Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    december brudar 2012, var är ni?????


    Jag har ju visseligen en sån här hemma.. kanske kan använda den ?
  • Pekkiisch4

    Zoooda: Hihi vad vårt bröllop kändes litet helt plötsligt ;) smart och ha ritningar ! :) oc h idé om "runda" bord :) ska jag sno en vacker dag :)

  • Pekkiisch4

    Ang tal och liknande är jag inget för det, inte sjunga heller så därför har jag skrivit ett brev/ tal i hans festhäfte som inte han vet om ;)

  • Pekkiisch4

    Och vi har knappt bestämt oss för vilka ringar :S lite ångest ang det, det är ganska dyrt om man ska ha äkta vilket inte jag bryr mig om så mycket.. hm.. och eftersom jag blev av med jobbet har jag ingen lust att lägga 10.000 på endast ringar.. kanske ska skaffa lite billigare och sen köpa lyx kanske till första årsdagen? typiskt.. :)

  • Pekkiisch4


    Jag beställde dessa ikväll.. :) börjar få panik så hoppas dem är lika fina. Dessutom tog jag med stenarna, och jag är ingen stentjej egentligen men fick bli så ändå ! :)

    Teddy : Det tycker absolut vi ska göra ! vore fantastiskt !

    Ang vår bordsplacering har vi honörsbord och sen blandar vi hejvilt med gäster eftersom vi är så några så har jag placerat dem jag tror kan/kommer ha trevligt ihop :)
  • Pekkiisch4

    Ingen som testat något gott rosé bubbel i sommar som vi kan ha som brudskål ? :)

  • Pekkiisch4
    vinterfrost - wow ! vad fin capen/mantlen blev !! nästan så jag ångrar mig ;)
    Linda1983 - klart du kan kalla tillbaka en tnbjudning, bara man kan ta konsekvenserna och verkligen förklarar varför ni gör som ni gör. Jag fick själv säga ifrån igår då folk jag inte bjudit frågade när inbjudningarna kommer..

    Idag har jag "klappat" lite på min klänning som hänger i sovrummet sen april och fick pepp på att orka dra igång en negångskur, visseligen "endast" 5 kilo, men eftersom jag är större så känns det så jäkla nära med bröllopet nu, och behöver det ! :)

    Så här blev våra bordsplacerings-kort förresten,  Felar lite pärltråd och så servetten såklart :)

  • Pekkiisch4

    Åh ännu ett bakslag !! Min dator flippade och är nu trasig ! Detta behövde inte jag. All planering ligger på den. Hann ju inte skriva ut listan ! Suck !!

  • Pekkiisch4

    Fremm & Lindan: tack ! Beställde dem från smyckenet.se. det är titan och guld. har ingen tidigare erfarenhet där ifrån så det är lite pirrigt !! Men fick bekräftelse på att dem behandlar vår order :) jag såg till att vi bestämde oss så jag slapp ha ont i magen över det ;) Fremm: ja jag försöker hålla mig i veckorna och inte äta där mycket om man är hos folk och jag dricker ingen alkohol alls nu utsnitt är chaufför då hoppas att det inte kommer gå så trögt. Har ju ganska många kilo för mycket men nöjer mig med 5 än så länge :). Jätte fint strumband! Jag beställde hem ett men tyvärr väldens sämsta kvalité tyvärr men får duga. Ang betalning ger vi en som är med mig hela dagen dem min assistent och chaufför får 1000 kr och dem andra som serverar får en 500 var.

  • Pekkiisch4

    Tyvärr får ni ta att det blir ihop tryckt då jag måste använda telefonen tyvärr. Det finns ju liksom inte rum i bröllopsbudgeten för en ny dator ;)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????