• Äldre 20 Feb 21:22
  39634 visningar
  354 svar
  354
  39634

  April 2013

  oijbc skrev 2013-02-20 00:52:04 följande:
  Ni verkar allihopa ha så bra koll på läget! Här är det en vecka kvar till osa och jag längtar verkligen till vi kan börja sätta igång med bordsplacering osv. Vi var in och "betalade" bröllopsresan förra veckan! Vi hade ju sån tur att vi vann resor för några månader sen så vi har bestämt oss för en lyxvecka i New York som alltid har varit ett drömresmål för oss båda. Vi åker direkt från festen till Arlanda och sover på hotell där för att flyga morgonen efter! Det är inte alls långt kvar nu tjejer!
  Det känns skönt när man fått in alla svar. Så vet man hur många som kommer, och kan börja med bordsplacering mm. 

  Låter inte fel med New York! Stannar ni en vecka? 
 • Äldre 20 Feb 21:29
  lordoz skrev 2013-02-20 12:33:05 följande:
  Glömde ju svara på din fråga! :)

  Klänningen blir vit, med guldbroderi.. Så kommer sambon ha antingen röd slips för att matcha mitt halsband eller guldslips för att matcha klänningen... Vi vet inte riktigt där...

  VAd tycker ni??
  Spontant hade jag nog valt guldslips, (men det är min smak)
 • Äldre 20 Feb 21:34
  mariath skrev 2013-02-20 13:00:11 följande:
  Tack! Vad kul att ni gillade resmålet. Vi hoppas att det är lika härligt som det ser ut! Skrattande

  lordoz: Jag tror att du kommer att se ut som en prinsessa i den klänningen :D

  Vi har också önskat oss bidrag till resa. Men vi tänkte att vi tar det som resekassa istället. Kostar nog en hel del att vara där med :)

  Jag tyckte att vi hade det mesta under kontroll. Då börjar gubben igår vkäll, att prata om att vi måste fundera på brudvalsen (han som inte ens tycker om eller kan dansa) ojoj. Vad ska man välja??

  Nu är alla ris-askar klart vikna. Nu är det bara resten kvar.

  Jag har hållit på och kollat skor på ebay idag. Jag måste säga att det är svårt, när man har mega fötter och inte vill ha höga klackar... det verkar som att man i USA har storlek 37 och vill ha 15 cm klackar Gråter

  Jag beställde tyll, mörklila sådant, borde komma imorgon eller övermorgon. Vi ska sätta det som löpare på borden. (Vi har lila, rosa och vitt som färgtema)
  Vi har inte hunnit öva så mycket på brudvals. Men i helgen bestämde vi att vi ska dansa till "Av längtan till dig". Känns som att den går lagom fort. Det var väl den ni skulle ha i kyrkan?

  Det är svårt med skor. Jag är verkligen ingen skomänniska, hatar att köpa skor. Hittade dock ett par skor som jag fastnade för, mörklila. och de var jättesköna. Köpte dem, så nu ska jag prova dem till klänningen. 

  Det är lite som julafton när man väntar på allt man beställt
 • Äldre 22 Feb 19:51

  Kan ni inte köra en "tryckare". Vi ska nog försöka lära oss att dansa vals. Hr redan försökt lite här hemma, man kommer ihåg lite från skolan...

 • Äldre 24 Feb 20:26

  Igår var vi och lämnade in förlovningsringarna för putsning. Samt att jag fick prova själva ringen/skenan. Den satt jättebra, så nu ska de sätta dit stenen. Sen ringer de när det är klart... Kan knappt bärga mig.

  Lordoz- verkar som att du fick mycket för pengarna! Kan tänka mig att du längtar tills då fått allt, även klännignen, så att du kan se hur det matchar.

  I veckan ska jag ner och prova klänningen som är upplagd och insydd. Och en dag ska vi åka och prova frack till mannen.

  Vi har fått veta vem som ska vara vår präst, så henne mailade jag i fredags, så nu väntar vi svar på när vi kan boka ett möte.

  Nästa vecka ska jag vara ledig på tisdagen, då ska vi träffa en jurist. Så det känns som om att det händer en del nu....

  Trevlig kväll på er alla! 

 • Äldre 25 Feb 07:36

  Vi ska skriva äktenskapsförord.... Givetvis är det absoult inget vi planerar eller hoppas ska hända. (Att dela på sig). Men det är bättre att ha skrivit i förväg.

 • Äldre 26 Feb 21:20

  Idag var jag och provade klänningen igen. De hade sytt in den, men den var fortfarande lite stor vid bysten, så de skulle ta in lite till. Igår kom boleron jag beställt på jenjenhouse. De skrev att den skulle komma andra halvan i mars, men fick den redan igår. Igår kom också näbbklänningen, den var jättefin, men lite stor. Så den ska sys in lite grann. Imorgon ska vi försöka hinna med att titta på tårtatällningar samt prova frack. Min m2bs syster har provbakat tårtan igen, hon bor inte här,så vi har inte fått smaka, men det låter gott och den ser jättefin ut. Igår skrev vi på avtalet med fotografen, och idag kom det mail från vår präst. Så det känns som att det mesta rullr på nu... Bara 5 veckor och 3dagar kvar......

 • Äldre 1 Mar 07:34

  Nu sjuder det verkligen av aktivitet här inne, kul att fler tittar in.

  Lordoz - du har säkert skrivit det innan, men hur skulle ni göra med mat, ska ni göra den själv?
  Sen tycker jag det verkar som om du/ni också får en del gjort - placeringskort och Tyskland... Det var idag ni åkte till Tyskland väl?

  Mariath - får man fråga var du bor? Sen kan jag hålla med dig, känns som om man spenderar större delen av sin lediga tid framför datorn. Visserligen har vi ganska nära till lite större städer. Men man hittar inspiration och ideer på nätet. Ni får ha en trevlig helg i Stockholm, så får vi hålla tummarna för att du hittar några skor.

  GravidMammaBrud - Oj, det verkar som om ni har bra koll på läget och har fått fixat det mesta . När är födeseln planerad?

   majja - Du verkar också ha mycket klart, skönt. Men som du skrev också: så ska grejorna betalas. Hjälp vad det känns som om pengarna bara springer iväg. Det är både det ena och det andra. Och visst; allt är kanske inte nödvändigt för att kunna genomföra bröllopet, men man vill ju så gärna göra det lilla extra.

  I tisdags provade jag min klänning, längden var jättebra nu, men de ska sy in lite till vid bysten. Sen ska förhoppningsvis den sitta som en smäck. Idag ska vi prova frack till mannen. På söndag ska vi ta ett litet "planeringsmöte" med våra föräldrar. Känns skönt att få lite hjälp.

  Ha en bra helg allihopa! 

 • Äldre 3 Mar 19:15

  6:e gifter vi oss!

 • Äldre 3 Mar 20:18

  Lordoz - oj vad mycket ni fick handlat! Skönt att ni fått ordnat det.

Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem