Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    kom på att mina skor är gamla, så då var det fixat, men något lånat!?


     


    ursäkta att jag bombar tråden med det här nu


  • lycklig01

    jag har köpt blåstrass i do för 32 kr med frakt från ebay :) så det är ordnat! bra ideee med brosch, kom på att om man lånar en av någon kan man sätta fast den någonstanns där den inte syns, då har man ju något lånat :)


     


    funderar på det där med peng i skon, måste ju bara nå fruktansvärt obekvämt och skava!?


  • lycklig01

    har även sett här på bt att många ska ha något de fått, har inte hört det tidiagare men tydligen vanligt så det kanske är något nytt! jag har ju fått min förlovningsring så det fixar sig hur som helst :)


  • lycklig01
    smulan8118 skrev 2012-09-03 22:53:50 följande:
    Jag skulle också vilja fixa med vår dukning, men vi ska vara på en festlokal där de fixar allt det där själva. Vi bestämmer färgen på blommorna men det är det hela.
    Tänkte dock höra med dem om man inte kan göra egna dekorationer - av lite enklare slag åtminstone. Lämna dem kvällen innan... kan ju inte vara mer jobb för dem att ta "mina" dekorationer.

    Funderar även på att beställa sizoflor eller organza på rulle att ha som löpare på borden, på de vita dukarna. Vad tror ni...tror ni de går med på det? Det är ju inte så mkt jobb med att rulla ut en duk extra...eller? =/
    håller med vinterfrost, det är ju bara fråga dem! Om du ska köpa organza, är mitt tips att göra det från ebay, vart jäte billigt! Vi ska ha vita dukar och sedan mörklila organza som löpare över dem!
  • lycklig01

    De vita bollarna på borden är gjorda av kaffefilter! Har lovat att göra en steg för steg beskrivning på bloggen men totalt glömt bort så nu när jag kom på det måste den göras :)


  • lycklig01

    Jag kommer göra naglarna! Känner att jag vill unna mig det! Vill verkligen vara fin från topp till tå! Men har hittat en som gör det lite billigare än alla andra! Hat dock problem med när jag ska göra det eftersom jag ska göra tårtorna själv och när de ska täckas kan det bli problem med det! Om man har långa naglar


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????