Inlägg från: paet |Visa alla inlägg
  • paet

    28:e Juli, nån mer?

    Tänkte att man kanske skulle ha nått sånt här som brudfrisyr? Annorlunda och enkelt!!



    Eller är det för vardadligt?
     
  • paet

    Välkommen kacan och lejonhjärta! Kul med fler att bolla ideer och tankar med!

    Kacan: Nä ett festprogram kan jag tro inte är så lätt! Men du behöver ju inte vara klar med den förens ganska långt fram som tur är Om du inte känner för att bli klar med den snarast såklart! Vi ska inte göra nått sånt alls. Blir så himla många barnfamiljer med så vi äter bara och umgås allihopa och senare nämre 22 tiden går vi nog vidare vi som vill ta nån drink till ett festtält inne i stan som de brukar ha där varje sommar och fortsätter där Man är ju föräldraledig och inte superrik Men en kul lösning ändå!

    lejonhjärta: Åh jag vet precis.. jag ser ut som spongebob (en fyrkantig tecknad figur) i kroppen nu. Fick min son för bara 3 månader sedan så har ingen midja.. Ser helt åt skogen ut. Men mitt midjemått har i alla fall gått ned ca 6cm på en och en halv månad så man kan ju hinna Så vi ska hinna eller hur? Klänning som du trivs i kommer du att hitta! Finns klänningar för alla :D 

  • paet

    Ja det går igenom när prästen skickat in pappret  

    VET ni? Idag hämtade jag min vigselring. Den är heeeeeeeeeeeelt perfekt!! Älskar den!! När jag provade den på fingret så fick jag som fjärilar i magen. Det blev så verkligt med vad vi ska göra för något i sommar  

  • paet

    Vi skickade i slutet på Mars och har nu en månad kvar till sista datum. Vi har inte fått många svar heller. Och jag är rädd för att endel tror att de har anmält sig automatiskt ändå på nått vis. Så antar att man måste ringa runt ändå trots att det står att man ska höra av sig. Vi har gjort så att man ska höra av sig till min mamma eller syster. Här är det också fler som skitit i att höra av sig.. känns hur tråkigt som helst.. de kanske inte tyckte om att man skulle gifta sig.. eller vad vet jag.. Bävar mig för att jag måste ringa runt den 1a Juni för att fråga om de ska komma eller inte och de säger att de trodde att vi fattade att de skulle komma eller så.. inte schysst...

  • paet

    Ja likadant är det för oss! Är iofs bara min m2b:s kläder som inte är inhandlade ännu. Han säger att han ska köpa dem i Juni. Iofs så är det ju enklare för honom i med att han bara ska ha en svart kostym och det finns till och med på H&M:s hemsida, skitsnygg var den! Så blir nog den. Skor har vi kollat ut på deischmann för 249. Ja man lär ju få ner priserna när man är föräldraledig ;)

    Men sådant som ni pratade om med dekorationer osv kan man ju ordna med månaden innan nästan. Till och med nån vecka innan bara. Sådant är ju lite enklare att fixa.

    Har hittat stolsöverdrag också för 10kr styck att hyra. Så ska hyra så många jag kommer att behöva av henne. Det är ju hur bra som helst!  

  • paet

    Viccan: Härligt att ni fått många svar!! Längtar tills vårt OSA datum också gått ut! För då kan man ju planera antalet också

    Vad ska ni alla ha för något i era ringar? I min står det "m2b & jag 120728" Fick den i Fredags. Bara äääälskar den!! 

  • paet
    Viccan skrev 2012-04-23 12:35:29 följande:
    Gud vad bra att du hittat stolsöverdrag. Jag tycker själv att det gör så stor skillnad att ha överdrag och inte ha de.

    Själv så fick jag i förra veckan hem mina stolsöverdrag som jag beställde via Ebay och det vart super.
    Jag hoppas verkligen de sitter lika bra på de stolar som finns i lokalen. Har inte haft tid att åka dit och prova men jag hoppas verkligen att de sitter som jag föreställt mig.

    Provade dom på en stol hemma och knöt med organza band på stolsryggen och de vart super fint.

    Min blivande har heller inte köpt sina kläder. Han ska kolla efter kläder i juni han med tillsammans med min svärmor. Jag hoppas han hittar ngt fint. Men skor ska vi nog gå tillsammans och kika på för både han och jag måste inhandla skor och underkläder. Men underkläderna vill jag handla utan honom.   
    Ja men de var ju så billiga så det var perfekt Var har du köpt organsabanden? Jag tänke fixa tyllrosetter. Hittat en billig rulle på tradera. 

    Gud vad spännande! Hur ser dem överdragen ut?

    Nä men det är ju lättare för våra blivande med kläder om de bara ska ha en kostym Eller ska han ha frack? Det är ju läckert! Men jag tror det får bli en vanlig kostym med tanke på att man faktiskt kan återanvända den på andra tillställningar och högtider Haha samma här Bhn har jag dock redan införskaffat iaf ;) 
  • paet

    En fråga. Hur kommer ni göra dygnet innan vigseln? 

    Vi ska ju inte gifta oss i staden vi bor i utan den jag kommer ifrån. Vi kommer att sova i skillda lägenheter. Men är det fel i att vi alla umgås tills alla ska sova? Kommer upp släkt så det blir säkert grillning osv också. Efter vi gått och lagt oss så kommer vi inte att träffas förens vi ska gå in i kyrkan tillsammans.

    Det är väl så man gör? Eller?  

  • paet
    Syllis 2012 skrev 2012-04-24 10:16:03 följande:
    Vi kommer vara tillsammans. Vi gifter oss i kyrkan i den stad vi bor och festen kommer äga rum i närheten.
    Jag tycker alla ni ska umgås om ni vill det Glad
    Jo jag håller med  
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?