• teddy

    december brudar 2012, var är ni?????

    Minuz, attans att du inte hade en sån jag e ute efter, haha, men du har annars en del att välja på haha! Vet någon var ja kan få tag i en ivory slöja me kristaller?? inte så lång...

    Fremm, jag tycker det ser jättefint ut! Gillar färgerna och att det är enkelt men snyggt och genomtänkt! Och lodräta namn tycker ja e snyggt! :)
    Svårt me festprogrammet, för de får ju inte dölja servetten/servettringen ju... 

    Själv pysslar jag me bordsplaceringen... svåååårt! Vi har för få singelkillar hahahaha!

  • teddy

    Blev lite sugen att visa vår så kallade provdukning med nu när Fremm visat sitt fina! Fast den gjordes rätt snabbt o slarvit så snyggare kommer vi ju göra den när det väl e dax! Men det pråliga med massa saker o färger o så, ja, så vill vi ha det! ;)



    ...bilden e ju rätt kass tyvärr... och så har jag på ett slarvigt sätt försökt blurra bakgrunden om ni undrar hihi! O ja, de ska ju vara levande blockljus, inte de batteridrivna! :P

    Såhär blir de nog vid varje plats... tallrik me festprogram på o sen servetten uppe på de. 


    Och den silvriga kulan bredvid glasen e bordsplaceringskulan så det kommer stå namn på den! :)
    Och blommorna ska såklart vara riktiga cerisa gerberor, inte ikeas plastblommor! ;)

    Några kommentarer? :)

     
  • teddy
    Minuz skrev 2012-10-05 18:28:23 följande:
    Läckert.................. Gud vad jag längtar till jul nu när jag såg dina bilder!
    Hahahaha, tack! :) Ja, de e ju lite de som e meningen! ;)
    O jag känner likadant hihi!
    Men jag e glad att vi valt cerise och inte rött som temafärg, de hade blivit lite väl mycket jul! ;) 

    Och på tal om, har spikat vårt bröllopsmingel nu... som vi ska ha mellan vigseln o själva festen! Vi ska ha glögg o pepparkakor! :) Mmmmm! 
  • teddy

    ååh va härligt! :)
    ska köpa massa pepparkakor imorgon, city gross säljer ut... ;) Hihi!

  • teddy

    Jag e så glad över att vår inomhusfotograferingsplats e fixad, det var ett stort orosmoment för mig! Men kolla upp lite oväntade platser, typ någon slags ombyggd fabrikslokal eller liknande. De va så vi hittade våran plats. Eller om ni har något stort fint stadshotell i staden eller så... Utomhus finns det ju jättemycket fina platser, så de e ju inge problem om nu vädret skulle vara fint, hehe! Men jag förstår precis att ni våndas lite över det!

    Ang godisbuffén, som även vi ska ha då, hur många olika sorter tycker ni man egentligen behöver ha? 

    Än så länge har vi fått bortfall från 4 barn, men alla har ju inte svarat! Vårt sista osa-datum e den 20 oktober... 

    Förresten så har jag faktiskt beställt en sjal/bolero/grej att ha över axlarna nu... eller ja, om den e fin vill säga... jag hoppas hoppas hoppas! :P http://www.lightinthebox.com/Sleeveless-Satin-With-Rhinestone-Clasp-Bridal-Wedding-Jacket--Wrap--0537-A014-_p181871:427d1d653aff0b679ac884115159554d.html
    ...funderar dock fortfarande på att även skaffa en slöja... hum...

    Hur va de nu? E de nån mer som tänker sjunga för sin man?? Håller på o övar för fullt o de går jättebra så längejag inte tänker på va de e jag sunger, haha!

  • teddy

    Majaochputteforeverandever, 1a december här också! Tiden flyger fram, aaaah! :)
    O ja, vi har lite samma dilemma... har en rätt liten o mysig lokal men måste hitta på nåt efter maten så att säga. Dock har vi tänkt att gästerna ska få gå ut i all fall, så vi hoppas det inte regnar småspik!  Vi ska nämligen ha elddansunderhållning då ute på en grusparkering, så de måste va någorlunda väder i alla fall! Iiiiihh... ska vi va inomhus, om de nu e förfärligt väder, får vi trängas bäst vi kan o kanske ha lite musikunderhållning på den lilla befintliga scenen eller så får toastmastern fixa nåt!

    Annars så fixade jag me vigselprogrammet igår, så de e i princip klart...
    MEN! Vi har fortfarande INGEN TÅRTA! Hon som skulle hjälpa oss har för andra gången hoppat av nu och jag har helt tappat hoppet om att få en sån tårta som vi vill ha! Som de ser ut nu tänker vi beställa vanliga princesstårtor från citygross... De e ju klart ett bra alternativ, men de känns så himla tråkigt och framföralt tråkigt att människor bara sviker en sådär hela tiden... Jag blir lite nedstämd av det...

  • teddy

    Aaaah, så har jag fått tag på en tårta igen!!! :)
    Phuu!

    På tal om något helt annat... jag letar efter ett snyggt vitt typ nattlinne/babydoll till natten, men jag kan inte hitta nåt bra alls! Allt e antingen totaltantigt eller tvärtom... superdupersexigt så de nästan blir läskigt, men hål både här o där! Vet ni var jag kan leta?

  • teddy

    Ang mig själv har jag tänkt att:
    sola lite smått nu innan, dock inte för mycket hehe!
    sen e jag ju klart extra noggran me hyn nu dessa månaderna innan, tvättar mig ordentligt, smörjer, o har en bra mjuk peling jag kör kanske varannan vecka... får ju inte bli för ofta heller.
    Sen scrubar jag kroppen lite då o då och tvålar in mig me såna tvätthandskar ibland när jag duschar, de e jättebra tycker jag.

    På själva dagen kommer jag sminka mig själv men få frisyren gjord av en frisör.
    Jag tror nog jag bara filar och målar naglarna själv... silvernagellack e tanken, fint men inte för utstickande. 

    ja, de va nog de... :)

    Ang soldusch har jag aldrig provat de o skulle nog aldrig våga heller! :P
    Föresten... e de nån som har/kommer bleka tänderna??
     

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????