Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    vinterfrost skrev 2012-08-07 21:52:06 följande:
    Jättefin. Hur ser den ut innuti? Var beställde du den?
    Den är helsvart i sidorna inuti, har några idéer om en bild på oss på poträttfoto eftersom vi har fotograferingen innan bröllopet och "chocka" gästerna med ;D

    Köpte den på Karlsson, 159kr. Typ mini-Ullared :p
  • Pekkiisch4

    Hur går det för er alla där ute ? :)
    Full rulle eller något lugnt ?

    Jag, som ni ser, börjat pyssla igen och faktiskt känner jag mig nöjd, ska sätta mig ner med festhäfterna när jag går på lite semester om 1.5 vecka. :)

    Ikväll blev det ännu mer i bröllopets tecken ;D har köpt en karvatt och väst här på BT, till min m2b som jag hoppas blir skickad snart ! :)

  • Pekkiisch4
    smulan8118 skrev 2012-08-12 15:14:24 följande:
    Hej...!

    Nu har jag blivit velig kring "färgtemat" på bröllop o fest.
    Vi var egentligen överens om lila... men nu har jag blivit tveksam. hittar ingen fin nyans av lila på inbjudningskort, blommor etc. Har alltid älskat turkost, men att ha turkost på ett vinterbröllop. Blir inte det lite väl somrigt?

    Vill helst ha en varm färg, hade som sagt tänkt oss mörklila men åt det varma hållet. Helt omöjligt att hitta saker i den nyansen. Andra varma färger är ju rött, men det går bort. vi vill inte ha ett juligt bröllop vilketr risken finns att det blir då ju.  Vi gifter oss 29/12.

    Ja, vad har ni för färger? å är det för somrigt med turkost? det var väl egentligen det jag undrade. =D 
    Vi gifter oss den 12 december, och faktiskt valt rött, men i begränsad mängd. Mer sotgrått och silver, men inslag av mörkrött. Vi blandar upp det med ett skogstema så det inte ska bli juligt. Jag tror att det blir vad man gör det till oavsätt vilken färg du använder.

    Angående turkost tror jag det funkar om man blandar upp det med andra basfärger. Gå mer åt kristallhållet om du vill ha det vintrigt med turkost :)
  • Pekkiisch4

    Tänkte ge lite insperation till turkost och vinter, dock blir ju känslan kall, men det är snyggt :)











  • Pekkiisch4

    Jag har faktiskt allt under kontroll.
    Var i skogen idag och plockade en massa kottar, min m2b nlir snart tokig, jag har liksom inte bara en påse kottar :p

    Postade inbjudningskorten idag, även hindersprövningen och efternamnsbyte. Känns på riktigt nu och lite pirrigt :D
    Fick även hem min beställning från Clas Ohlssons idag ! :D Jätte Kartong ! Viken suck på budet ;) Beställt hem massa lysen och odlingsväv :)

    Festhäftet är så gott som klar och bordsplaceringen, + kort. Fotografmöte har vi haft och en bukett till fotorna är klar, alla kläder är en innan klara.

    Har egentligen bara stora poster kvar att betala, Mat, alkohol, hyran, ringar, och minibuss :)

  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-08-22 09:04:40 följande:
    När behöver man skicka in dessa saker??????

    Vi ska göra ett eget efternamn som först måste in, men vet inte vad vi ska heta så att säga, har några förslag dock.
    Från det datum dem är utfärdade gäller dem i 4 månader, så det är ju upp till var och en när man skickar dem :) Vi hade ju ett självklart val av efternamn då jag har släktnamn och den andre en -son namn, så vi skickade in dem nu :) dem gäller ju över vårt datum.
  • Pekkiisch4
    teddy skrev 2012-08-23 16:08:19 följande:
    Åhh va roligt när det händer massa saker i tråden! :) Har inte varit inne på några dagar o nu bara sprutar de haha! De låter som om alla kommit in i någon slags racer-tid då mycket blir gjort! haha!

    Ang psalmer ska vi ha 411, gud har omsorg, och 297, härlig är jorden. 297 är för mig en julpsalm o typ den enda psalm min blivande kan, så den var given i sammanhanget! :) och 411 är både min o min pappas favorit, o de e pappa som ska viga oss så de e ju kul! :)
    Vi har inte bestämt utgång än men vår ingångslåt är denna, på orgel
     
    ">

    ">The Legend of Zelda Theme - YouTube

     Solosånger är en låt min mamma har gjort och come what may och kärleksvisan! :) De e visst populära här förstår jag, hihi! :) Men det är så kul att kunna använda en sång som mamma har skrivit, de blir lixom lite extra fint då på nåt sätt! :) det är mina systrar/tärnor som ska sjunga... :)

    O det är roligt att läsa att vi är några stycken som ska ha silverdetaljer på klänningarna för att det känns lite vintrigt, ska jag me! :) Jag ska in och testa min klänning imorgon, e så spänd! Hoppas hoppas hoppas den passar fortfarande, hahaha! Har inte testat den sen jag köpte den i oktober förra hösten! :P

    Sen är det ju det här me efternamn o så som ni nämnt lite här ovan...  Kan man fixa hindersprövningen o sen skicka in om de nya efternamnet?? Minuz, hur tänker ni göra me efternamnspappren o hindersprövningen? 

    Har förresten varit och möblerat i vår festlokal idag! Efter mycket om och men fick vi det att funka! Är en rätt liten sal o vi kommer bli rätt många, men som sagt, de gick! :) Va trötta o nöjda efteråt haha!

    Kram alla och hoppas alla planer går som planerat! :)
    Ja, Teddy, här gäller det att hänga med ;)

    Hindersprövningen kan man skicka in innan ! Där är det ju era nuvarande namn som gäller :) ni kan lämna efternamnsblanketten till vigselförättarn innan ni vigs som senast ;)

    Tycker det är superkul att vi är så många som är aktiva här inne nu ! :)

    Superfina klänningar ! Ville också haft silvrigt, men mina pärlor är champange färgade,  men det får gå ;)

    Det har börjar trilla in svar nu från inbjudningarna ! och som vi trodde så ringer dem anvående nya flickvänner.. men som jag sagt skulle något hända vill jag veta det fort ! så vi kan räkna bort igen.

    Kram !
  • Pekkiisch4
    teddy skrev 2012-08-23 19:21:34 följande:
    ja! de där me nya flickvänner/pojkvänner har jag också tänkt på! Har fått lite frågor om det vi med... hur gör ni?? vi har lixom inte plats till fler...
    Vi sparade faktiskt 2 platser till "övriga" och jag hade på känn om just den här personen, men dem har dejtat i 2 år, men vill inte kalla sig par ;D (löjligt tycker vi) men vi har träffats och så så hon e välkommen. Dock tror jag inte hon kommer ha jättekul, då hon är väldigt blyg, försiktigt tystlåten och brukar gömma sig i ett hörn  :P
    Men jag ser det inte som mitt problem, :)
    Sen självklart om de är folk som hoppar av :)

    Just nu känns det som jag hamnat i "förtidigt att börja med" . Vill pyssla och härja med bröllopet men vet inte riktigt vart jag ska börja. Har alla dekorationer till dukning osv redan hemma. Festhäftet är nästan klar, men behöver min brors dator för och fixa. Men har ingen bil just nu. :p Känns lite tomt när alla inbjudningskort som jag med mycket lågt tålamod och många utbrott det senaste halvåret fått ut :p

    Dock får jag väl börja planera Tysklands-resan :) fast den ska inte gå förrän i oktober,,

    Kram.
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????