Inlägg från: paet |Visa alla inlägg
  • paet

    28:e Juli, nån mer?

    Syllis 2012 skrev 2012-04-15 11:25:38 följande:
    Dagarna går..........vi kommer närmare och närmare den stora dagen Glad.Jag får lite fjärilar i magen när jag tänker på det.
    Jag med

    Speciellt igår när jag skulle ringa och kolla hur det gick med min ring. Tror ni inte att de hade missat att lägga beställningen? Gaah.. hur som så är den lagd igen nu och hoppas på att det funkar. Tur man är ute i ganska så god tid iaf Men är ju faktiskt bara 3 månader kvar nu! Förvånad 
  • paet

    Måste ju säga att de var sjukt snabba med hinderprövningen och efternamnsanmälan! Skickade det en Torsdag och fick tillbaka det på Måndagen!!

  • paet

    Ursch insåg igår under första seriösa klänningsprovningen att jag har ingen midja ännu  
    Födde en son 18e Januari.. visst det är precis tre månader nu i veckan.. man säger ju 9 månader upp 9 månader ned.. men fy vad jag mår dåligt över detta..

    Ni som fått barn.. när fick ni er midja tillbaka? Är det helt omöjligt att man kanske har lyckats med det till vår stora dag? :S 

  • paet

    Saken är ju den att jag har näst intill ingen mage kvar.. men har inte fått tillbaka midjan ännu Men det tar väl ett tag innan allt är tillbaka antar jag! Sägs ju att det tar ca ett halvår innan man känner igen sig. Kan det stämma? Jo ska gå på mamma och barn zumba från och med nästa vecka

  • paet
    Syllis 2012 skrev 2012-04-17 14:16:11 följande:
    Vad mysigt det lät med mamma och barn Zumba Glad
    Ja Det ska bli kul att prova på! Det är till för dem som nästan nyss fött barn eller är gravida. Det är inga hopp eller sånt för att man ska kunna ha barnet i bärsjal eller sele. Eller helt enkelt bredvid på en madrass. Kul att de små får vara med på nått också Och min son äääääälskar latinamerikansk musik!
  • paet
    Syllis 2012 skrev 2012-04-17 14:05:08 följande:
    Vi skickade in hindersprövning och anmälan om efternamn idag till skatteverket
    Då har du nog papprena på Torsdag! :)
    EmelieKarlsson skrev 2012-04-17 14:06:44 följande:
    Idag kom bekräftelse om att prästen är bokad :)
     Hääärligt! När ska ni träffa prästen?
  • paet

    Längtar tills man ska öva :D Har ni fått vigselritualet och får välja bland det som prästen givit som förslag? Vi är inte riktigt klara ännu.. ska ni säga löftena själva eller säga dem efter prästen?

  • paet

    Okej Det kanske inte funkar likadant i den församlingen som ni ska gifta er hos.

  • paet

    Föresten. Kommer ni byta till nått annat än brudklänningen senare på kvällen när det blir lite partaj?

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?