Inlägg från: johbeh |Visa alla inlägg
  • johbeh

    Juni 2013?

    Vi tänkte gifta oss 15 juni. Vi funderar på att dela ut inbjudningskorten på julafton :).. Men det kanske är för tidigt?!? Ser att många tänker skicka ut senare på året.


    Ser att många har kommit långt med planering vi har bestämt vilka gäster och bokat kyrka och restaurang. Restaurangen har ett helt koncept som vi köpt för 820 kronor kuvertet med verkligen allt. Jag tyckte först att det var dyrt men det enda som tillkommer är min klänning, kostym, brudnäbb, ring, blombukett o.s.v.


    Gäster har vi valt de närmsta så vi blir allt som allt 26 stycken och då är 5 stycken barn.


     

  • johbeh

    Lite dåligt snack på denna tråd ;)


    Vi har nu bokat restaurang och kyrka. Jag har börjat planera in i kalendern för nästa år t.ex. bokning av manikyr, hår och liknande saker. Jag vill inte riktigt börja med det redan. Vi har beställt save date kort men vi diskuterar gästlistan än... hahha... kan bli utdraget.


    Klänning kommer jag nog beställa snart från Kina så jag hinner få den i tid och hinner skaffa ny i värsta fall!
    Hans kläder kommer vi ta på vårkanten enligt hans egna önskemål. Ringen kommer omarbetas av samma guldsmed som designat förlovningsringen. Det blir fler och större stenar plus att tillägga vitt guld. Blommor vet jag ungefär hur jag vill ha min sambo är inte intresserad av den delen.


    Restaurangen sköter allt dekoration, personal, mat, dryck och tårta så det blir inte så jättemycket planerande för vår del och det tycker vi är skönt. Vi bestämmer bara vilken mat vi vill ha.


    Ja, det blir nog bra det här! Bara min sambo vore lika upprymd som mig ;)

  • johbeh
    loveshaped skrev 2012-09-22 22:43:26 följande:
    Åh, vilken rolig tråd! Skrattande

    Här har vi en till blivande brud i juni! :) Den 15 juni blir jag och min älskade fästman äkta makar. Vi bor i Örebro och har bokat Täby kyrka och festlokalen blir Karlslunds herrgård. Jag har planer på att faktiskt återanvända min brors frus klänning som hon gifte sig i för två år sedan. Roligt när klänningen går i släkten, hoppas bara att den passar. Om den inte gör det så blir det klänningsjakt sen.

    Fotografen är också bokad. Har valt ett halv-paket som jag tyckte kändes lagom med porträttfotografering, vigselfotografering samt bilder från festen.

    Försökte mig på att boka frisör men fick till svar att de inte kan boka något sådant förrän i januari då de planerar in semestrarna osv för personalen(!)

    Tårta och blommor bokar jag senare, men jag vet iaf att vi ska ha ett vinrött/vitt tema så jag har spånat på inbjudningskorten! :) Vi skippar save-the-date-kort och kör på ett inbjudningskort i god tid, vi tänkte oss också runt januari-någongång.

    Toastmaster/toastmadame + 1 tärna är också klar. Tror att tärnklänningen skall beställas från internet. Tillkommer eventuellt fler tärnor/marskalkar inom tid. Jag och fästmannen är lite i funderarstadiet på vilka vi vill tillfråga. Han är förresten också aktiv i planeringen och fixar en egen bröllopshemsda för all information till gästerna. Vi rådgör tillsammans om allt. Det är ju trots allt vår dag.

    Bröllopsresan går mot Aruba och skall bokas så fort resorna för nästa vinter släpps. Vi förlänger känslan lite och åker iväg november 2013!

    Hej! Kul att någon skrev i denna tråd :)


    Vi ska också gifta oss den 15:e juni inte så långt från Örebro! Fotograf har vi problem med vi vill ha en halvdag och har ett förslag men vi tycker hon/han är lite dyr då fotografen inte verkar så erfaren. Men det är ju dax att boka snart :)


    Jag beställde skor idag wiiii... känns lite konstigt är ju ett tag kvar till juni men har hittat ett par i rätt färg så då slog jag till.


    Vi tänkte inte ha så stort bröllop men nu verkar det bli ett antal bjudna så att det kommer att krävas en toastmaster eller toastmadame så vi får se var vi landar där ..

  • johbeh
    Burre skrev 2012-09-24 13:25:40 följande:
    johbeh - Vi har samma budget :)

    Hur har ni planerat den?? *nyfiken*

    typ hur mycket lägger ni på mat, dryck osv???

    Kraaam

    Hej!


    Vi har inte riktigt fastställt någon budget och vi är väl medvetna om att det är livsfarligt ;). Grejen är att vi diskuterar antal gäster ännu, men verkar hamna på 48 stycken. Kuvertpriset är 820 med alkohol och alla dricker inte. Vi väntar på offert pris utan alkohol och till barn. Men maten beräknar vi hamna på 30000:- och då ingår som sagt tidigare personal, dekorationer, städ, disk ja vi kommer bara sätta oss till bords :)


    Min mamma bidrar till klänning, skor och håruppsättning. En släkting är make up artist så jag hoppas hon vill ta hand om mig.


    Mat och dryck 30000
    Blombukett 2000
    Vigselring 5000 (har guld som ska bytas in)
    Inbjudningskort 500
    Manikyr 800
    Kostym/slips/skjorta 3000
    Fotograf 5000


    Herregud vad det drog iväg :/ Har säkert glömt något


    Hur är erat upplägg..


     

  • johbeh

    Nu har jag beställt klänning, bolero, väska och underkjol från jenjen... wiiiii

  • johbeh

    Idag kom mina skor till bröllopet och de motsvarade verkligen mina förväntningar :) och dessutom kom save date korten ! Bara en massa spännande saker..

  • johbeh

    Jag valde dessa Vagabond skor. Jättesköna och liten klack för mig som inte kan gå i höga. De är mörkare i verkligheten!

  • johbeh

    Burre


    Jag funderar också på hur man ska göra. Vi har då en tvååring! Jag skulle vilja ta in på hotell men min sambo tycker det är en överdrift ;). Så hon kanske kan få sova över hos mormor eller farmor. Men samtidigt ska hon sova hos mormor bröllopsnatten. Svårt fall? Dessutom börjar jag fundera på vem som ska ha tid för henne på bröllopsdagen, vem som ska ha huvudansvaret under dagen och göra henne fin.


     

Svar på tråden Juni 2013?