Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    Bilder på klänningen och tärnklänningen!

  • vinterfrost
    Minuz skrev 2012-08-27 14:56:52 följande:
    Du kommer bli såååååå fiiiiiin
    Tack :) Ska bara hitta enbättre underkjol. Sen ska den sys in och läggas upp givetvis!
  • vinterfrost

    Åh vad jag var nära på att börja grina i morse, jag fick ett sms från våran toastmaster att jag har skrivit fel i hans e-mail. och givetvis samtidigt med det så häller dottern ut hela sin yogurt på sig och i hela köket och sonen bajsar ner mina rena kläder. Man kan ju hålla sig för skratt iallafall.. Så ikväll får jag och sambon sitta och sms/ringa runt alla inbjudna och meddela felet för givetvis var den adressen som jag skrivit redan upptagen. TM skulle maila denne och höra ifall han skulle kunna vidarebefodra om det skulle komma något till hen..

     

  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-08-28 17:40:10 följande:
    Mitt löshår kom hem idag ! :D jätteglad ! Eftersom jag är rödhårig är det väldigt svårt att hitta rätt färg :) men nu har jag det ! kommer garanterat vara långhårig på vår dag ;D

    Känns som jag hamnat i en lite dvala om bröllopsbestyren. Tror luften gick ur mig lite efter inbjudningskorten.

    I min bör att göra lista är egentligen:
    boka sminkös och frisör,
    florist.
    Köpa skor till m2b.
    Fixa mönster till min cape och köpa tyg.

    Åka till Tyskland står på listan också, men i oktober

    Kram !
    Äh du har ju gjort så himla mkt så det är okej och ha en liten dvala. Jag tänkte oxå sy en cape, men har svårt o hitta tyg vad ska du ha?

    Vi har fixat så vi kan köpa alkohol från tyskland utan att åka dit själva. En av m2b kollegor har flera bekanta som åker typ 1 gång i månaden så vi ska köpa av denne, blir lite påslag än om vi skulle åkt o köpt det själva men vi spar in på resekostnaden och tiden.. o det är det värt..
    lycklig01 skrev 2012-08-28 18:24:26 följande:
    Nu har vi fyllt i och fyllt i hinderprövning och namnbyte! Känns lite konstigt att inte så länge till heta sitt efternamn, är ju ändå en del av ens identitet! Hur känner ni andra inför namnbyte?!
    Åh jag längtar! Fast lite konstigt ska det bli :) Men det ska bli härligt att få heta som resten av familjen :)
  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-08-28 21:20:25 följande:
    Det längtar jag också, underbart att heta samma alla tre :) min m2b heter johansson sim är Sveriges vanligaste efternamn så det känns lite tråkigt ( hoppas ingen tar illa vid sig ) och han vill inte byta till mitt ( Westerberg) och så har jag lovat för många år sedan att ta hans! Kommer ha mitt kvar som mellan namn så jag kan välja att ha det med eller inte! Kanske långsam avvänjning ;)
    AH Här kommer jag gå från Wallgren (ganska vanligt) till Mejerwall (som bara hans släkt heter)
    Pekkiisch4 skrev 2012-08-28 21:37:16 följande:
    Jag ska nog ha fleece, alt ull, men tror det blir fleece. med en pälskant runt :)
     ÅH fleece! Att jag inte tänkte på det!! Jag har letat efter ull men har haft svårt att hitta..

    SÅ nu har vi smsat alla om felet i meddelandet.. Imorgon (om jag hinner håller ju på för full och planera mkt viktiga 3 års kalas til helgen) ska jag jaga noter till solisten.. Är det någon som har lyckats hittat Lyckorus noter? För visst var det någon mer här inne som skulle ha den låten? Har bara hittat accord..
  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-08-29 09:49:32 följande:
    Ja precis, var också inne på ull, men en dag så satt min m2b med sin fleece i soffan och jag bara fick en uppenbarelse ;) ganska billigt är det också :D fast ska fodra det så det inte blåser upp om det blir blåsigt vid havet :) i västa fall ha små tyngder vid fotofrafering som går och ta bort o flytta på ;)
    Ja billigt är bra :) Smart med tyngder det ska jag oxå kika på. Berätta gärna hur du gör sen så kan vi dela erfarenheter.. Vad kör du för mönster? Jag tänkte använda mig av denna http://www.sophiasatelje.se/forlaget-mantlar.htm
  • vinterfrost

    Pjoj vad ni har skrivit idag :)

    Fremm, Ser jättefint ut! Min var oxå i största laget men den får man väl fixa till :)
    Minuz JA det måste ju betyda något II Väntar me spänning!!

    Ang slöja så tror jag inte at jag ska ha det som det ser ut nu,,
    Kommer nog vara baraxlad i kyrkan..
    Strumpeband ja.. haha min mamma har köpt ett åt mig och blått har jag för mig att det var så den får väl gå som ny och blå.
    Som gammalt kommer jag försöka få med mig ett fickur (var jag nu ska sätta den) som jag fick av min farmor när jag konfirmerades, det var hennes farmors klocka som hon hade fått på hennes konfirmationsdag Ganska precis 100 år före min. På baksidan så står det ED i snirkelbokstäver som står för Engla Dalkvist och den dagen visste jag att får jag nån gång en dotter så ska hon får heta Engla och det har jag nu
    Men något lånat hmm.. Funderar på o höra om mamma kanske har några pärlörhängen som jag kan få låna (haha om inte så kan hon få det när hon fyller år i november så kan jag låna dem i december haha)

     

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-09-02 22:38:07 följande:
    Vad kommer ni ha som huvudrutt?!
    hihi jag antar att du menar rätt.. Vi kommer köra buffe så det blir lite blandat :) Har inte bestämt någon exakt meny ännu.. Letar insperation..
  • vinterfrost

    Smulan, gud så gott det lät!

    Ang bordsdekorationer så kommer jag ha mossa (har ju mossgrönt i temafärg bla) liggandes längst hela bordet o så massa ljuslyktor i olika storlekar (glasburkar som jag limmat spets på och brunt band). Blir nog någon blomma med men har inte bestämt så långt.. 

    Mina insperationsbilder till dukningen




     
  • vinterfrost
    smulan8118 skrev 2012-09-03 22:53:50 följande:
    Jag skulle också vilja fixa med vår dukning, men vi ska vara på en festlokal där de fixar allt det där själva. Vi bestämmer färgen på blommorna men det är det hela.
    Tänkte dock höra med dem om man inte kan göra egna dekorationer - av lite enklare slag åtminstone. Lämna dem kvällen innan... kan ju inte vara mer jobb för dem att ta "mina" dekorationer. 

    Funderar även på att beställa sizoflor eller organza på rulle att ha som löpare på borden, på de vita dukarna. Vad tror ni...tror ni de går med på det? Det är ju inte så mkt jobb med att rulla ut en duk extra...eller? =/ 
    Kan du inte prata med stället och fråga ifall det är okej om du kommer med lite egna saker för att få det ännu mer personligt. Som sagt borde ju inte vara något större extra jobb o lägga på en löpare extra för att få en ännu mer nöjd och glad kund..
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????