Inlägg från: ajmb |Visa alla inlägg
  • ajmb

    28:e Juli, nån mer?

    Juli skrev 2012-07-16 20:34:34 följande:
    Usch, jag var så arg. Jag var chockad så jag fick inte fram ett ord. Däremot funderar jag på at gå tillbaka dit för att ta mig ett snack med dom som jobbar där. Men samtidigt vill jag inte ödsla tidpå henne nu.

    Jag hoppas vädret blir fint, det ser ut att regna nu på lördag (iaf här i stockholm)
    Nej gör inte det....kan dom inte ta hand om kunden så är dom inte värda besväret.

    Här nere ska det vara fint på lördag. Kommer att åka till vänner på lördag som bor i Bergkvara.
    De har en vattenfestival här nere...dock inget som liknar det som fanns i Stockholm förr om åren.
    Men det blir bra uppträde hela dagen.
    Får hoppas att det löser sig med vädret...just nu så är det kavlugnt och solsken...

    Ha en trevlig kväll :) 
  • ajmb
    Viccan skrev 2012-07-17 10:42:33 följande:

    Jag och min Älskade är med som "Veckans Par" på höger sida Skrattande


    Vad fina ni är GladSolig{#emotions_dlg.flower}
  • ajmb

    Har precis fått samtal om att dom kommer att ta m2b på tisdag...hihi...blir lite orolig nu..när mina andra vänner tänker göra det samma med mig....har lite ont i magen...:(
    huuuuuu
     

  • ajmb

    Åhhh så trist att ha blivit sjuk....ingen höjdare. Kramar till er och hoppas att det blir bättre asap.

    Har varit och hämtat våra ringar idag...börjar bli ännu mera nervös än tidigare...vill helst vakna i morgon och vigas ...vet inte om jag har ork att vänta en vecka till.
    Än så länge har vi inte blivit bortförda någon av oss...vi får väl se...nu dessa sista dagarna har jag fullt upp...har inte tid med några hippor då eller att mannen blir bortforslad.

    Kommer på småsaker hela tiden.
    Har även suttit och knåpat på vårat vigselprogram... det blidde inte så illa. Utskriften ska tilläggas blir lite annorlunda. Den klipper kanter som jag inte har fått bort här.


  • ajmb
    ajmb skrev 2012-07-19 00:04:45 följande:


    Ska väl tillägga att detta inte är färdigt ännu....bara förslag som finns och så får vi se sen.
  • ajmb

    Ja livet går vidare trots att vi ska gifta oss. Sitter här med ett schema över inbjudnas placeringar...... Ska surfa och kolla på nätet behöver lite designer råd. M2b och jag har kommit överens om att ha en toastmistress.... Känns lite bättre nu att ha någon som har koll på läget... Jag har inte det nu kan jag säga...... Senaste har jag mått illa (nej... Är inte med barn). Hoppas att det bara är stressen över detta. Långtränar med skorna på mig ikväll. Jag har haft dom kortare stunder innan men nu ska det hård tränas..... Hihihihhih. Kramar på er

  • ajmb

    Åhhhhh...lider med er som inte är krya.
    Å andra sidan bättre nu än nästa vecka. Känner mig själv inte hundra...och får jag det till nästa vecka..ja vad ska man göra. Bara att gilla läget.

    Inget roligt att höra om bordsplaceringen...har fixat med mina ..men inte klistrat dit någon permanent. Gör det på to/fr..

    Oj vilken kyrkoherde....Green...hoppas verkligen att det löser sig.
     

  • ajmb
    Syllis 2012 skrev 2012-07-21 11:00:21 följande:
    I går efm blev jag lurad och kinappad på möhippa.Fick en tiara på huvudet och en fjäderboa runt halsen.Sen blev det en behandlig med chokladmassage.Sen bubbel och jordgubbar.Sen mat och dryck på tapas restaurang.Vilken mysig efm och kväll Glad.Underbart värmer i hjärtat Hjärta
    Låter jättehärligt. Skulle inte vara fel att råka ut för. Hoppas dock mer och mer på att de andra låter bli.
    Det räckte gott och väl åt det 2 av mina andra vänner gjorde.
    Picknic i det gröna och sen bubbelbad och middag på kvällen.

    Vi får väl se...mamma kom förbi och "skvallrade" att de skulle ta mig idag..men än så länge har inget hänt och nu har vi planerat att gå på bio med barnen. Har ingen som helst lust att sluta leva om ifall att de kommer. Har så mycket att fixa med nu.

    Är jag lite gnällig nu...ja säkert.....LOL 
  • ajmb

    Hej allihop.
    Usch ja vad ska man säga.....Green och Nudax....Varma och soliga kramar från mig. Inte roligt att höra. Min mamma är på mig hela tiden ..kan du inte göra det...göra det ...faan gör det själv.
    Blev ingen kidnappning i går...tackar för det.
    Idag hann dom inte heller ifall det var planerat. Behöver sol och bad för att varva ner, så drog till stranden så fort jag hann...hihihih. Tänker göra så hela veckan om inget annat är inplanerat. Har väntat på detta vädret i 1 månad nu.
    Sista väderprognosen jag har sett idag att i Karlskrona ska det bli åska och regn på lördag...LOL....ja fattas väl bara då övriga veckan ska vara helt underbar.
    Ja det var lite uppdatering från mig.

    Ja just det...mannen ska bli kidnappad på tisdag...så då kommer jag att lämna barnen till mina föräldrar och själv ta bilen till Kalmar/Öland för lite utandning....lol

    Kram från mig 

  • ajmb
    Nudax skrev 2012-07-22 21:56:54 följande:
    Hur går det för alla er andra?

    Gnäller av mig lite igen, ni får la skumläsa om jag blir jobbig =P

    Idag har jag gråtit av utmattning och frustration flera ggr. Jag och fästmannen gifter oss i min pappas hus och trädgård och har just bilat ned hit. Min pappa är ungkarl och 40-talist = ingen höjdare på att hålla städat omkring sig. "Julgardiner? jaha ja... ja de har nog hängt där sen i julas" --- typ

    Så ja, vi har många punkter på städschemat och att-göra-listan för denna veckan innan lördag. Idag har jag slitit som en gnu medan min fästman, som i efterhand sa sig vara "på dåligt humör" mest har gått runt och dragit fötterna efter sig. Vi har varit lite halvt osams hela dan och jag, stressig och trött som jag är, har då blivit blödig och gråtit över att det inte känns kärleksfullt såhär innan bröllopet...

    Till råga på allt går min Pappa förbi fästmannen när han gör en syssla (medan jag gör 5 till på listan) och säger "Hur känns det X? Är du trött efter all slit idag?" och jag säger lite hlavt på skämt till min Pappa då han kommer in i rummet bredvid som jag är i "jaha, kan inte jag få en sådan fråga någon gång också?" och han svarar "jo... men ni (kvinnor) är ju vana vid sånt här".

    Ehh.... grrrrrrrrrrr
    Åhhh Nudax.
    Ledsen att det blir så. Sätt ner foten och låt...säg som det är ..men kan vara som ordspråket säger...SVÅRT att lära gamla hundar sitta....hihihiih
    Kan oxå vara en ide att ge dom var sin lista och säger..detta ska göras innan dagen är över. ...hmmmm..undrar om detta kan fungera...hihih.

    Kram till dig...och jag hoppas verkligen att det löser sig.

    Just nu sitter jag och fixar med vårt vigselprogram som förmodligen kommer att bli en liten bok istället. Där i kommer vigselprogrammet, presentation av gästerna, lite sånger, menyn mm att ingå.
    Hoppas att detta blir bra till slut. 
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?