Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    lycklig01 skrev 2012-08-09 09:12:00 följande:
    Jo han blir 7 mån på lördag :) Gud så fort tiden får! Dock är han 1 månad tidig! Vad kul att vi har barn i samma ålder! Trots att man är mamma ledig hinner man inte med så mycket, det finns inte så mycket tid över :)
    Verkligen! Min skit blev 6,5 månad igår men han är 16 dagr sen istället. Mammaledig, men ledig vete tusan. Har svårt o sätta mig o pyssla när dottern är hemma för då ska hon vara med o med risk att hon förstör mer än hon hjäler så avvaktar jag med det. Nästa vecka börjar dagis igen så då kanske man hinner med lite ;)
  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-08-09 18:30:12 följande:

    idag har jag beställt fuskpälsjackan från ebay för 174 kr, känns riktigt bra med tanke på att en butik skulle ha 500 för att hyra ut en!


     


    har även varit och köpt det sista till gästboken, så nu ska det pysslas ännu mera :)


    Var hittade du den? Lät som en toppen deal ju

    Skönt att allt gick bra för er!

     
  • vinterfrost

    Åh mata varannan timme på BB är inte roligt! Edvard var ju 16 dagar sen. Sugreflexen hade han men han var ju så stor (5030g!) så vi fick koppmata de första dagarna. Nätterna så tog vi faktiskt hjälp av sköterskerna så jag ammade och sen koppade vi.. O mamma är bäst, hela ammar fortfarande :/ Han har inte alls vet ha mat/gröt/välling/frukt bla bla för än idag! Då har han fått små bitar o smaska på och det har gått toppen. Sen drack han en hel dl välling!! Haha tänk att man kan bli så glad för så lite..

    Ang barn på bröllopet. Vi har valt bort  o bjuda barn då skulle vi gå från 70 till 100 st.. Alla är dock välkomna under vigseln.  Vår egna skruttar kommer såklart var med under vigseln, men sen kommer en vän som vi brukar umgås me från öppna förskolan ta hand om dem.. Det bästa är att hon bor bara 100m från festlokalen så skulle det vara några problem så är det lätt o ta sig dit/ för de o komma :)

    Lycklig01 Superfin gästbok. Ska kolla in Ebay ;) 

  • vinterfrost
    Teza skrev 2012-08-11 18:00:34 följande:
    Ojojoj igår kväll hittade jag äntligen min ring :)

    ak1.ostkcdn.com/images/products/L11976040a.jp...

    En pärla för var och en av våra fina barn och en varsin diamant till våra fina tvillingar som tyvärr inte fick stanna hos oss, jag bara tokälskar den, de lustiga är att den ser inte alls ut som jag hade tänkt mej, men när jag såg den så kändes de bara sååå rätt, längtar tills jag har den på min hand :) 
    Jättefin ring. Kul med lite annorlunda (tänkte på pärlotna) Tanken var fin med barnen. Beklagar sorgen över era tivillningar
    smulan8118 skrev 2012-08-12 15:14:24 följande:
    Hej...!

    Nu har jag blivit velig kring "färgtemat" på bröllop o fest.
    Vi var egentligen överens om lila... men nu har jag blivit tveksam. hittar ingen fin nyans av lila på inbjudningskort, blommor etc. Har alltid älskat turkost, men att ha turkost på ett vinterbröllop. Blir inte det lite väl somrigt?

    Vill helst ha en varm färg, hade som sagt tänkt oss mörklila men åt det varma hållet. Helt omöjligt att hitta saker i den nyansen. Andra varma färger är ju rött, men det går bort. vi vill inte ha ett juligt bröllop vilketr risken finns att det blir då ju.  Vi gifter oss 29/12.

    Ja, vad har ni för färger? å är det för somrigt med turkost? det var väl egentligen det jag undrade. =D 
     Måste allt vara exakt i samma nyans av lila då? Vi har mossgrön (även det är en svår färg och får tag i så jag blandar lite olika nyanser tror helheten blir bra ändå :) ) ivory och brunt som färger. Turkos kan man ju få vintrigt om man blandar det kanske med siver och vitt (lite frostigt) men det ju lite kallare färger..
  • vinterfrost
    MalinD skrev 2012-08-13 00:54:41 följande:
    Jag tänkte hänga på här men känner mig väldigt efter - min sambo friade i fredags och vi bestämde oss för att gifta oss i december! Mycket mycket att göra och planera! 

    På en gång bestämde vi mörklila och grönt som färger men blir lite orolig nu när jag läser att det är svårt med lila... Hoppas det ska gå ändå!

    Jag ska strax prata med chefen och få veta när jag kan vara ledig, lutar åt bröllop antingen 1/12 eller 15/12. Spännande!!! 
    Grattis och välkommen! Tror inte lila är några jätte problem eg då det verkar vara en ganska vanlig bröllopsvärg ändå. Däremot kan ju mörklila vara lite svårare än ljust lila..
    lycklig01 skrev 2012-08-12 22:23:22 följande:
    jag har någon 3-månader kvar kris! Känner mig otroligt uppstressad över allt som måste göras...Min m2b tycker att man kan göra allt på 2 veckor! Aaaa...det går verkligen inte! Måste skrivaa ner en ordentlig lista nu där det står med allt som ska göra och fixas så jag har bättre överblick!
    Ingen kris här ännu iallafall. Men efter 10 år med m2b så har jag lärt mig och inte stressa FÖR mycket. Han är lugnet själv

    Igår fick jag äntligen till det med inbjudningarna. Så nu är de utskrivna. Nu ska de bara skäras, stansas, monteras, stämplas, adresseras och frankeras Men det ska bli ka´lart i veckan. Imorgon börjar dottern på dagis igen och då han man kanske pyssla i fred en liten stund hihi
  • vinterfrost

    Vi har inte bokat hotell ännu men vi tänkte iallafall göra det eftersom vi kommer troligtvis ha hela huset fullt med folk..
     

  • vinterfrost
    Fremm skrev 2012-08-14 14:15:57 följande:

     


    Välkommen till vårt gäng och grattis!!
    Ang tidningarna så nästa nummer om Allt om Bröllop kommer ut 11 sept står det i tidningen, Bröllops Magasinet i oktober, Lifestyle Wedding  kommer ut 30/10
    Jonna1983 skrev 2012-08-14 15:10:46 följande:

     


     Haha det är lungt. Skönt att det löste sig med din klänning och hoppas den blir bra!

     
  • vinterfrost
    Minuz skrev 2012-08-15 13:18:24 följande:
    Hur kan du tro något sånt? Förvånad

    HAHAHA, sambon är galen på mig då jag ändrar allt hela tiden, ångrar mig, tror att det kan bli bättre istället för att vara nöjd.......
    Beslutsångest till max alltså.......

    Det har blivit så många pga.....
     nr 1 gjorde de i stl 36/38 grr var då 42/44
    nr 2 helt underbar, men trodde det kunde bli bättre
    nr 3 kanonfin även den men nä inte min klänning
    n4 4 gjorde de FEL på och bara skickade iväg då de tyckte jag var jobbig, den håller nu mamma på att fixa, då den fått ny färg, blivit av med bling och ändrar fluff osv
    Nr 5 väntar jag på och den är helt underbar på bild iaf. *S*

    Alla är olika modeller på och nr 2 3 4 har jag "designat" själv av olika favvodelar.
    Hittar hela tiden nya favvodelar och nya fina klänningar. Måste lära mig att vara nöjd och sluta leta efter något bättre
    Haha du är söt du. Hoppas nu att nr 5 är the one SLUTA TITTA sen :-P

    Nu är inbjudningskorten klar och alla kuvert utom 2 är adresseade..
    Har ett dilema på en av de 2, ni kanske kan säga vad ni tycker.. Det är till en av B´s äldsta vänner. Vi umgicks endel tidigare men inte haft så jättebra kontakt på sistone (dvs träffats osv av olika andledningar typ barn o jobb) MEN sen vi träfades sist så har han skaffat tjej (sambo) eller ja det var väl på gång redan då men han var så hemlighetsfull och ville inte erkänna. Hon är välkommen på bröllopet MEN vi har aldrig träffat henne. Ska jag skriva med hennes namn på kuvertet så de förstår att även hon är välkommen. Eller ska vi bara skriva hans namn och sen ringa och säga det? Tanken är väl att vi ska bjuda över dem o lite andra vänner någon dag här i höst.. Vad tycker ni? Ska jag skriva hennes namn eller inte?
  • vinterfrost
    Minuz skrev 2012-08-15 15:22:10 följande:
    Skrattande det kommer att bli nr 4 eller nr 5.
    Alla andra är till salu, billigt om någon är intresserad :0)

    Jag hade skrivit bådas namn på kuvertet!
    Haha jag har ju redan beställt en :D
    Tack! Då ska jag göra det :) 
  • vinterfrost

    Mina inbjudnings kort :)





    Placeringskorten



    Har även börjat pyssla med favoursaskarna :)


    Ser ni en röd tråd? :P
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????