Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????

    Fremm skrev 2012-10-01 08:30:51 följande:
    Vinterfrost, bilen passar ju kanon till bröllopet... vi vet inte vad vi ska ha för bil än... min blivandes favoritbil är Ford Mustang så visst hade det varit kul att ha en sån på bröllopet men det är nog få som har dessa bilar ute vintertid... min m2b har fått fria tyglar att fixa transporten, skönt att kunna släppa på något! :)

    Ang Hindersprövningen är jag nog lika rådvill och novis själv att jag inte vet: På vår hindersprovning står det längst ner UPPLYSNINGAR, Makarnas efterhan... Om detr framgår av intyget om hindersprövning att anmälan om makarnas efternamn inte gjorts till Skatteverket ska vigselförrätaren ta emot deras anmälan och sända den tillsammans med "intyg, vigsel".

    Med det antar jag att eftersom vi gjort en anmälan om efternamn och det inte står på pappret att det saknas så har de fått det pappret även om det inte står på hindersprövningen?

    Mat är jag urkass på så tyvärr ingen hjälp från mig där...

    Kul att du ska till frisören snart, jag klippte ju ena sidan av håret kort före sommaren innan min m2b friade så det känns ju lite typiskt nu när jag vill ha en uppsättning (tur det finns löshår). Har bokat in en klipp och slingtid i slutet av oktober innan jag åker till sthlm för att fotograferas, då ska vi oxå gå igenom frisyrerna och boka tider för provuppsättning och alla i familjens hårtider... det blir kul! :)

    Fick veta att den manliga solisten vi frågat kunde sjunga på nyårsafton så nu kommer min syster och den manliga solisten sjunga en varsin sång och en gemensam duett, tror det kommer bli så vackert!! :)
    Jag fick också så på vår hindersprövning så jag rinde upp skatteverket, o hon sa att det var registerat så att vi inte skulle bry oss om det. :)
  • Pekkiisch4

    Högst just nu är egentligen ringar. Vi har beslutångest.. Dessutom har vi en tysklandsresa planerad v 45. Annars försöker vi få ihop logistiken och vad vi måste köpa och har kvar att göra. Packlisor etc :)

  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-10-05 09:32:18 följande:


    Hihi, det är lite roligt och följa dig Minuz i din jakt på klänning, jag föreslår fortfarande en brudbutik i köpinget ;) Ev kan faktiskt jag vara ute efter en slöja :) Jag har ju velat men inte hittat någon jag vill ha :) Vi bor ju inte så långt ifrån varandra :)
  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-10-05 10:57:11 följande:
    Hahaha........ Ja, vem vet...... det kanske blir en butik då jag snart har hela hemmet fullt!

    Och ska jag vara ärlig så har jag ju några andra slöjor oxå.......... Så kanske någon som passar?
    Hahaha !! Du e ju för rolig ! att inte din m2b får spader ;)

    Ja men absolut tror jag det finns någon intressant :) är alla från kina?
  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-10-05 13:07:59 följande:
    hahaha....... han vet inte ens om hälften som finns här hemma............ då hade det blivit skilsmässa innan bröllopet. *S*

    alla från kina...............
    Haha förstod det :) Okej, jag e intresserad av en halvlång, med kam :)
  • Pekkiisch4

    I morgon har jag besök hos sminkösen kl 10.00 för ett prov ! Känns roligt ! Har satt ihop ett kollage med färger och så som jag skulle vilja ha, får se. Hon bad om det i alla fall :)

    Vi har 3 bortfall på våra 42 gäster än så länge, och sista O.S.A är nu den 12 oktober, så vi får se, alla har inte svarat ännu. Tysklandsresan blir av v.45, dock är det inte jag som åker :)

    Jag börjar bli lite smånervös faktiskt, det är så nära !!! och mycket som ska styras upp,

  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-10-08 20:22:46 följande:
    Åh va spännande, hur gick det hos sminkösen? Hur har du tänkt din makeup? :)

    Vi åker till tyskland andra helgen i november ser det ut som just nu...

    Jag håller verkligen med - det är så nära och så mkt som ska styras upp men det måste ju gå... skönt när man kan bocka av lite varje dag även om det innebär att det oftast tillkommer något nytt :-/
    Jo det gick bra tyckte jag. Här är vår insperations bild, alltså inte jag :) men jag är grönögd så blir så :) Älskar färg med nudie läppar :)


    Har även varit och köpt underkläder, dock fattas bh,n ännu tyvärr, men det kommer nog :)
  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-10-08 21:01:11 följande:
    fSer jättefint ut och läckert med grönt... ögonen ser väldigt likt ut hur jag tänkt min ögonmake och som du säger något neutralt på läpparna...

    Orkar inte lägga upp bilderna men här är mina inspirationsbilder för makeupen:
    enbrudsdrommar.blogspot.se/2012/09/sommerska-...

    Tonerna kommer nog lite i silver, rosa, aubergine-sotade ögon och ljusrosa glansiga läppar...
    Nice, ja, jag var med inne på aubegine innan, men vi har ju inte lila som färgtema så därför blev det grönt :) Annars är det jätte snyggt. :)
  • Pekkiisch4
    jonnagoransson skrev 2012-10-11 14:56:48 följande:

    Ett helt meningslöst inlägg från en tänkare på jobbet =)


    Vad ska jag gör nu när jag blivit uppsagd ifrån på grund av arbetsbrist, inte jätte kul så här två månader innan bröllopet. Två månader? Plötsligt inser jag; men herregud det är ju bara två månader kvar, exakt, eller ja plus en dag. Ja två månader och en dag med mardrömmar. Funderar vidare och inser att uch vilka mardrömmar jag haft om bröllopet, som att jag inte har några fingrar så att jag inte kan sminka mig, att vi glömmer att vi ska gifta oss och kommer på det så sent så vi inte hinner göra oss i ordning. Vaknar ju helt kallsvettig vissa nätter. Appropå nätter, bröllopsfesten, den kommer ju att hålla på hela natten, men vad mörkt det kommer att vara, man kommer ju inte se hur vacker jag är där på stranden för det är så mörkt. Fast mörkt är ju bra, då gör det ju inget att jag inte har några armar för ingen ser ju att jag är osminkad då, och de ser ju inte heller att jag kommer i bikini för att vi glömde att vi skulle gifta oss. Gifta oss, var ifrån kommer ordet gifta ifrån egentligen? gift, ja katten också, flera har ju blivit förgiftade av alkohol i thailand, det får ju inte hända oss eller våra gäster. Katten också är ju inget uttryck jag brukar använda, inser då ett stort problem, vart ska vi göra av katten när vi åker? Alla vänner och familj ska ju med. Åh nej inte familj också i tankarna, mina föräldrar har nya respektive, och de har inte träffats än...


    Är det bröllopsnerver i min kropp? =). Herregud mina hjärna jobbar för mycket för mitt eget bästa! Snälla säg att det är fler som börjar känna sig som mig! =)


    Jag blev också av med jobbet, dock förra månaden.. Känns ju lite hemskt.. jag har inte kommit till mardrömmar ännu dock.. :)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????