• MarieTherese05

    Lantligt tema, någon mer?

    Är det någon mer som har valt lantligt tema? Är sugen på lite förslam mm

    Är det någon här ute som har bilder på lantligt tema som går i vitt, trä?

    Vi uppskattar eran insperation & ideér om hur vi kan göra våran festlokal så mysig som möjligt,
    vi ska vara i en lada som ligger en bit ut på landet!

     
     

  • Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?
  • Loveit

    Vi kommer inte heller ha tillgång till någon lada eller så men vår lokal ligger i skogen så liiite kan vi nog fixa inne och ute :)

  • Sandra01
    LinneaR skrev 2013-05-16 20:26:45 följande:
    Så här såg det ut innan gästerna anlände och innan blommorna hade ställts fram:


    WOW vad fint!!!!!


     

  • Fröken Fräken

    Vi ska också ha bröllopsfesten i en lada och jag har varit lite orolig över vad den ska fyllas med för pynt. Ladan är enorm och jag orkar inte pyssla ihjäl mig. Jag vill hellre hitta de gyllene knepen som är snabbt och lätt att fixa, men som ger ett genomtänkt resultat.

    Men så här har jag tänkt: vita tyger i bjälkarna, glödlampsgirlanger, små ljusslingor, "tomtelyktor" och björkar. Till borde har jag och typ alla jag känner samlar glasburkar i ett halvår som jag tänkte sätta olika band och spetsar runt och använda som både ljussyktor och blomvaser. Det blir en förrätt i glas som står på bordet och till bordet finns bröd och röror på en tillsågad lönnplanka. Men jag måste mäta ladan, den är fööööör stor. Och minst 15 meter i takhöjd. Är det någon som har provat sådan där odlingsväv som "rumsdelare" eller som dekoration? Ser det billigt ut? vad kostar det? Var hittar man annars billigt vitt tyg?

    Underbara inspirationsbilder! Har ännu inte tänkt ut bordsplaceringstavla, presentbord, menyer, program, namnskyltar, eventuella toaskyltar osv. Hjälp?

  • Lovisassk26

    Är någon k tredelad så säljer jag balsnören att ha istället för ex organsa runt stolsryggen, blev väldigt fint!!!!!

  • RebeccaT

    Vilken rolig tråd! Vi ska också vara i en lada, men för övrigt har vi kanske inte tänka ha så så lantlig stil. Blir dock rätt så lantligt bara av att man är i en lada. Älskade alla fina bilder som kom ut:) 

  • Koyal

    Vi ska vara i ett gammalt sädesmagasin. Kör på brunt/koppar, rosa, creme och orange som temafärger.

  • Jojo02

    Var hittar ni alla era lador? Jag letar och letar efter en lada till ett bröllop i stockholm. Någon som har något tips? Max ca en timme från stockholm.

  • Loveit

    Jag önskade att vi också hittade en lada/loge att vara i men det verkar inte finnas på den ort vi kommer gifta oss. Vi kommer ha ett Bonnabröllop och då hade en loge passat perfekt! Annars hade det varit bra att vara i sambons hemby, hade också passat perfekt + att det hade blivit rätt personligt. Vi kommer mest troligt att kombinerat dop och bröllop och förr var det vanligt med dop i hemmet så det hade varit perfekt. Meeen då hade vi behövt hyra flera tält, porslin, stolar, bord mm. Blir lite dyrare än lokalen för 500kr :/   

Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?