Inlägg från: paet |Visa alla inlägg
  • paet

    28:e Juli, nån mer?

    Green skrev 2012-06-18 20:27:36 följande:

    Jag är en sån där som alla avundas. Väger 56 kg på 179cm. Har haft samma vikt sen jag gick ut gymnasiet.
    Gick upp ca 13kg med varje barn men tappade allt ganska fort igen.
    Sen hjälper det väl till att jag jobbar som trädgårdsarbetare, dvs kroppsarbete i 8 timmar/dag, och har en häst som rids de flesta dagar i veckan + all stallskötsel.

    Idag har jag bokat tid för klippning, provuppsättning och provsminkning den 10/7.


    Då är jag för första gången större än någon annan då Tungan ute Jag har alltid varit sjukligt smal. Fram till förra året när jag blev gravid. Nu har jag 4-5kg kvar innan jag är nere på min startvikt 56kg. Fast jag är 172 lång också. Första gången jag legat över 60 sträcket nånsin Men de försvinner väl tillslut. Idag fyllde sonen 5 månader

    Jag har:
    Skicka in mannens ring för gravering av vigseldatumet
    Mannens skor ska inhandlas
    Min klänning ska sys in (har tappat mer kilon efter graviditeten)
    Köpa vattenfast mascara
    Ringa prästen för att bestämma träff
    Öva i kyrkan
    Betala det resterande av buketterna
    Kolla i lokalen vad som fattas
    Köpa alkohol, läsk, te (kaffe är ordnat)
    Inhandla de resterande tillbehören till buffén

    Steka i solen så man får lite mer färg än vad man hunnit få hittills Solig
     
  • paet

    Just ja en sak till! I med att vi har barn med på middagen så ska vi inhandla ett stort block och massor med tushpennor så de underhåller sig själva en stund i fall de blir uttråkade.

  • paet

    Får inte tag i vår präst Och läste hans gamla mail att han inte kunde träffas förens två veckor efter midsommar.. det blir ju bara två veckor innan vigseln.. kommer det att kännas för tight??

  • paet
    Vilse skrev 2012-06-20 15:34:13 följande:
    Nej, det enda ni ska gå igenom är ju hur upplägget skall vara.
    Psalmer och sånt kan ni ju bestämma redan nu :)
    Okej! Ja psalmer å sådant bestämde vi i mars när vi skickade in ritualet. Vi fick ett färdigtryckt med flera val av texter osv. Och sedan skulle man skriva till vad man ville ha för sånger och psalmer. Men man vill ju veta om han godkände det eller ej. Hoppas man hinner allt ändå
  • paet
    Charlie13 skrev 2012-06-21 18:51:15 följande:

    Hej hopp.


    Förbannad blivande brud här.


    Vi har BOKAT syrrans kompis som är duktig på att fotografera. Hon skulle ta bilder i kyrkan, gruppfoto utanför kyrkan, alla gästbilder (typ photoboot-aktigt) samt när vi skär tårta, kastar bukett osv. Sen alternatvit porträtt på oss utomhus så att vi kunde använda till tackkort. Vi kom överrens om 500 kr, mest för att hon fick använda våra bilder som reklam och att vi känner henne och så.


    NU SÄGER UNGJ*VELN ATT HON INTE HAR LUST LÄNGRE!! 400 olika dåliga anledningar, hon har inte rätt objektiv, det blir för lång tid att fota på, (vi ändrade då så att hon bara behövde fota 1 timme max), nä då var det för kort tid, sen var det för lite betalt (i början ville hon ställa upp gratis!!?!?!) sist var det för att hon mest är intresserad av porträtt och att hon tycker det blir för få porträtt att fota. Vem som helst kan göra resten men hon är inte intresserad längre.


    Och hon ska starta företag? Huhuhu, stackars hennes kunder om det är så här hon beter sig.


     


    Att tillägga så är det en festival i Piteå samma helg vi gifter oss. Misstänker SKARPT att den kan ha en viss dragningskraft och att det därför kommer upp sämre och sämre ursäkter.


     


    Att tilllägga så är hon 19 år..................


    Äh men fy fan vad tråkigt Tycker inte ni ska locka henne med mer pengar heller i med att det är hon ju inte förtjänt av då! 19 år är ingen ursäkt! Det är ju första året man kliver in i vuxenvärlden! Kan hon då inte vara ärlig att det är festivalen hon vill gå på då? Jisses.. och den hinner man väl med ändå efteråt? Förstår att ni är arga och ledsna
  • paet

    Vad ska er man ha på er?

    Min ska ha svart slips till sin svarta kostym med en vit skjorta till. För att piffa upp skjortan lite när han tar av sig kavajen så har han svarta hängseln Många skriver att svart slips är likamed begravning. Men han vill inte ha nått annat så han ska ju givetvis få ha det. Vem tänker på begravning när man är på ett bröllop? Han hade ju kunnat ha kravatt och väst men det var så dyrt. Vi har ju lagt vårt bröllop riktigt budget i med att vi precis blivit föräldrar

    Vad ska ni ha för nått de kan kasta eller annat på er när ni kommit ut från kyrkan?

    Vi ska ha såpbubblor som är till för bröllop som inte ger fläckar. Känner att ris är för farligt för fåglarna, fastnar i hår eller hamnar i nåns öga. Så fy nej.. men har funderat på rosenblad faktiskt  

  • paet
    ajmb skrev 2012-06-24 23:32:05 följande:
    Nej har inte gjort det.
    Klänningarna ser jättefina ut..kollade in sidan innan jag hittade min.
    Håller tummarna att du får det du söker 
    Vad är det som får dig att känna att inte beställa den? Är nyfiken bara

    Åh ja den var jättevacker! Är den äkta då den som finns i Gbg? 
  • paet
    ajmb skrev 2012-06-25 00:10:30 följande:
    Hihiihi...är lite feg av mig...vågar inte köpa typ "grisen i säcken"...bröllopsklänningen är ju en av de viktigaste delarna på en brud.
    Jag har ingen aning om den är äkta eller inte.
    Tänkte ta mig en tur förbi ialla fall och titta....det skadar ju ingen.

    Har provat en hel del vita klänningar men känner mig som en jättestor gräddbakelse...och när man har lite förmycket kurvor så blir det inte bättre.

    Har hittat en annan klänning som är green/blue petrol....den sitter sååååååå bra (sist jag provade den ska tilläggas...nu har det varit midsommar fniss) Känner mig sååååå vacker i den och det ska till mycket innan jag byter.
    Har alltså valt en icke vit klänning men det känns även helt rätt. 
    Okej Denna blev så billig så jag beställde ändå. Jag har köpt från Kina förut och det blev okej, men denna jag skickade efter första gången var inte så vanlig att folk beställde. Skickade en egen bild. Men denna klänningen sys upp dagligen för att den är så poppis. Därför de hade den klar antar jag. Men hur som helst så får jag hoppas att den blir bra. Den lär vara bättre än min jag har iaf!  

    Okej men det gör ju inget Bara den är fin och du älskar den!
    Ja det är ju lätt att känna sig som en bakelse ja :/

    Okej! Coolt! Vad har den för färg? Åh kul att du hittat nått sådant :D 
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?