• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    Jag vet att det finns trådar där det visas upp klänningar. Det finns också en tråd där man visar upp sig som brud. Jag skulle vilja att denna tråden var ett mellanting. I brudklänninstrådarna är det många som visar upp modellbilder med klänningar och skriver "Jag ska ha denna klänningen." och det är ju jätteroligt visserligen, men jag tycker det är roligare med bilder där personen i fråga bär klänningen.

    Nu vill jag se dig i din klänning! Solig

    Oavsett om du redan är gift eller ska gifta dig. Oavsett om den är köpt i brudbutik, på blocket, på HM eller beställd från Kina, ja eller om den är vit, röd, rosa eller någon annan färg. Jag hoppas att ni vill visa upp er i er underbara brudklänning Skrattande

    Jag är redan gift sedan ett tag tillbaka och såhär såg jag ut i min, Kinaköpta, brudklänning.



    Nu hoppas jag som sagt att du vill visa dig i din! GladTRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-20 12:44
    Påpekar igen att du ska bära klänningen (ha den på dig) på bilden/bilderna som du lägger in här! :)

    I annat fall hänvisar jag till de andra "brudklänningstrådarna" som finns.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-26 17:58
    Jag påminner om något som många redan skrivit:

    Snälla - när ni citerar inlägg.
    -Plocka bort bilderna från inlägget ni citerar (markera och ta bort)
    -Alternativt, förminska bilderna (Markera och dra i ena hörnet)

    Om ni inte kan göra något av ovanstående saker så skriv personens nick i fet-text i början av inlägget istället så slipper det bli så rörigt.
  • Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D
  • Sparriskarro
    daniiel skrev 2013-06-04 17:21:59 följande:
    Den ser jättefin ut och ser dessutom ut att passa dig riktigt bra. Ett väldigt bra val helt enkelt :) Kul också med det längre släpet som går att plocka bort :)
    Tack Daniiel Skrattande
    var osäker på om jag skulle våga lägga upp den vill ju gärna att man ska få positiva kommentarer. så det värmde gott. Tack!
  • daniiel
    Sparriskarro skrev 2013-06-04 22:16:46 följande:
    Tack Daniiel Skrattande
    var osäker på om jag skulle våga lägga upp den vill ju gärna att man ska få positiva kommentarer. så det värmde gott. Tack!
    Så lite så :) Och inte tror jag att du får något negtivt om den där klänningen, för den är jättefin :) Klassisk A-linje, men lite "häftigare" med avtagbart släp. Riktigt rolig detalj som sagt :) Och jag tycker vecken över bysten var jättesnyggt också :) Ja, plus att det ser ut att vara en modell som passar dig bra och du ser så lycklig ut i den :) Du kommer stråla på er bröllopsdag!
  • MeaJ

    Nu har jag äntligen hittat min klänning, drog en chansning och köpte på tradera.
    Ni får ursäkta den dåliga bilden, från mobilen och klänningen har inte blivit struken än.



    Sommarbrud 2013
  • Sparriskarro
    MeaJ skrev 2013-06-05 12:35:17 följande:
    Nu har jag äntligen hittat min klänning, drog en chansning och köpte på tradera.
    Ni får ursäkta den dåliga bilden, från mobilen och klänningen har inte blivit struken än.

     


    Sommarbrud 2013
    Jätte fin och verkar sitta super bra! det var en bra köp tycker jag!
  • Tassiemon

    Nu har min experimentklänning kommit! Det tog ca tio dagar och jag beställde från "wecan2011" på Ebay. Jag hade aldrig beställt den om jag inte hade fått "real sample" bilder innan, mkt bra säljare. Jag tog en färdig storlek de hade på lager och därför gick det snabbt. Storleken är UK8, US6, EU36 och färgen är Ivory.
    Jag är skitnöjd med klänningen! Den är gedigen, tung och välsydd med undantag för några små detaljer här och där som man nog knappast ser. Är helt chockad över att ha fått en så fin klänning till ynka 400kr + 100kr frakt. Har dåligt samvete när jag tänker på att någon har sytt den här för hand till en skitlön :/

    Jag har tyvärr ingen som kan hjälpa mig med snörningen i ryggen för tillfället och har försökt lite själv som ni kan se på bilderna. Klänningen känns som en 36, lite stor i bysten men det visste jag redan när jag tittade på måtten. Det syns egentligen inte mer än att det ser ut som att jag har en större byst och det är väl egentligen det ända som jag hade önskat annorlunda. 

    Tror det är tre lager tyll i kjolen, sedan ett lager av något annat, kanske organza och sist något satinliknande som är fodrat. På bilden har jag inte underkjol på mig, men kan köpas av samma säljare för 120kr tror jag.

    Ber om ursäkt för min orakade armhåla och den stökiga bakgrunden, håller på att flytta :) 





     
  • pamjofre
    MeaJ- passade dig väldigt bra! Verkligen en bra chansning!

    Tassiemon- klänningen ser bra ut tycker jag. Å verkligen billig! Ha inte dåligt samvete, gillar du den och trivs i den så är det rätt :)
  • MeaJ
    pamjofre skrev 2013-06-05 16:44:02 följande:
    MeaJ- passade dig väldigt bra! Verkligen en bra chansning!
    Tack så mycket, jag är supernöjd med klänningen!
    Sommarbrud 2013
  • Tassiemon

    Tack pamjofre! Ja, det är väl kanske inget att ha dåligt samvete över. Man gifter sig ju bara en gång. Nu får den hänga i garderoben tills jag har bestämt mig hur det blir :)

    MeaJ, Wow! Verkligen fin och sitter perfekt :)

     

  • Hoffsennanen Tottoplex

    Ingen som vet vart man kan hitta en underkjol i enbart tyll? Letar och letar men i Sverige verkar de väldigt dyra och liiite komplicerat att beställa utifrån. Någon som vet något bra?

Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D