Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Vad tycker du om att ha barn med på bröllop?

    Jag tycker om barn på bröllop, det livar upp och är roligt. Jag tycker att bröllop är en familjefest och därför tycker jag också att barnen ska få vara med. Det är vad jag är van och det är så jag vill ha det :)

    Alla tycker vi dock olika och de som vill ha barnfritt bör såklart få ha det, likså alla som väljer att inte ha barnfritt bör få ha barn med på sitt bröllop - utan att andra ska lägga sig i alltför mkt angående den saken :) Alla tycker och tänker olika kring detta, precis som kring det mesta i övrigt.


  • daniiel
    Tiara skrev 2012-07-22 22:30:36 följande:
    Men barnen har säkert inte särskilt kul på en heldags bröllop och de vuxna får inte slappna av för fem minuter och ha roligt själva. Sen stör barnen under vigsel och tal och det blir en irriterande faktor för alla som är där. Men det är en smaksak för var och en. 
    Jag håller inte med om något av det där alls faktiskt, men det är väl olika antar jag, som med allt annat :)

    Huvudsaken är väl att brudparet själva vet varför de vill eller inte vill att barn ska närvara och själva tycker att de har en bra motivation. De kan inte tvinga någon att ta med barnen eller att komma utan barnen. Håller med om att det är en smaksak och varken eller är ju egentligen rätt eller fel.
Svar på tråden Vad tycker du om att ha barn med på bröllop?