• Äldre 19 Jan 23:03
  39635 visningar
  354 svar
  354
  39635

  April 2013

  Halloj allesammans! Jag var och klippte mig i tisdags, så nu har jag bokat tid för håruppsättning och sminkning till bröllopsdagen. Idag var vi och tittade på ring, men det är svårt att välja. Har gillat en viss typ när jag suttit hemma och tittat, men nu hittade jag helt andra när vi var och tittade. Så jag får nog fundera ett litet tag till, och åka och prova/titta igen. Skor fick jag köpt förra helgen, så nu har jag bokat tid för att åka och prova klänningen för att de ska kunna mäta om den behöver sys in. Och så har vi bokat tid med en fotograf. Ska träffa henne på onsdag. Så det känns som om vi haft en bra och produktiv vecka. Och så har vi faktiskt fått in några svar på inbjudningarna, nu har vi bara 2,5 vecka kvar till sista osa. Så det känns som att man vill börja få in lite svar . Nu har jag "pladdrat" på en massa, hur går det för er?

 • Äldre 22 Jan 20:57

  SammySally - du behöver nog inte bli orolig. Det beror ju på hur beroende man är av att veta antalet för att kunna planera vidare. Vi kände bara att det kommer säkert vara en del man får kontakta för att få svar från, och då känns det bra att ha lite tid. Lordoz - skönt att inbjudningar och vigsellokal är klart. Lite nyfiken - var ska ni vigas? Synd att mässan inte var något kul. Det är ju tydligen två mässor i stockholm nu till helgen. Vi ska faltiskt upp och hälsa på min systerr. Men vet inte om vi hinner med något besök på mässan. Vi får se

 • Äldre 23 Jan 07:30

  Åh, vad roligt att ni fick till det med en biograf Har ju läst tidigare att ni pratat med dem. 
  Kommer det visas något på bioduken?

  Då har du hela din bröllopsklädsel klar? Skönt. Jag har också det mesta klart, ska bara hitta någon slags bolero....

  Blir så nervös hela tiden att jag ska ha missat något viktigt, som borde göras/bokas nu... Känns som att det är en hel del att hålla koll på. Men det är säkert bara jag som nojar mig.

  Ha en bra dag  

 • Äldre 29 Jan 19:31

  Halloj! 

  Mariath - klänningen ser jättehärlig ut! Ang askarna tror jag precis som lordoz att det kanske kan vara bra att lägga lite cellofan mellan godis och ask.

  lordoz - Härligt med en weekend på tu man hand. Vi var ju också i Stockholm, men kom faktiskt aldrig iväg på någon av mässorna. Men det verkade ju som att ni fick lite ordnat/ inspiration.

  Ang ringarna vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Själv hade jag nog tyckte att det hade kännts lugnare att köpa den i närheten, och framförallt när det inte är jättesummor det handlar om. 800kr är ju en del visserligen, men i sammanhanget är det kanske inte så mycket. Och det kostar ju lite att få brevet skickat som rek. Kollade in hur ringen ser ut - jättefin. Har varit inne på något liknande tidigare, men nu är jag nog mer inne på en enda sten som är lite upphöjd

  Nu har vi bokat två killar som ska spela efter maten. De verkar riktigt bra, och priset var överkommligt och passade vår budget.  

  Nu har vi bara en vecka kvar, sen har vårt osa gått ut. Har fortfarande en del vi väntar på svar från. Men de ska väl trilla in nu i veckan hoppas jag.

  Lordoz - har du hört något mer från bion om det kommer bli något i tidningen om ert bröllop?  

 • Äldre 3 Feb 08:52

  Vad skönt att det löste sig med ringarna lordoz. Är den beställd nu? Hur lång tid tar det innan du får den?

  Jag tycker det låter perfekt med filmlåtar under vigseln. Om ni känner att det känns rätt för er. Men det passar ju verkligen in, eftersom ni är i en bio.

  Ang tatuering, om ni känner att det är er grej, kör på det. Så länge du fortfarande är dig själv. Vad jag menar är att man får inte frångå sitt "vanliga" jag för mycket under bröllopet, tycker jag.  Det ska ju vara du under bröllopet! Jag hoppas du förstår vad jag menar.... Vet inte riktigt hur jag ska formulera det. Oavsett gillade jag motivet!

  Tråkigt att era kompisar tackade nej. Borde de inte hinna skaffa barnvakt, det är ju trots allt två månder kvar?! 
  Här trillar det också in ett och annat svar, vårt osa är nu den 6:e. Vi väntar fortfarande svar från en del. Några av dem har vi väl i och för sig förstått att de kommer, men vi har inte fått något ordentligt svar.

  Nu ska vi strax köra iväg och träffa en fotograf. Nu har vi två vi väljer mellan, den ena träffade vi förra veckan och den andra träffar vi som sagt idag.

  På tisdag ska jag till brudbutiken för att göra mätningar på klänningen, om den ska sys in/upp....

  Ha en bra söndag 

 • Äldre 4 Feb 21:17

  Oj, vad spännande att ringen kommer så snart!! Det måste vara lite pirrigt?!

  Vad bra att du kan bjuda dem veckan innan på lite kalas. 

  Igår träffade vi en supertrevlig och lättsam fotograf. Vi satt och pratade i två timmar om allt mellan himmel och jord. Hon kändes väldigt duktig och proffsig, även om hon var personlig. Så vi kommer väl boka henne. Så nu ska man bara välja vilket paket. Hon har 3 eller 6 timmar. Vi är nog mest inne på 3. Då blir det porträtfotografering och vigsel samt utanför kyrkan efter vigseln. Sen får släkt och vänner ta över och fota under resten av kvällen.

  Jag kommer beställa min brudbukett i en blomsterbutik, även om det kostar lite mer än om man gör själv. Känner att jag inte har tålamod/ideer för att göra den själv och så tror jag att det blir tajt med tiden.
  Har du börjat fundera på vilka slags blommor, lordoz?

   

 • Äldre 8 Feb 19:17
  lordoz skrev 2013-02-05 21:05:19 följande:
  Vad underbart Stoxoz!!! Kul med en fotograf som verkar så bra... :)

  Jag tror det kommer räcka med 3 timmar och sedan låta gästerna ta över, om ni inte speciellt vill ha proffdbilder på festen och gästerna med??

  Jag vill ha röda rosor i min bukett.. 
  Nu är fotografen bokad - för 3timmar.  Och skulle vi den dagen känna att det behövs en timme extra så var det inga problem att köpa till det då. Och det känns skönt att veta. Sen kan gästerna ta bilder under festen, precis som du skrev. 

  Hmm, låter ju inte så svårt att göra en bukett själv om man inte ska den allt för avancerad. Men du kanske kan provgöra en bukett nu? Köp 10-pack rosor, brukar ju vara billigare än att köpa styckvis. 
  Jag vet inte riktigt vad jag vill ha för blommor än... Tycker det är svårt, och velar fram och tillbaka. 

  Idag ringde de från butiken där jag köpte min brudklänning. Var där i tisdags för att mäta vad som behövdes sys in och läggas upp. Idag ringde de som sagt, de var redan klara ... så nu blev jag lite nervös, hoppas att det ser bra ut. De sa även att slöjan har kommit. Så nu ska jag ner en dag och prova den så att den sitter bra.

  Vi hade osa i onsdags. Och som tur är har i princip alla lämnat svar. Har bara några enstaka kvar som fortfarande är lite osäkra. 

  guldklippet.se - har du handlat där innan? Är det en bra sida? 

  Vet ni om ni kommer få en möhippa? 
 • Äldre 15 Feb 20:55

  Imorgon är det exakt 7 veckor kvar för oss!!!

  Spännande med möhippa. Jag vet att jag kommer få en, men vet inte när, var och hur... Lite nervös är jag nog allt, brukar alltid ha koll på allt Men jag tror att mina vänner känner mig väl och vet vad jag kan tänkas gå med på att göra/inte göra. Vill absolut inte skämma ut mig på stan - inte min grej.

  Ja, att sluta bita på naglarna är inte lätt. Jag har själv alltid bitit på naglarna. Men i höstas någon gång, bara bestämde jag mig att nu räcker det. Och sen dess har jag i princip inte bitit. Tänkte att det kan vara fint med lite naglar till bröllopet. Jag kommer absolut inte ha långa fixade naglar, men målar dem i "nagelfärgat" nagellack så det blir lite glans. Misstänker att det är många som kommer vilja titta på ringen och då vill man ha fina naglar

  Lordoz- hur har det gått med osa? Har alla svarat? Vi har fått svar från i stort sett alla. Tror det är 2-3 stycken som inte svarat. Så det känns bra.

  Lordoz - har du fått ringen? Har du lust att visa bild?

  Ang mannens klädsel så kommer vi att hyra. Han kommer att ha frack, och det känns onödigt att köpa, så därför hyr vi.

  mariath - kommer ni åka direkt efter bröllopet eller när åker ni?

  Imorgon ska vi göra ett nytt försök med att hitta ring. Känner att tiden börjar rinna iväg nu....

  Hur går det för er med allt pysslande??  Ni verkar vara så flitiga! 

 • Äldre 16 Feb 16:38

  Yes, äntligen hittade jag (vi) en ring som kändes rätt. Så idag slog vi till. Nästa vecka ska jag dit igen för att prova själva ringen (skenan) och om denär bra så fortsätter dem och sätter på stenen. Samtidigt lämnar vi in förlovningsringarna för upputsning. Känns superskönt att ha det klart.

 • Äldre 19 Feb 21:21

  Lordoz - vilken fin klänning du hittat!! Ni kommer vara supersnygga på er stora dag! och en kostym kan man använda vid fler tillfällen framöver. Idag åkte ut till affären där vi ska hyra frack till mannen, men när vi kom dit så hade de semesterstängt. Tanken var att min blivande skulle provat ut rätt storlek. Men vi får göra ett nytt försök i nästa vecka.

  Ang nagelbitandet - det är svårt att låta bli, särskilt när det är lite oroligt runt omkring en. Men naglarna är kanske inte det viktigaste den dagen?!

  I slutet av förra veckan ringde mannen kyrkan, så nu fick vi veta vem som blir vår präst. Så nu ska vi ta kontakt med henne och boka en träff. Vi har tänkt ha två psalmer (har förstått att man brukar ha minst 2?!) Sen ska min syster sjunga  Utan dina andetag - fast inte Kents version utan det blir Carolina Wallin Perez version. Ingång och utgång har vi inte riktigt bestämt. Utgång har vi funderat lite på ett stycke från Ronja Rövardotter.
  Mariath - vigs ni i kyrkan? Har ni träffat er präst/vigselförättare?
  Lordoz - hur har ni tänkt lägga upp er vigsel?

  Mariath - ert resmål såg helt underbart ut!! Man blev ju supersugen Vi har inte alls börjat titta på resor än. Jag tror vi avvaktar och ser hur mycket vi får i bidrag på bröllopet. Vi har önskat oss bidrag till resan istället för andra presenter. 
   

Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem