Inlägg från: sannasofia |Visa alla inlägg
  • sannasofia

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Att det ska vara så svårt att OSA!! 

  • sannasofia
    1700tal skrev 2012-06-17 17:19:13 följande:
    Hade ert osa gått ut redan eller hur var det?
    Nix, visserligen inte, men det går ut 1 juli och det känns som att folk borde veta nu om de kommer eller inte.. ja ja.. Det kanske är jag som är stressad bara.. eller bara alldeles för ivrig Tungan ute Mycket av det som är kvar att planera går inte att göra innan vi vet hur många som kommer och det skulle vara så underbart skönt om man kunde få bocka av något på våran lååååånga att göra-lista. 
  • sannasofia

    Eftersom vi inte ska ha någon dessert efter maten på bröllopet ska vi ha en liten chokladbit på varje plats istället och i förra veckan beställde vi sådana här etiketter från calligraphen.

    http://www.romance.se/index.aspx?type=Product&Lang=sweden&PId=1168778&tagval=create_accessories_labels&menuIdx=2

    De kom hem idag och var verkligen fina. Glad etikett + chokladbit gick på ca en femma för varje gäst.
    Ett litet tips till er som inte har köpt favors eller som vill göra dukningen lite mer personlig Solig

  • sannasofia
    LillaEllan skrev 2012-06-19 21:34:48 följande:
    Måste  fråga lite om råd här! 

    IDAG skickar hon ett medelande att hon måste tacka nej. för hon kan inte gå på bröllop utan sin pojkvän.
    Jag har beställt mat och allt från cateringen. AH jag är så jävla arg! Måste man verkligen bjuda med pojkvänner? 
    Etiketten säger ju att man inte ska sära på etablerade par när man bjuder in till tex ett bröllop. Men det gör man väl ändå som man vill i slutändan. Men att inte bjuda pojkvännen kan också ses som ett ställningstagande från er att ni inte gillar honom. 

    Sådant här är ju alltid jättesvårt, men om jag var bjuden på ett bröllop och inte min sambo så skulle jag inte tycka att det var så kul, inte heller om han åkte iväg på ett bröllop utan mig.  
  • sannasofia

    Nu har vi träffat våran präst och hon var verkligen supertrevlig! vi pratade igenom upplägget och lite om musik och psalmer, men bestämde att ta upp det mer med kantorn. Så nu får vi se när han hör av sig. 

    Nu känns det verkligen, verkligen, verkligen som att det här händer på riktigt! Glad Dessutom har det ramlat in en del som osat Solig

  • sannasofia
    Head Over Heels skrev 2012-06-20 17:05:59 följande:
    Vi har också träffat vår präst nu :) Han verkade helt okej! Vi gick igenom vigselceremonin i stora drag... Fick ställa oss upp och svara på frågorna/läsa löftena" och sen fick jag ta på mig förlovningsringen (som prästen höll i under tiden) samtidigt som han sa "nu är ni man och hustru"... Så vi är ju nästan gifta redan haha ;)
    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Då kan ni ju strunta i resten då Tungan ute ha ha 

    Vi gick inte alls igenom det sådär noggrant, men å andra sidan ska vi träffa henne och öva i kyrkan veckan innan vigseln och då går vi säkert igenom allt lite mer..

    Förresten så pratade jag med kantorn idag och det var verkligen tur för hade vi inte bokat möte med honom nu hade vi fått ta det efter hans semester, och han kommer tillbaka 15 augusti!! Det hade inte varit kul!  
  • sannasofia
    LillaEllan skrev 2012-06-20 22:43:47 följande:
    Det är ju lite så också, hon har inte haft höjdare till pojkvänner (det handlar om riktigt vidriga människor ) innan och hon betyder heller inget alls för oss utan var ett "måste" i inbjudningslistan. 
    Vi har aldrig träffat honom och tycker heller inte att de var ett etablerat par när jag skickade inbjudningen då vi aldrig träffas så jag vet ju int ehur pass seriösa de är.

    Jag har full förståelse om hon inte vill gå utan honom, men då tycker jag inte att man tackar ja 10 dagar försent och sen  ändrar sig! 

    Givetvis går det att ordna med maten det är inte hela världen jag blir bara så trött på denna människa som beter sig så här rätt ofta. 
    Som sagt, det är ju känslan man går efter i slutändan.. och man blir ju bara så trött på folk som innte respekterar det här med osa.. man lägger ju liksom sin planering efter den..
  • sannasofia

    Nu har vi träffat kantorn också, gick superbra och vi fick liksom en bra känsla av honom eller hur man ska beskriva det..

    Vi valde psalm 201 och 84 och så ska vi ha två soloframträdanden av blivandes brorsbarn spm är superduktiga på att spela piano Glad 

    Inledningsmusiken ska vara den klassiska Mendelhsson och när han spelar den så börjar jag gråta lite smått.. Redan??? Hur ska det bli den 18???

  • sannasofia

    Efter en mysig, men lite stressig, dag tillsammanas med blivande mannen i huvudstaden har jag nu fått hem min andra älskling, alltså klänningen Glad den är underbar! 

    (Och 1700-tal: Underkjolen med en ring sparad och förminskad blev perfekt! Så tack!)

    Kommer lägga in bild snart, men har ingen som kan hjälpa mig med klänningen just nu så det får vänta ett tag till.

    Vi fixade också  skor och väst till blivande mannen, detta gick tillsammans på 800 spänn, skönt att något kan bli lite billigare än vad vi tänkt från början. Glad 
     

  • sannasofia
    Josefina skrev 2012-07-03 07:26:51 följande:
    Vidare har vi satt ihop vigselprogrammet, vi fick ett infall innan vi skulle somna i går och det var som att vi båda låtit låtar och psalmer ligga och ruva, för nu var det jätteenkelt att bestämma. Det blir psalm 84 och en vänlig grönskas :D
    Samma som vi valde Glad
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3