Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    121201
    minuz Mönsterås
    Lycklig01, Norrbotten
    teddy, Skåne :)
    Jonna1983 (Mellersta Sverige, säger inte mer än så än så länge..)

    121208 Vinterfrost, Rosersberg (Norra Stockholm)

    121212
    Memsan, Norrköping
    Pekkiisch4 Oskarshamn
    Jenny121212 Falkenberg

    121215
    sajenthi, Uppsala

    121222

    121229 

    (klipp ut, klistra in och skriv ditt nick o ev ort under rätt datum)
  • vinterfrost

    Ang klänning, har inte provat några klänningar ännu. Kämpar fortfarande med överflödskilona efter barnen. Hittar inte motivationen till och träna hemma och jag kommer inte iväg till gymmet heller av en del orsaker. men jag måste verkligen ta mig i kragen! Maten går iallafall bra.. Äter väl som vanligt men dicker inge läsk o äteeer inge godis o fikar inte lika mkt heller..

  • vinterfrost

    Ang under klänningen så kommer jag nog köra någon form av korsett för att få snyggare form.

    Barn eller inte barn, ja den frågan har vi disskuterat fram och tillbaka. Men vi räknade ihop till att om alla barn kommer så blir de 25 st inkl våra 2. vilket skulle utgöra 1/4 av gästlistan.. Så disskuterade vi fram o tillbaka att barn är välkomna till vigseln men festen kommer vara barnfri..
    Våra egna barn funderade vi på att vad vi skulle göra med, de kommer att vara 3 år resp. 10,5 månad. Alla våra självklara barnvakter vill vi ju ha med på bröllopet, och jag o m2b vill kunna slapna av och njuta av vår kväll.Tror inte jag skulle kunna slappna av på de sättet om mina ängla var där. Speciellt inte när de blir trött och griniga, även om någon annan där tar hand om dem.. Men en god vän från öppna förskolan som jag umgås med även utanför erbjöd sig att passa våra barn. Hon har själv 5 barn i åldrarna 18-1 och henne rådfrågar jag en del och litar på henne. Barnen gillar henne och hennes barn med.. så det känns skönt 

    Vi har bokat kyrkan till kl 15 - vill ha mörkret :) (jaja jag giter mig inte för än vecka efter :-P men ville berätta ändå ) 

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-05-30 10:21:51 följande:

    Nu är inbjudningarna klara och skickas ut idag till de närmsta, där av texten till höger (Har fått hjälp av en snäll själ här på bt) och sedan skickas resten ut på fredag! gud så spännande, ska bli kul att höra vad alla säger, synd att man inte kan se våra föräldrars reaktion :)



    Jättefint. Min ögon tårades när jag läste texten :) Jätte fina kort! Du har gjort samma vikning på korten som jag har tänkt göra

     
  • vinterfrost
    Jonna1983 skrev 2012-06-01 18:23:39 följande:

    Den första förändringen i planeringen genomförd. Idag bokades festlokal m2b hade en mycket bättre idé än vad jag hade och jag blev förtjust.  Dock var den bara ledig helgen efter vi hade bokat vigseln, men man får ju anpassa sig och då bestämde vi helt enkelt om. Så nu blir det vigsel den 8 december, det känns bra det också! Det var ju ändå ett alternativ från början. Vi provgick i altargången i kyrkan också idag, det kändes bra!
     
    Vi var dessutom och tittade på ringar häromdagen, det är ju verkligen toksvårt det där! Blev jättekär i flera stycken och inser att jag nog måste börja tänka hur jag vill att den ska se ut. Och hur hans ska se ut. Och om jag vill ha en eller två. Aaargh! Tur det är 7 månader och en vecka kvar, ska nog hinna hitta den perfekta ringen så småningom. Om en månad ungefär ska vi låta människor veta också, ska bjuda hem de närmaste vännerna på middag och låta dom vara med.

    Skulle behöva en personlig tränare nu också så blir det här bra. Sägs ju att brudklänningar brukar vara bra motivation till träning, men jag är inte så säker. Känns inte så för mig. Ska fundera under sommaren hur jag ska få bort sambokilona innan vintern. Haha. :)

    Önskar er en trevlig helg!


    121208 säger J och A ja.
    Välkommen till den 8e. Inte för att stressa men det är bara 6 månader o en vecka kvar
    Sitter i samma båt ang vikten. Hittar inte riktigt motivationen heller. Fast jag har världens bästa andledning!!

    ÄNTLIGEN har jag fått svar från han som hyr ut lokalen som vi är intresserade av, tog bara en månad. Den är ledig den helgen o på måndag ska vi åka o kika på den. Har fixat en solist till vigseln med m2b´s faster sjunger i kör. Hon ville självklart sjunga. Sen pratade jag med han kusin som tog studenten från resturangskolan idag, hon kunde ev. tänka sig hjälpa till med maten. En kompis från öppna förskolan (hon som troligtvis kommer passa våra barn) hennes 17 åriga dotter kunde ställa upp som serveringspersonal + kanske en kompis.. Dessutom hade hon en massa kostymer i sonens storlek som vi kunde få låna.. (hennes son är ett år äldre o hon har kostymer i typ alla storlekar) Lite små detaljer avklarade, känns skönt :)
    Dessutom kom jag på att min chef har sagt till mig förut att jag får låna hennes kundkort som hon har o handla matvaror ner i partihalarna med. o där kan man ju köpa billiga saker i stora förpakningar :)
  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-06-02 15:34:57 följande:
    Lovade att berätta hur de närmstas reaktioner på inbjudningarna var: Mamma ringde och typ grät och var överlycklig, hon hade verkligen inte anat någonting alls! Min pappa vart väldigt formell och tackade för inbjudan, Jag sa till honom att det är bara att börja fila på talet då eftersom brudensfar håller första talet, (det skulle betyda så mycket om han skulle hålla tal men jag tror inte att han kommer göra det) Svärmor vart också glad, tyckte att det var bra med något roligt under vintern! På måndag/tisdag får alla andra sin inbjudningar så då får vi se vad de säger :)
    Åh vad härligt med såna reaktioner
  • vinterfrost

    Åh jag lider med brudarna som gifter sig idag, iallafall här om kring. För det har fullkomligt öst ner regn hela dagen samt blåst massa. 5 grader stod termometern på tidigare idag BRR. Inte vad man önskar sig i ett juni bröllop. Valde vinterbröllop just för att man inte behöver bry sig så mkt om väder men ju mer jag funderar på det så spelar det ju visst roll! Vill ju ha gnistrande snö och sol för att kunna fotas utomhus.. Att man aldrig är nöjd

  • vinterfrost
    SkövdeSophie skrev 2012-06-04 21:14:59 följande:
    Brudar, jag hoppar in här. Idag kom inbjudningarna fram och det är officiellt Den 12-12-12 blir jag fru!
    GRATTIS och välkommen! Dig har jag sett lite här och där här på BT
    lycklig01 skrev 2012-06-04 14:13:14 följande:
    har köpt ring idag, är super nöjd! Vi skulle bara titta menjag blev förälskad och det var ingen idee att leta nå mera tyckte min m2b! så den kommer om 2 veckor och så har min tiara från kina kommit idag :) glädjerus :)
     Åh vad härligt! Vi har inte ens kommit iväg och tittat på ringar irl. Tiden har varit problemet, är man småbarnsfamilj mitt uppe i bygge så är det som det är. Men vi har tittat lite på nätet tillsammans så jag vet ung vad jag söker. Vad blev det för slags ring?

    Åh vad besviken jag blev idag! Vi skulle ju äntigen kolla på lokalen, men när vi kommer dit så är det ingen där o igenbommat. SUCK! Nu har jag satt m2b på och jaga han som står som kontaktperson. Han ringde honom när vi kom hem och han hade ingen aning om varför ingen var där SUCK! Men han sa att han skulle återkomma.. Ville ju kolla så vi kan bestäma oss och boka. Då kan jag ju börja med inbjudningarna.. 
  • vinterfrost

    Visste att Peo (som han heter) inte skulle vara där - men de har verksamhet där (scouterna) på måndagar skolveckor. o nu så blir det ju sommarlov. Men förhoppningsvis så ringer han i morgon och så får vi boka in en dag bara för oss.. Men ja lite besviken blir man när man ändå fixat barnvakt för att kunna göra detta utan att hålla koll på en vild 2,5 årring!! Känns som man sitter lite fast här..

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????