvistar osv osv osv.
    Endast fantasin sätter gränsen : )

    Det var ju lite coolt det där med granris & kottar. Bröllopet blir ju inget vanligt bröllop så då behöver inte buketten vara vanlig heller!! Ska leta upp min fantasi bara, den finns ju någonstans....det vet jag!!! =)

  • MiaCilla

    annagustafson89: Det kan säkert vara kallt på Gotland vid påsk, men vad gör det? Det är upp till var & en att klä sig rätt efter väder. Tycker absolut att ni ska spinna vidare på era planer så låt inte kylan ändra på det!! =) Ja, det säger jag för det är jag som ska gifta mig i iskyrkan i Jukkasjärvi som Just Me nämnde. =) För oss blir det overaller som gäller, lite tråkigt men det absolut mest praktiska & vad gör det när jag ska få mannen i mitt liv, det är ju det som är viktigast!! ;)


     


    Tråkigt att höra om din mamma.


     


     


    Kram

Svar på tråden Mars 2013-brudar