• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    ...Här sitter jag o ska plugga... men inte då... de e ju så mycket roligare att fixa me festhäftet!!! ;)

  • teddy

    Angående roliga saker om gästerna, som du nämner fremm, e vi typ klara med det o de känns bra! jag tycker de e så kul att skriva sådanan grejer så de har jag gett mig in i verkligen hehe! dock tänkte jag i början att jag skulle skriva på rim, men de blev för krångligt så de skippade jag... :P

    matildamattias, jättefina ringar :)

    sen på tal om bordsplaceringen... vi har inte riktigt börjat göra den, men vi har lite ideér ändå. Dock undrar jag lite om de e så att min pappa MÅSTE sitta bredvid mig... hum... hade velat placera oss lite annorlunda, men han kanske tar illa vid sig tänkte jag, svårt de där...! 

    Jag tänker som såhär att vi måste göra en tråd sedan där vi får se bilder o höra historier från alla dessa bröllop! De känns ju nästan lite som vi känner varandra, haha! O jag e så nyfiken på alla bröllop, inte bara mitt! ;) 

  • teddy
    Minuz skrev 2012-10-20 11:09:05 följande:
    hallonfrossa - jag har x antal slöjor att sälja..... mycket fint ni har gjort. skriver från mobilen vilket jag hatar..... men måste bara berätta att igår kom ansökan från prv . vårat andra förslag kommer att kunggöras . så spännande ...... men det hipp.hinner inte bli klart till bröllopet. hur gör man då med gubbens efternamn ändring ?
    Minuz, skönt att ert andra förslag kommer att kungöras! Synd bara att det inte hinns med till bröllopet! Men kontakta prv och skattverket o hör hur ni ska göra! De e ju de bästa, så ni verkligen får svar! 
    Vårt efternamn kungörs just nu! Invänder ingen kommer vi hinna få det till bröllopet, men jag undrar lite hur vi gör me hindersprövningen... den måste vi ju skickas efter i de gamla namnet då...
    Vi ska också ringa skatteverket o höra exakt hur vi ska göra tänkte jag! :P 

    Fick reda på att min ring nu e klar hos silversmeden som har gjort den, jättekul! Men vi har typ ingen tid att hämta den! :P Jag e så sjukt nervös om den passar eller ej! Spännande!

    o vinterfrost, din cape e jättefin! Men ang ebay så tycker jag du ska höra av dig till säljaren...

    Annars väntar jag mest just nu... väntar på att min slöja ska komma, väntar på att klänningen ska bli klar hos sömmerskan, väntar på kungörelsen av efternamnet, väntar på att träffa fotografen, väntar på att få gå på min provuppsättning hos frisören, väntar på att kocken som ska hjälpa oss med maten ska höra a sig, väntar på att hon som ska göra tårtan ska höra av sig m.m.
    Sen väntar jag på att bli av me min jäkla förkylning me! Ööh... 
  • teddy

    Idag ska jag hämta våra ringar! Nervös! :)
    Vet hur hans ring ser ut o att den passar (lämnades bara in för gravyr), men vet inte hur min är och om den passar! Iiiihh! Hoppas hoppas hoppas!

  • teddy

    Jo jag tror att många känner igen sig i det där med att inte känns sig fin eller inte riktigt vara sitt bästa jag... o som ni säger, man vill ju stråla på sin bröllopsdag! Själv försöker jag vara "nyttig" nu... från o me den 1 oktober till o med bröllopsdagen den 1 december har jag bestämt mig för att vara "nyttig", men såklart går man i sin egen fälla ibland! O vissa dagar e så jobbiga o jag e så trött för närvarande, plus att jag har en förkylning att dra på, så vissa dagar fuskar jag allt...
    Jag känner inte att jag behöver gå ner i vikt, men jag vill att kroppen ska må bra o så handlar det framförall om huden, min hy e så beroende av vad jag stoppar i mig! Så jag förösker så gott jag kan... tacka vet jag alla clementiner och apelsiner som e goda nu! :) Hehe!

    Skickade förresten in hindersprövningen idag! :) Spännande! Ett steg närmre lixom...

     

  • teddy

    Förresten ja, våra ringar! Va ju de jag skulle göra ju! :)
    Jag e jättenöjd, va så sjukt nervös för om den skulle passa, men de gjorde den o jag tycker de e så fina! :)
    Min är i silver med en sten o blivande mannens i titan, därför e hans lite mörkare...


  • teddy

    Nu undrar jag en sak...
    Ni me tärnor... va ska era tärnor ha över sig? Typ utomhus??
    Jacka, päls, bolero, sjal, cape...??? 

  • teddy

    Wohho, här e en till som blev möhippad i förrgår! :)
    Så roligt vi hade! :) 

    Mina systrar/brudtärnor hade fixat allt så bra o jag e så glad att det blev en så härlig dag o jag e även glad att de nu e över, hahaha! :)

    Dock förstår jag er som skriver om folk som inte har bestämt sig för om de ska komma eller ej, har tre här på vår lista som vi inte heller vet då de bara säger kanske hela tiden, trots att vårt osa var den 20 okt! Vi typ går o väntar på va de ska säga härnäst... lite tråkig stil tycker jag... Men, jag försöker vara glad över de som redan tackat ja! 

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????