Inlägg från: MariaMagdalena |Visa alla inlägg
  • MariaMagdalena

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    jakother skrev 2012-08-27 09:11:07 följande:
    Tack ja det är forsen, bilden är stulen ;) från instagram där den är formaterad till ett annat utseende därför syns inte forsen så bra.. ska lägga upp fler bilder sen, betalar räkningar just nu! ;)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Haha, jag tyckte väl! Jag är inte mogen för snö riktigt än
  • MariaMagdalena
    Lyckorus skrev 2012-08-27 09:57:28 följande:
    jakother - Stort grattis till er!! :D

    Hmm, vi har börjat tveka på vår bröllopsresa, hade ju tänkt två veckor i Afrika men det tar emot att lägga ut så mycket pengar. Men och andra sidan så kanske det är nu man ska unna sig en sådan resa... Svårt! :/
    Dels talar priset och alla dryga extra-kostnader emot (vaccinationer, visum m.m), och sen allt vi måste fixa inför resan. Sen är vi i en eventuell "skarv" nu i livet med bland annat uppgradering av boende, så det kanske inte är läge nu.
    MEN, om några år kommer förmodligen inte resekostanden ha någon betydelse och vi har sagt från början att vi ville lägga pengarna på en resa och inte själva bröllopsdagen. Med allt inräknad skulle resan bli att kosta runt 60.000:- för oss båda. Hur skulle ni tänkt?

    Va svårt... För just oss betyder inte resorten så mkt, då betyder det mer att bara få komma iväg och rå om varandra lite extra ist. Nu fick vi vår resa av min sambos mamma, men vi hade lika gärna kunnat åka till Sthlm och bott på hotell några nätter.


    Om ni hemskt gärna vill åka så tycker jag ni ska sätta er ner och räkna på det. Finns det andra saker som kan vänta istället?

  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-27 15:05:51 följande:
    Vad tycker ni blev det bra? Ringen kom idag, dock är den på tok för stor så jag får ha den på ett "tjock" finger istället men jag beställde en mindre nu så får vi se om det blir bättre=). Jag tycker de passar ihop i alla fall.


    Superfint!!
  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-27 15:22:17 följande:
    Ja visst blev det=)? Synd att den var två storlekar för stor bara...men jag beställde ju en nr 6 nu istället så får vi se om en vecka om den passar. De var ju verkligen tok snabba med att leverera, bra säljare!
    Ja det var lite klurigt med strl, jag beställde oxå en förstor först. Tänk bara på att det skiljer ganska mycket mellan strl! Jag beställde först en strl 5 men den var alldeles på tok för stor så då beställde jag en i strl 4 och den går riktigt trögt att få över knogen men sitter skönt på fingret annars då den sitter på plats. Bara en tanke, ifall du vill kolla upp en extra gång vilken storlek som du ska ha så du kanske hinner ändra isf =)
  • MariaMagdalena

    Dom här skiljer det en strl på, hoppas du ser vad jag menar =)


  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-27 15:45:18 följande:
    Oj ja jag föstår vad du menar...skickade ett mail till säljaren nu och frågade om det gick att få storlek 7 istället...får se om jag får något svar! Suck vilket krångel! Jag som blev så glad att den hade kommit!
    Det ska säkert gå jättebra Men jag förstår vad du menar! Jag går och väntar på att min vingselring ska komma hem, och med förhoppningsvis rätt gravering den här gången. Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge ;)
  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-27 15:54:57 följande:
    Ja jag hoppas det...bara de hinner se det innan de skickat iväg den. Ja fy det är hemskt att vänta men ja ja skulle det skita sig går det säkert att korta in den här....
    Ja vi får hoppas at den kommer hem till dig med rätt gravyr nu.
    Jag antar att det har och göra med stenarna att göra att det skiljer så mkt i strl... En sten är kanske en strl?
  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-27 16:08:08 följande:
    JÄKLAR jag hade redan fått svar att de skulle skicka en storlek 7 istället imorgon.... jösses vad de var snabba
    GÖTT då var ju det fixat! Ja det är säkert stenarna som gör det.
    Whooo jag ska nog inte vara så rädd för att beställa på E-Bay längre speciellt inte med den säljaren!
    Härligt!! =) Jag har beställt ganska mycket från e-bay och har inte varit missnöjd en enda gång vad jag kan minnas, men just den här säljaren har överträffat sig själv iom den snabba frakten och kontakten tycker jag
  • MariaMagdalena
    majjja skrev 2012-08-27 18:36:24 följande:
    Vart har ni köpt kläder till era barn förresten? vi har två dagisbarn och 2 tonåringar hemma. Och de 2 yngsta är ju tjejer så det är inte så svårt att hitta några klänningar till dem, men tonårsgrabbarna känns det värre med.Jag tror verkligen inte att det är deras "grej" att få ha finbyxor mm på sig.
    Mörka jeans och skjorta tror jag blir super Min pojke har jag hittat ett par finbyxor åt på H&M, men då är han bara 2 år oxå och har inget att säga till om
  • MariaMagdalena
    Lyckorus Jag kan oxå känna av det där ibland, att man liksom snuvar dom nära på ett bröllop, men så börjar man tänka några steg längre på all planering samtidigt som man dessutom ska leva sitt vanliga liv med jobb och familj då försvinner det dåliga samvetet ganska omgående Följ ditt hjärta och inte din hjärna
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?