Inlägg från: MariaMagdalena |Visa alla inlägg
  • MariaMagdalena

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    ringarna är köpta på smyckenet.se, är jättenöjd med servicen och allt därifrån förutom just det här som är rent slarv, dom har det ju på papper vad som ska stå... får hoppas att förlovningsringen kommer till veckan och att den passar så kan jag bara strunta i det och slippa skicka iväg den igen. ja du ska se att han säkert fått läsa hennes handstil i många år så det kommer nog bara gå fint :) men jag förstår dig! det är ungefär samma som då läkaren har så fruktansvärt dålig handstil och ska skriva en remiss och skicka iväg en på nåt, man undrar hur det hela ska sluta ;)

  • MariaMagdalena
    jakother skrev 2012-08-10 22:46:55 följande:
    Har också beställt därifrån och i min ring glömde dom hjärtana och sen va en sten trasigt dom jobbar för fullt med att fixa det nu... Dom sa inatt att dom skulle försöka skicka våra ringar idag... Få se om dom kommer till veckan..
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se

    Men usch va tråkigt Hoppas dom är lika snabba på att fixa det åt dig nu som dom var att fixa min ring.


    Kom på nu att dom ju glömt att skicka det där äkthetscertifikatet igen.. Suck. Blir att mejla till dom om det, igen. Har du fått något sådant?

  • MariaMagdalena
    Smulan Hoppas festen blev lyckad och att ni hade kul! =)
  • MariaMagdalena
    Smulan Ser ut som det blev riktigt lyckat, va roligt! Sjukt fin tårta oxå
  • MariaMagdalena

    Då har tilltänkta förlovningsringen anlänt Men vad besvärligt det var att ladda upp bilder idag....


     


    Har även fått mejl från smyckenet ang att dom graverat fel igen och att jag fortfarande inte har fått något äkthetsintyg. Fick svar imorse där dom beklagar sig djupt och ber mig skicka tillbaka ringen igen och att dom ska ersätta oss för detta, vad det nu betyder, sist skickade dom ju med ett halsband som plåster på såret typ. Även intyget skulle skickas så fort som möjligt till mig. Jag är inte sugen på det egentligen, men jag ska skicka tillbaka ringen till dom (rädd att jag ångrar mig annars) med ett irriterat brev så får vi se vad dom säger sen


  • MariaMagdalena
    majjja skrev 2012-08-13 22:49:50 följande:
    snygga! är det titan?

    Tack! Vigselringen är i titan med tre stenar i 0,03ct och förlovningsringen är i stål med cz-stenar. Den är jag lite road över faktiskt. Hade jag valt den i vitguld med riktiga stenar i 0,01ct, vilket hade varit rent vansinne för mig som den slarvern och småbarnsföräldern man är med allt vad det innebär, så hade ringen gått på mellan 13000:- och 24600:- (enligt sidan jag kollat på).. Denna i stål och cz-stenar betalade jag 127:- för


     

  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-13 17:41:31 följande:
    Tack=) som sagt jag älskar den! Ja det super duper lyckat!

    Ringen blev jätte fin=) Hoppas att det blir bra ANDRA gången nu då....suck vad trött man blir när det är fel hela tiden.
    Tack, jag hoppas det jag med! Vilken tur att vi beställde ringarna i god tid, det hade ju varit ännu tråkigare om man hade fått hålla på såhär då man egentligen skulle fått ha ringen på fingret.
  • MariaMagdalena

    Är det någon av er som har koll på hur lång handläggningstiden är för namnbyte och hindersprövning? Vet att hindersprövningen inte får vara äldre än 4 månader, men man vill ju inte vara för sent ute heller :-P När har ni skickat in/tänkt skicka in papprena?

  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-14 10:15:44 följande:
    Hmmm jag har ett STORT problem sitter och tittar på min förlovningsring i vitguld och hur den passar med min titan vigselring...INTE ALLS Rynkar på näsan. Vitgulds ringen är liksom gul i sin "silver nyans" och titan ringen långt därifrån. Vill ju göra om den så att den passar till vigselringen. Tror ni man kan typ lägga på ett lager stål över vitguldet för att få mer liknande nyans? Tycker din kombo är så fin så stål och titan går ju uppenbarligen bra ihop Flört.

    Appråpå handläggningstiden fick vi tillbaka papprena efter typ 1 1/2-2 veckor efter att vi skickat in dem. Helt rätt skicka in dem tidigast 4 månader innan. Eftersom vi hade 2 1/2 månad kvar till vårt bokade datum skickade vi in direkt...och vi fick ju tillbaka dem snabbt som sagt så det var ju avbockat i 2 månader. Vi skickade dem till vigselförrättaren med en gång!

    Stål och blankpolerad titan är väldigt lika varandra i färgen. Har du någon bild på dom tillsammans?


     


    Men kanoners, då slipper jag fundera över det ett tag till

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?