Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    121201
    minuz Mönsterås


    Lycklig01, Norrbotten

    121208
    Vinterfrost, Rosersberg (Norra Stockholm)

    121212
    Memsan, Norrköping
    Pekkiisch4 Oskarshamn

    121215
    sajenthi, Uppsala

    121222

    121229

  • lycklig01
    arioso skrev 2012-05-21 23:28:49 följande:
    Hej alla vackra brudar (...och brudgummar?)

    Jag vill hemskt gärna hänga på i er tråd! För vår del blir det bröllop den 29 december i Värmland.
    Temat är natur& skog, med färgerna vitt, mossgrönt och mörkbrunt. Grenar, kottar, lingonris... Typ så.

    Vi har bokat kyrka, lokal, catering (dock inte menyn), florist (en god vän).
    En nära vän är pastor så vi hoppas att han kan, men det vi inte förrän om typ tre veckor.
    Fotograf blir troligen min bror, han är nånstans på gränsen mellan amatör och proffs.
    Hoppas en släkting (som är konditor i grunden) kan göra tårtan...

    Inbjudan har vi filat på i flera veckor, men i torsdags pysslade vi ihop alla 85 och de gick på lådan IDAG. Wiiie! Bröllopet är hemligt tills de kommer ut, så det ska bli väldigt skönt imorrn när vi kan börja prata om det med folk. 150 personer blir vi om alla kommer.

    Nu har jag lite panik för klänningen. Har provat vid tre tillfällen och de har sagt "beställ i juni" Vilket är snart. Jösses... Har ni klänningen fixad?

     


    Jag har inte provat klänning ännu, vill gå ner mina graviditetskilon först, men har tänkt prova till sommaren! Varför tycker dem att du ska beställa så tidigt? är det jag som är sent ute? trodde att man bara behövde några månader i förväg, inte ett halv år!

  • lycklig01
    teddy skrev 2012-05-22 15:43:41 följande:
    Man behöver ju inte beställa jättetidigt om man inte vill... gör de som passar er själva! :)
    Själv har jag haft min klänning sen oktober förra året, hehe! ;)
    okej skönt att höra! vill beställa klänning snart men vill gå ner till min målvikt först :)
  • lycklig01
    Jonna1983 skrev 2012-05-22 22:20:59 följande:
    Vad roligt med en lista! Vi är några stycken iallafall då. Igår fick jag bekräftelsemail från pastorsexpeditionen och jag blev alldels pirrig, tokflinade hela kvällen på jobbet! Nu känns det att det är på riktigt. Sambon är livrädd, men glad han också. Haha. :)

    7 månader kvar. Har redan blivit fast i forumet här på BT, människor är så oerhört kreativa! Jag kommer knycka massor av idéer. Fastnade dessutom på Ebay igår... Hela dagen innan jobbet bara försvann. Ooops!

    Vi har inte berättat något för någon än, det är alltid lika roligt när människor säger "men kan inte ni två gifta er så vi får gå på bröllop", då ler jag lite inombords. Funderar på om man skulle skicka ut ett save the date-kort, när tror ni det passar? Inte för tidigt, jag tänkte att kanske i juli räcker?

    Nästa sak på listan tror jag faktiskt är ringar, har hittat en så fin så jag måste nog ta med mig sambon och prova den i verkligheten så att jag hinner ändra mig. :)

    Kram till er!
    Blivande fru S. 121201.
    vi skulle skicka ut inbjudan i slutet på Juli eller augusti, men vi ska skicka ut dem nu i maj! vi har inte skikat save the date-kort för jag vill att alla får en inbjudan direkt! Men många runt oss började prata om vintersemestrar, så vi fick lite panik då det planerades en del i december för en del av gästerna så vi skickar ut dem nu för att vara säkra på att de kan komma och inte planerar in semester just då!
  • lycklig01
    vinterfost skrev 2012-05-23 10:48:42 följande:
    Ang klänning, har inte provat några klänningar ännu. Kämpar fortfarande med överflödskilona efter barnen. Hittar inte motivationen till och träna hemma och jag kommer inte iväg till gymmet heller av en del orsaker. men jag måste verkligen ta mig i kragen! Maten går iallafall bra.. Äter väl som vanligt men dicker inge läsk o äteeer inge godis o fikar inte lika mkt heller..

     


    Jag håller också på att gå ner från graviditeten! Är med i viktväktarna, det tycker jag fungerar bra, har gått ner 4 kg på 4 veckor! :) så det är bara att kämpa vidare! Kaninte träna vart som helst pga en sjukdom men jag försöker ta mig ut varje dag och gå lite längre promenader! :) Jag säger lycka till till oss båda :) hoppas vi blir klara fort så vi får prova klänning :)

  • lycklig01
    teddy skrev 2012-05-23 20:15:25 följande:
    Ni som har datum 121201 (som vi!), vilken tid på dagen ska ni ha vigseln?? :)
    Vi har nu spikat 14.00 :)
    Vi komemr gifta oss kl 16.00! det var den tiden som de sa i kyrkan att flest brukar välja! Jag känner att det blir bra för då hinner vi göra oss i ordning underdagen och även ta kort inne och ute innan vigseln, medans det fortfarande är ljust! när vi kommer till lokalen ska det vara massor av ljus, marschaller och eldar! :)
  • lycklig01

    Jag var först lite orolig för korten utan för kyrkan då det är mörkt, men det är ju lampor vid kyrkan så det ska nog gå bra :) kan bli fint med kort då det är mörkt, har sett jätte vackra kort då det varit mörkt, bröllop och vinter :)

  • lycklig01

    hej tjejer! vad kommer ni ha på er under era klänningar? ska man ha korsett eller räcker det med bh? det kanske beror på klänningen?

  • lycklig01
    Jonna1983 skrev 2012-05-24 19:22:28 följande:
    Vi har vigsel klockan 15.00. Mörkt kommer det ju nästan att vara oavsett och jag tyckte även det såg snyggast ut i skrift (viktiga detaljer det där). Ville gärna ha första tiden också, om det skulle vara så att någon mer vill gifta sig den dagen, har ingen lust att trängas eller stressa, bli försenad är inte riktigt min grej.

    Har så smått börjat tänka på save-the-date-kort, vet att det finns väldigt mycket små gulliga kort på DollarStore (den affären kommer att bli min bästa vän de kommande 7 månaderna, redan sett att de har pärlor och annat pyssel för inga pengar alls) och det kan nog räcka. Vintern kan ju vara lite lurig om folk bestämmer sig för att åka till Thailand eller något annat trams, så ett save-the-date kan nog vara en bra idé känner jag.

    Nästa vecka ska vi titta på lokalen, försökte rita en bordsplacering och tror att det kan bli trångt. Är det någon av er som har någon bra ide när det gäller att placera barn? Och hur ställer ni er till barn på bröllopsfesten över lag? Jag är så kluven, dels vill man ha en superfest för alla sina vänner och låta alla släppa loss, samtidigt vill jag ha med alla mina syskonbarn och bara dom är 8 stycken. Troligtvis kommer de ju inte orka vara vakna så länge (förutom en av dom som antagligen kommer hålla låda till midnatt, haha), så kanske att man fixar någon typ av sovplats med lite madrasser och kuddar. Leksaker, popcorn och DVD-film är också en bra idé. Men som sagt, jag är lite kluven. Just när det är alkohol inblandat så vill jag ju inte utsätta barn för fulla människor och jag vill heller inte att gästerna ska behöva passa barn. Hur skulle ni tänka?

    Kram på er i sommarsolen!

    vi kommer bjuda in alla barnen på bröllopet, så får vara och en i familjerna bestäma om de vill ha med barnen eller inte! Vi har en son som kommer vara 11månader då vi gifter oss och det är ju själklart att han ska vara med, sedan vill vi ha med våra gudbarn och då känns det så fel att säga till alla andra att ni får inte ta med barnen så vi bjuder alla! svårt också vart man skulle ha dragit streck för vilka som räknas som barn och inte eftersom vi har så många i vlandade åldrar!


     


    Vi kommer ha ett barnbord för de som klarar sig själv och de som måste sitta vid sina föräldrar kommer vi placer på kanterna på bordet! Vi kommer även ha en barnhörna så att de kan gå ifrån och göra annat än lyssna på alla tal mm! Vi kommer ha lite alkohol men känner att det är upp till var och en av familjerna att bestämma hur länge barnen ska vara med! Barnen kommer ju endå inte orka vara med hela kvällen/natten så antagligen har många ordnat barnvakt eller så åker kanske en hem med barnen! Funderar dock hur vi ska göra med vår son eftersom alla kommer vara med på bröllopet, det är ju ingen av de som brukar vara barnvakt som vi känner att vi vill ska åka hem med honom utan vi vill ju att alla är med! men det löser sig nog eftersom, i värsta fall får han sova i vagnen där eller så får någon åka hem med honom i alal fall! vi har inte bestämt oss ännu!

  • lycklig01

    har inte ens funderat på det där med att de kan bli trötta och griniga! håller absolut med dig om att man kommer få svårt att slappna av! Måste ta och fundera på hur vi ska lösa det här, men kanske han får vara med på midagen och sedan får han ha barnvakt! Måste bara fundera ut vem det skulle vara! jaja man har ju ett halv år på sig att hitta någon och få barnet tryggt med den människan :)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????