• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    hallonfrossa, etiketterna e jätttefina! Hur stor e dom? jag menar... räcker de runt en vinflaska?
    O dina hårsmycken va också jättefina. ska du ha en eller båda?var har du hittat dom? själv har jag tre broscher i form av snöflingor jag tänkte man kunde fästa i håret me typ nålar eller nåt. ska kolla me frisören om de går men de hade blivit fint tror jag. :)

    sen måste jag bara fråga, me risk för att bli dumförklarad... hindersprövning o vigselintyg, e inte de samma sak?? 

  • teddy

    förresten hallonfrossa, ja våra färger är cerise och silver :)

  • teddy

    ...jag fortsätter på denna nya listan då... :)


    Hjärta Bröllopslista Hjärta
    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne

  • teddy
    Hjärta Bröllopslista Hjärta

    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    1/12 2012 - lycklig01, Boden
    12/12 2012- jonnagoransson, Thailand
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala
    16/12 2012- Bea, Skåne
    29/12 2012 - Smulan8118 Linköping
    31/12 2012- Teza, Eskilstuna
  • teddy

    Angående svensexa så blev min fästman svensexad för ungefär en månad sen! :) Hans bröder/marskalker fixade så bra ,så jag gjorde inget alls! ...bara hjälpte till att få upp honom på morgonen me e liten lögn, hehe! ;) Han e jätteglad o nöjd! :)
    Själv vet jag inte vad som väntar för egen del, men jag vet att nåt väntar...! Mina tärnor/systrar håller på o fixar har jag förstått... :P Spännande! ;)

  • teddy

    Vinterfrost, jag älskar den bilen! :)) Själva kommer vi nog låna min brorsas saab ;)

    Ang hindesprövning o sånt så håller jag me er om att det är lite krångligt. Jag tror jag hade ringt för att vara på den säkra sidan!

    Nu dock ska jag ringa till organisten o prata in- och utgångsmusik... :)

    Åhh, ja... så skönt... det har ordnat sig med fotograf nu! Vi skiter i hon som hoppade av och har fått tag i en annan snäll själ som ska fixa det! Så glad! :) 

  • teddy

    Nu behöver jag er hjälp igen tjejer!
    Nu handlar de om planering... Här krånglar de till sig lite o jag vet inte hur jag ska tänka!
    Vi letar efter ett vackert ställe att fotas på inomhus, då vädret troligtvis inte kommer funka för utomhusfoton, och nu har vi hittat ett ställesom e jätefint o som vi får låna, men endast mellan kl 10.00 och 11.30! Men herregud tänker jag, jag kan ju inte vara klar redan kl 10.00 heller!!!

    Hur ska ni göra? När ska ni fixa hår och smink o hur lång tid har ni avsatt för det? O påklädning? O när ska ni fotograferas? Finns det någon chans i världen att jag kan vara klar redan kl 10.00?? Och, när tänker ni gå upp på morgonen egentligen??

    Ska tillägga att vi vigs kl 14.00 och har planerat in fotorafering innan dess, men inte så tidigt som kl 10.00... men nu när vi bara kan låna salen från kl 10.00 så blir jag helt villrådig! 

    Hur ska jag göra/tänka??? 

  • teddy

    Jo de e såhär att vi har hittat en fin lokal där vi vill ha fotograferingen om vädret e skit. De e en ombyggd typ industrilokal som tydligen e jättefin... har inte själv varit där, men min blivande har! Men, som sagt, problemet är att vi måste fotas mellan 10.00 och 11.30, o de känns så himla tidigt!!! Jag vet inte om jag kommer hinna bli klar utan att stressa sönder mig själv... När har ni tänkt gå upp allesamman? O hur mycket tid avsätter ni för hår o smink o så??

  • teddy

    Åååh, de e så skönt! :) De här me fotograferingen inomhus har ordnat sig! 
    Vi har fortfarande bokat lokalen från kl 10.00 redan, men vi får stanna där till kl 13.00! Så det gör ju inget om vi kommer dit säg 11.00 istället! :) Så skönt! :) ...Då har vi ändå två timmar på oss! 
    ...Fast fortfarande hoppas jag ju såklart på att man kan fotas utomhus, hihi... ;) 

    Annars står de still här just nu... har tappat farten lite o vet inte riktigt vad mer jag/vi kan göra just nu! Vad är högst på era prioriteringslistor i nuläget?? 

    Fina ringar vinterfrost :) 

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????