Inlägg från: Loveit |Visa alla inlägg
  • Loveit

    Och kläder? Kommer ni ha speciell klädkod? Jag tänker mig "Emil i lönneberga" och "barnen i bullerbyn". Men samtidigt vill jag ha vanlig brudklänning men att m2b är klädd lite mer lantligt och även gästerna.

  • Loveit

    Pyttsan: fräna! Var det inte jobbigt att göra kuverten? Är det inga fler som kör på lantligt/bonde?

  • Loveit

    Plett: Nästan halva min släkt och m2b's släkt har skog så för oss är det inte svårt att få tag på :) Ska du ha stubbar med roten eller bara avhuggna trädbitar? Om du förstår vad jag menar haha

  • Loveit

    Ni har säkert något skogsföretag där som du kan testa ringa :) Nu är tråden rätt död men vill höra hur andra tänkt göra med brudklänning? Lantlig stil? "Vanlig" stor? Själv har jag beslutsångest.

  • Loveit

    Vad fina klänningar! Själv känner jag att jag vill ha lite modern klänning men samtidigt lite lantlig, spets kanske passar då? :)

  • Loveit

    Måste bara få skriva om kapet jag gjorde idag på Röda korset! Hittade en brun resväska som såg lite äldre ut och tänkte ha den öppen där fgästerna kan lägga kuvert i (vi ska önska oss pengar till bröllopsresa), ska även dekorera med jordglob och annat som har med resa att göra. Nu till det bästa! När jag lyfte den kände jag att det var något tungt i, öppnade och där låg en gammal skrivmaskin!! Perfekt då vi tänkt köpa en skrivmaskin och ha som gästbok. Vet ni vad det kostade? 40kr!! Jag är superglad haha

  • Loveit

    Jag är också sugen på något liknande :) Är det någon som kommer önska att gästerna klär sig efter temat? Vi ser helst att gästerna försöker, men självklart inget måste. Vart kan man hitta kläder förutom secondhand? Tänkte just på gamla "myssor", skjortor , hängslen osv.

  • Loveit

    Nu har jag köpt tv4play premium för att kunna se avsnitten från Fyra bröllop som gick på tv4, kunde inte hålla med. Cornelia och Tor hade ett "bonnabröllop" precis i den stil jag tänkt till vårt bröllop. Det är så häftigt när alla gäster hade klätt sig enligt temat. Hoppas våra gäster satsar lika mycket ;)

  • Loveit

    Vi kommer inte heller ha tillgång till någon lada eller så men vår lokal ligger i skogen så liiite kan vi nog fixa inne och ute :)

  • Loveit

    Jag önskade att vi också hittade en lada/loge att vara i men det verkar inte finnas på den ort vi kommer gifta oss. Vi kommer ha ett Bonnabröllop och då hade en loge passat perfekt! Annars hade det varit bra att vara i sambons hemby, hade också passat perfekt + att det hade blivit rätt personligt. Vi kommer mest troligt att kombinerat dop och bröllop och förr var det vanligt med dop i hemmet så det hade varit perfekt. Meeen då hade vi behövt hyra flera tält, porslin, stolar, bord mm. Blir lite dyrare än lokalen för 500kr :/   

  • Loveit

    Har ni bestämt er för vilken klänning ni ska ha? Jag vet inte vilken klänning jag vill ha. En med spets skulle passa bra. Vill inte ha för stor klänning och prinsessig eftersom vi ska ha ett Bonnabröllop där mannen kommer vara klädd som en dräng. Även gästerna kommer bara klädda som drängar och pigor. Vad för sorts klänning skulle passa in i temat men ändå se ut som en brudklänning?Jag har tänkt ha dessa träskor      

Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?