• Äldre 29 Feb 21:17
    11966 visningar
    23 svar
    23
    11966

    Lågprisbudgetbröllop

    klart ni fixar det där! Mitt förra bröllop gick på 10 000:- med 82 gäster. Vi hyrde min klänning, köpte hans kostym i studenttider, min bukett gjordes av en lokal blomodlare som band ihop en magnifik skapelse för det hutlösa priset 200:- (300:- gav vi för bukett o 5 rosor), köpte mängder med mat på Willys till buffén, hyrde en folkpark som hade allt porslin o stolar o bord för 800:- (hyrde en hel helg). Vigselförrättaren (borgerlig) är ju gratis, men vi betalade hennes bensin, vi lånade en jättefin amerikanare av en bekant o fd svärfar körde. Farsan är fotograf, så han tog bröllopsbilderna. En kompis skötte grillen, några andra hjälpte oss med serveringen.En kompis fick i uppdrag att införskaffa alkoholen o sen sälja den till självkostnadspris (han gick back, men han bjöd bort det mesta hehe).  Släpade med stereo o dator hemifrån o hade musik därigenom, alla dansade fram till småtimmarna. 
    Det var en riktigt lyckad kväll, alla hade jättetrevligt o det pratas fortfarande om den underbara festen. (Nu är vi iofs skilda, men goda vänner eftersom vi känt varann sen barnsben)

    Ska ni ha borgerligt eller kyrkligt? 

  • Äldre 1 Mar 09:17
    #5

    Vi har våra förlovningsringar i silver, har dock inte riktigt kommit på om vi ska ha vigselringar oxå. M2B vill ha det, men vi får väl se vad plånboken tillåter. Men våra förlovningsringar gick på 1100:- för båda, då tog vi vanliga släta o valde en stansning på utsidan o vanlig gravering på utsidan.
    Den stansade texten är "amor vincit omnia", kärleken övervinner allt.



     
  • Äldre 1 Mar 10:57
    #10

    På insidan står det bara "elsker deg Thomas 8/7 2011" (norska då min sambo är från Norge), så hur mycket som får plats inuti vet jag inte. 
    Vi har ett jättebra ställe som heter Bronsil Guldhuset, som gör mycket av smyckena o ändringarna själva, dvs ofta ett lägre pris. De är så populära att det tom går turistbussar dit. http://www.guldhuset.se/ 

Svar på tråden Lågprisbudgetbröllop