• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • Pagnie
    Kago09 skrev 2013-04-08 18:59:50 följande:
    Ja just det alkoholen glömde jag :0) vi ska åka ner till tyskland och handla det en helg frågan är bara när helgerna går fort nu. Förhoppningsvis får vi vars en möhippa och svenxexa där går det två helger, sen ska vi på vars en då ett kompispar gifter sig 3 veckor efter oss, vi ska vara barnvakter en helg, stockholm en helg ja det går fort.

    Underklader har jag inte tänkt på men prio är nog att det ska vara bekvämt. Om man nu vill vara sexig för mannen sin så kan man ju byta när man kommit till hotellet för de är nog inte så fräsha ändå efter en hel dag ;0)

    Det jag funderar på och det är kanske en dum fråga men ska man ha strumpbyxor eller stayups under klänningen eller ingenting? Hur gör ni???
    ja det verkar vara fullt upp.

    ja jag tänkte byta när vi kommer till hotellet. men han tyckte att jag inte behövde köpa något för jag skulle ju tydligen inte ha något på mig ändå. haha så han tyckte det var onödigt. vad ska man säga.

    jag kommer faktiskt inte ha något alls. för stayups känns jätte läskiga när man ska kissa och det kommer bli svårt ändå och strumpbyxor kommer bli för varm känner jag rent spontant.
  • Kago09

    Nä kläderna ska ju ändå av så onödiga pengar ; 0) Tror inte heller jag ska ha strumpbyxor det känns varmt och i vägen. Jag har också köpt de lila pumps från din sko, dels för jag älskar lila och tänkte ha dem på bröllopet ifall inte de som jag beställt var bra men nu va dem det så får ha de andra i sommar :0) Såg på din skos hemsida att de har lila ballerina för 99 kr :0) www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Kvinna/Ballerinaskor/Ballerina/p/275662

  • eddan

    Jag kommer köra vanliga sköna underkläder. Men ska köpa nya iaf :) Alltså sexiga underkläder är inte riktigt min grej plus att vi kommer nog inte satsa så mkt på bröllopsnatten. Vi åker iväg helgen efter istället. Bara vi två! :)Såhär har vårt förhållande sett ut. Blev tillsammans, jag gravid två månader senare. Sen gravid igen innan jag ens hunnit sluta amma. Så dom 3 år vi känt varandra har jag bara varit gravid eller ammat. Tycker vi förtjänar en liten resa nu ;) 

  • eddan

    Pagnie - Ja alla gör saker i sin takt men jag hade världens mardröm inatt. Drömde att det var kvällen innan bröllopet och vi hade inte dekorerat lokalen, inte fixat klänning till min brudtärna, jag hade inga skor...kaoskaoskas :) Men klänningen var dösnygg iaf ;)Denna vinter bev inte riktigt som vi tänkt oss...sjukorna har avlöst varandra och barnen har sovit dåligt och det har varit kämpigt. Men nu känns allt super igen :) 

  • Kago09

    Jag känner igen mig där. Drömmer minst en natt i veckan om bröllopet och alltid negativt senast var att jag fick hem skorna och de var cerise och inte lila var nog därför jag var orolig :0)

  • Kago09

    Då har ni haft fullt upp ser jag :0) Har själv två barn på 3, 5 och 1 år så det ska bli skönt att få vara iväg bara vi två utan sömnbrist, blöjor och prat om bajs ; 0)

  • Pagnie

    åh vad duktiga ni är som orkar planera bröllop trots att ni har barn att ta hand om. Vi har bara oss själva och hundarna så klart.

    Men sen är vi av den åsikten att vi vill vara gifta innan vi skaffar barn. Vi har hittat en del fördelar. dela att man kan spara så mycket mer pengar. Men ni är som sagt väldigt duktiga som orkar.

  • Juli2013

    Åhh skönt att höra att det är fler som drömmer mardrömmar, hehe. Jag drömmer kanske en gång per vecka och det är riktiga mardrömmar och verkligen ångest, vaknar helt kallsvettig. Det är olika saker, antingen har klänningen inte kommit, prästen dyker inte upp, frisör och makeupartist kommer ej så jag får något halvdant och tycker jag ser förjävlig ut.. hehe. Svettigt!! :)

  • Juli2013

    Jag ska dock satsa på heta underkläder, hihi. onödiga pengar kanske, men det är mycket som är onödigt i så fall tänker jag, det är ju en gång i livet och jag tycker det är roligt att satsa! :)

  • eddan

    Pagnie och Kagoo - Jag har alltid tänkt mig att jag skulle gifta mig innan jag skaffade barn. Men sen blev det som det blev ;) Både mina barn har blivit till genom slarv...men skulle inte göra nåt ogjort för en sekund :) Dom är det absolut bästa som hänt mig!! Men med en blivande 1-åring och en 2-åring i huset är det fullt upp och det är inte många minuter per dag man har tid eller ork att tänka på bröllop ;) Vårt bröllop har en låg budget just pga att jag är föräldraledig och vi sparar till att kunna köpa hus. Men jag tror absolut inte att det kommer känns eller se ut lågbudget :) Tycker vi är rätt bra att att fixa fint med en liten peng!Bra att det är fler än jag med mardrömmar hehe ;)Ni som har färdig klänning, ringar, skor...ja allt. Kan ni inte visa bilder/länkar? :)Klart man ska satsa på underkläder om man känner för det ;) Jag kommer självklart ha sexiga fina vita underkläder men liksom strumpeband och raffset är inte min grej. Och min blivande man är inte den som är specielt fascinerad av underkläder utan tycker väl mest dom är i vägen :P Så satsar hellre pengarna på annat!Är det nån av er som försöker gå ner i vikt innan bröllopet? Jag är nöjd med vikten. Okej 1-2 kg kanske skulle kunna försvinna men är rätt smal :) Men däremot vill jag ta tag i lite träning...tänkte försöka köra med lite hantlar och snygga till axlar och armar :)           

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!