Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    Teza skrev 2012-07-10 15:58:02 följande:
    Färgtema är också klart de glömde jag skriva: Vitt, lila och silver fick de bli
    samma här :)
  • lycklig01
    Teza skrev 2012-07-11 17:01:14 följande:

    Själva försöker vi ju hålla nere kostnaden så mycke som går, har absolut ingen dunderbudget precis, hoppas på att fixa alltihop för mellan 25-30000, men finns ju så mycke man skulle vilja ha med.


     


    Blir nog tyvärr en del dekorationsåtstramning, men borde gå att få de mysigt ändå hoppas jag. Proffesionell fotograf skippar vi, en god väns dotter är jätteduktig på att fota, och jag är egentligen inte sååå förtjust i sånna fotograffoton som tur är.


    Tror jag ska låta en vän göra tårtan, men har inte bestämt mej än, är ju lite sugen på en "riktig" oxå.


    Alkoholen veti 17 hur vi ska göra med, dels har vi ju dop samtidigt och vill inte de ska va så mycke av de, så där bjuder vi nog bara till maten, va tror ni andra är de snålt?


     


    Finns de några fler absoluta måsten som jag kan ha missat? Alla skriver så mycket om stolsöverdrag, och högvis med blommor på borden, festprogram mm så jag blir alldeles kallsvettig haha dels av hur man ska hinna och dels av hur mycke pengar allt kommer gå på, särskilt allt sånt pyssel som iaf inte jag räknat med från början, vad tycker ni tjejer man kan strunta i?


     


    Har ju varit gift förut, men då fixade mina föräldrar allt och det va verkligen ett budgetbröllop, kostade typ 5000 eller nåt, vi körde allt så enkelt som möjligt, de slutade efter 10 år som en pannkaka, vill det ska bli annolunda denna gång, nu känns de såå rätt och jag vill att denna dag ska bli större, vackrare och mer minnesvärd.


    Så tjejer, va skippar ni i denna djungel av måsten till era bröllop, vad käner ni att ni kan va utan och absolut INTE utan, eller vill ni ha RUBBET in i minsta detalj??


     


     


    Vi har inte heller någon stor budgett, ungefär som eran! Och har också lite panik över en del saker som nog inte kommer gå in i budgetten som jag verkligen vill ha med, vet inte hur vi ska lösa det, eller så fårjag helt enkelt skita i det, det kommer bli underbart ändå!


     


    Maten och tårtan gör vi själva, min m2b har gått hotell och restaurang och jag gör tårtor! Sedan har vi folk som står i kök och serverar, som tur är så är det några kompisar till svärmor som ställer upp gratis :) Kommer nog inte heller ha professionell fotograf, blir en annan som är väldigt duktig på att ta kort :) Sedan har vi liveband för att svärmor var snäll och stod för den biten!


     


    TYcker som Teddy, ta det som är viktigast för er, det är eran dag, det är ni som ska vara nöjda och glada! Ni gifter er ju inte för alla andra skull utan för eran egen, ta det som känns viktigast för er :)


    ang alkoholen så kommer vi ha brudskål, till maten och sedan lite grann efteråt men inga stora mängder!

  • lycklig01

    aaaaa...känner också panik! Kläningen måste inhandlas NU känns det som! läste att man ska beställa 14 veckor innan bröllopet så det är inte så mycket marginal! Har funderat på att beställa från internet men vill ändå prova och hittar jag till ett bra pris så köper jag den där! Har ni andra bokat tid då ni testat klänning i affärerna!?

  • lycklig01

    haha hade presic tänkt höra hur det alla gör med bröllopsresa!? Vi har ju då en 1åring och känner att vi inte vill lämna bort honomo nå länge, men samtidigt åka på något bara vi två så att vi får riktigt njuta! Funderar på att åka på en ensam weekend nära bröllopet och sedan åka hela familjen på något längre till våren! hur ska ni anadra göra med bröllopsresa!?

  • lycklig01

    Vi kommer också sova hemma, däremot kommer våran son sova hos farmor den natten så att vi får vara för oss själva! Sedan funderar vi också på att ta en spahelg efter det! Jag funderar även på Tyskland och gå på julmarknad, för jag har alltid velat gå på den men det har inte blivigt av, så tankarna finns på en weekend dit på ett hotel med spa eller nå sånt! Vet däremot inte om pengarn kommer räcka


     


    På onsdag ska jag äntligen prova klänning! :) Vad jag längtar....


     


     


     

  • lycklig01
    decemberbrud 12 skrev 2012-07-17 21:35:11 följande:
    Hej alla! Här kommer en decemberbrud till! :) vi kommer att viga oss på rådhuset den 12/12-12 (om vi lyckas få tid) :) sen vigas (på riktigt i våra hjärtan) 29/12 av en vän till familjen, i kyrkan här i byn där även våra barn är döpta!

    har idag ordnat med en festlokal där även 40 av våra gäster kan välja att hyra ett rum för natten till en billig peng!

    Så glad! Äntligen kan man börja planera och boka in lite! :)

    hur mår ni? här är det jag som fixar trixar och stressar :) min bllivande är ännu lugnet själv!
    välkommen! :)
  • lycklig01
    vinterfrost skrev 2012-07-18 12:20:11 följande:
    Inatt drömde jag om bröllopet för första gången. :O Drömde att vi skulle rita kors på fönstret i kyrkan att vi hade glömt ringar. Gästerna fick stå utanför i regnet och vänta o att det tog jättelång tid.. Haha
    haha ja nu börjar drömmarna komma! :)
  • lycklig01

    har provat och beställt klänning idag :) jag är jätte nöjd! Tänkte beställa från internet men kändes inte helt säkert, så blev så glad då jag hittade min klänning i en bra prisklass :)

  • lycklig01

    idag har vi varit på två affärer och frågat om pris, på exakt samma saker har det skillt 600 kr på butikerna. det är rätt mycket pengar! Vi ska ha min bukett, en korsag och 25 rosor med vattenrör till dekoratione jag har gjort! På först stället kostade det 1600 för alt medans på det andra skulle de ha nästan 2200! Ska fråga på några fler ställen innan jag bestämmer mig! Det konstiga med brudbuketten var att på första stället skulle den kosta ca 600 medans på andra mellan 1200-1800


     


    Har ni fått nå pris på era brudbuketter!?

  • lycklig01
    vinterfrost skrev 2012-07-22 19:33:35 följande:
    Jag har inte fått någe pris på bukett, dels för jag inte har bestämt mig för vad jag vill ha. Men det kommer inte bli dyrt iallafall Köper via jobbet så det blir inköpspriser och min chef gör nog buketten..

    Vad ska du ha för slags bukett? och vad var det för butiker du frågade i?
    Vad skönt att du får det billigt, för blommor är ju så dyrt, men så fint! :)

    Min tanke är åt det här hållet fast bara med vita och lilarosor och antingen hjärtan på tråd eller något i silver och så kanske några pärlor/nålar! Jag har frågat i vanliga blomsteraffärer!


     

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????