• Äldre 3 Jan 20:40
  39461 visningar
  354 svar
  354
  39461

  April 2013

  Rosor finns året runt... Men är det speciella sorter så kanske man får beställa i god tid. Jag (vi) kommer nog inte ha typiska påskblommor. Däremot har jag funderat på pärlhyacint, vi har blått som färgtema, så det hade passat. Vår dag kommer nog se ut ungefär såhär: vid ca 13.30 eller strax därefter dags för fotografering. Vigseln börjar kl 15.30, tar väl ca 30min, så vid halv fem börjar folk köra från kyrkan till festloklen. Vi kommer alltaå inte ha något längre avbrott. Sen anländer nog vi (brudparet) till festlokalen vid 17. Lite mingel/drink och sen börjar middagen.

 • Äldre 4 Jan 20:28

  Ja, nu närmar det sig med stormsteg!! Spännande med möhippan, lordoz. Själv har jag ingen som helst aning när min blir, bara att det planeras för en... I helgen ska jag se om jag kan få tag på skor, för i slutet av månaden måste jag prova klänningen med skor och bh för uppläggning mm. Igårkväll pratade jag med en dj, han verkade trevlig, men det är svårt att veta hur bra han är. Men har hört att han ska vara bra. Hur gör ni andra? Ska ni ha dj, band eller inget alls?

 • Äldre 5 Jan 16:05

  Mariath - vad roligt med band. Vi är inte så jätte förtjusta i att dansa, så i vårt fall väljer vi att lägg lite mindre på musik, och lite mer på tex fotograf. Det är kul att se/läsa om allas bröllop, det finns verkligen inget som blir det andra likt. Utan alla skapar efter sina förmågor, tycke och smak.

 • Äldre 6 Jan 18:35
  lordoz skrev 2013-01-06 09:41:00 följande:
  Hur gick det med skojakten??
  Hmm, gick tyvärr inte så bra. Kom aldrig iväg, utan började frosta av frysen och rensa i massa skåp. Så nästa helg måste jag verkligen ta tag i det....
 • Äldre 6 Jan 18:36
  lordoz skrev 2013-01-06 18:17:35 följande:
  Jag tyckte med att bilderna var riktigt fina och bra inspiration.. Till och med så jag också vill ha lila tema... hihi! :D

  Ja, ska ni ha öppen bar för 150 gäster oiijbc så förstår jag verkligen att det lönar sig. Vi ska med ha fri bar för våra 50 gäster.. Men spriten köpte jag från taxfreen när jag var på charter i somras, därav att vi bara har måltidsdrycken kvar... :)
  Verkligen härligt med det lila temat... man blev lite inspirerad. Men vår färg är mörkblå!
 • Äldre 10 Jan 19:49

  Kul att ni snart får skicka ut inbjudningarna, och skönt att alla toastmasters svarade ja. Vi skrev i inbjudan att tal ska anmälas till vår toastmadame. 

  I går fick jag äntligen bokad frisör!! Ska dit för vanlig klippning på tisdag, så då får jag träffa hon som ska fixa till mig. Så jag hoppas att det kommer kännas bra.

  Nu håller vi på att leta fotograf, det blev inte den vi först tänkt. Men vi har fått svar från minst två fotografer som är lediga den 6/4, så vi ska boka in möte med dem.

  Idag la vi på hindersprövningen på lådan... ännu en sak att bocka av på listan.

   

 • Äldre 12 Jan 10:54

  Oj, vad duktigt. Ser fin ut!

 • Äldre 13 Jan 15:11

  Vilken färg har du köpt? Jag har också funderat på att köpa något att ha lite "utanpå" klänningen. Jag tänker att den 6 april kan det ju vara ganska kallt...

 • Äldre 13 Jan 18:47

  Låter jättemysigt att få kvällen innan tillsammans med tärnor, bestman och näbbar. Vi kommer nog bo hemma natten innan. Men har bokat rum för själva bröllopsnatten. Jag har också funderat en del på det där med vigselprogram, läste någon tråd där man diskuterade det. Och en hel del tyckte det kändes onödigt, man märker ju ändå vad som händer. Samtidigt kan jag tycka att som gäst kan det vara sönt att ha något att följa. Men jag vet inte. Velar fram och tillbaka. Vad skönt att du fått alla mått, så du kan beställa klänningarna. Det är ju inte så lång tid kvar nu. Igår var det 12 veckor kvar för oss....

 • Äldre 13 Jan 20:38

  Vi satte sista svarsdag 6/2, gifter oss 6/4... Så 14:e är nästan samtidigt. Det blir nog lagom. Då har man gott om tid att driva in svar från de som inte hörts av, samt planera bordsplacering mm.

Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem