• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • Sparriskarro
    Brud 130713 skrev 2013-03-28 08:19:15 följande:
    korsett är ju grymt snyggt :) ja jag är en färgstark personlighet och tycker att denna klänning matchar det hihii lite attityd liksom hihihii!! DEt är ju bara det där med måtten, jag skulle VERKLIGEN behöva ta mig själv i kragen och gå ner massor!!
    Hur är det mer er tjejer har ni börjat "banta" på något sätt Glad
    OOh är super stressad ska iväg på skidsemester med en annan barnfamilj vi har hyrt stuga så måste städa, packa fixa och vill bara gå och sova hahaha!
    Ni får ha en underbar påsk och försök att ta det lite lugnt i helgen , återkommer nog först om en vecka tänkte lämna laptopen hemma :D

    Verkligen en fin klänning! Dte finns så otroligt mycke fint!


    Förra året sålde jag min häst och har sedan dess gått upp 6kg. Kanske inte så mycke för andra men för mig har det varit traumatiskt! Har alltid varit den där "smala" som inte kan gå upp i vikt och helt plötsligt kunde jag inte ha ett enda par av mina byxor och alla tröjor fick "konstiga" veck. Nu har jag börjat tagit mig i kragen och gått ner 1 kg. Så snart snön och isen är borta från vägarna börjar jag gå varje dag. antingen 30 min på morgonen eller 1 h på kvällen. Sen försöker jag hålla mig ifrån Godis och Chips men jag ÄLSKAR sås så de kan jag inte låta bli. min M2B brukar mobba mig för att jag äter sås med mat ;) försöker iallafall ta lite mindre sås men kan inte äta mat utan... det bara går inte...


    Jag är av den tron att man mår bäst av en varierad kost och att äta i måtta men att det bästa sättet att gå ner (och faktiskt hålla den vikten) är att röra på sig mer. Hitta alla de där små tillfällerna som man i vardagen kan utnyttja. Gå till affären för att handla möjlk eller klippa gräset utan att använda motorn som gör att den går själv. Köra plankan framför TVn istället för att ligga i soffan. Om nått har vi ju en morot i slutet. VEM vill INTE vara sitt snyggaste på Bröllopsdagen?!


    Kämpa på det kommer att gå!


     

  • Sparriskarro

    Ojojoj vad det svänger i planeringen och humöret just nu...


    Igår var jag nästan gråtfärdig när ytterligare två par tackade nej till vårt bröllop. Jag ringde juveleraren förtvivlat utan resultat och insåg att jag fortfarande inte fått bekräftelse från Prästen...


    *PANIK!*


    Idag har jag betat av många punkter för planeringen:


    - Fått tag på juveleraren, ringen kommer nästa vecka :D


    - Ringt Frisören och bokat, klipp,färg och provuppsättning 11/6.


    - träffat en bekant, till en bekant som ev. ska göra våra blommor


    - pratat med pastorsexpiditionen och vår vigsel är bokad men ingen präst tilldelad ännu.


     


    *Pusst* så skönt. en stor sten har fallit från mitt bröst!


     


    Hur går det för er andra? När har ni satt OSA, har ni skickan inbjudan? Är det OK att bjuda folk i efterhand? Vi har nu fått en del Nej tack (vilket känns helt fruktansvärt) ska man börja bjuda på "reservlistan" nu?


     

  • Pagnie
    Sparriskarro skrev 2013-04-02 14:13:37 följande:

    Ojojoj vad det svänger i planeringen och humöret just nu...


    Igår var jag nästan gråtfärdig när ytterligare två par tackade nej till vårt bröllop. Jag ringde juveleraren förtvivlat utan resultat och insåg att jag fortfarande inte fått bekräftelse från Prästen...


    *PANIK!*


    Idag har jag betat av många punkter för planeringen:


    - Fått tag på juveleraren, ringen kommer nästa vecka :D


    - Ringt Frisören och bokat, klipp,färg och provuppsättning 11/6.


    - träffat en bekant, till en bekant som ev. ska göra våra blommor


    - pratat med pastorsexpiditionen och vår vigsel är bokad men ingen präst tilldelad ännu.


     


    *Pusst* så skönt. en stor sten har fallit från mitt bröst!


     


    Hur går det för er andra? När har ni satt OSA, har ni skickan inbjudan? Är det OK att bjuda folk i efterhand? Vi har nu fått en del Nej tack (vilket känns helt fruktansvärt) ska man börja bjuda på "reservlistan" nu?


     


    vad skönt att det löser sig för dig. Jag vet exakt vad du menar med att det faller en sten från bröstet. det är en sån skön känsla.

    Idag har vi varit iväg till floristen och pratat blommor och dekorationer. Vi har bestämt mer eller mindre hur min brudbukett ska se ut och det blev en droppformad bukett med rosa pioner, vita rosor och doft ranka antagligen. vi ska dit igen 29:e maj och då ska han ha plockat ut blommorna så vi får se exempel.
    Sen bestämde vi blommorna till tärnorna, knapphålsblommorna till mannen och hans bestman plus marskalker.
    och blommor till lokalen, brudbordet, kyrkan. Samt stolöverdragen och rosetterna till stolarna.
    Sen bestämde vi hur det skulle se ut bakom oss där vi sitter. vi bestämde att vi kommer ha som en stor glasskiva bakom oss där det rinner vatten så det kommer vara ett vattenfall bakom oss och blommor med kandelabrar på sidorna.

    sen var vi även iväg och kollade på kyrkan som vi ska vara i. vi hade inte vart i den tidiagre men vi blev positivt överraskade måste jag säga. den var helt underbar.

    om två veckor så åker jag och hämtar hem min klänning också. vad spännande det ska bli. hihi.

    inbjudningskorten skickade vi iväg i mitten av mars och osa har vi 31 maj. några ja har kommit in men inte jätte många. Men inga nej än i alla fall.
  • eddan

    Pyttis - ÅÅh älskar din klänning :) Får man fråga var den är ifrån? Jag och min mamma håller på att sy en som faktiskt är rätt lik den där...men lite mindre spets i kanske. Och mer vit. Och angående hår så tycker jag du ska köra på utsläppt med nån liten fläta i. Passar klänningen. Lite bohemiskt sådär :)Vad ska ni köra för skor ni andra?? Jag tycker det är svårt...är en conversetjej och trivs inte i klackar och kan inte gå i dom. Men samtidigt får man ju som snyggare hållning i klackar.Och angående reservlista...vad jag vet än så länge så faller två par bort för oss. Båda pga att dom är beräknade att föda kring vårat datum och bor i andra delen av landet. Vi funderade på reserver men struntade i det sen. Vi satte osa 1 maj vilket vi kom på sen var kanske lite tidigt? När har ni andra satt? Men samtidigt har alla utom typ tre par redan osat :)    

  • Pagnie

    Nej det var verkligen inte mycket liv i tråden nu. men det kan vi väl ändra på, jag har massor att berätta.

    Okej idag hade vi mötet med blom och dekorationskillen. Han höll till i södertälje så där var vi och pratade. Min brudbukett kommer nu att inehålla rosa pioner, vita rosor och doftranka. Och kanske eventuellt lite liljekonvalj. Så ungefär så här kommer den se ut fast mer rosa då:



    Den blev droppformad ändå även fast jag inte hade tänkt det. Från början ville jag ha det sen ändrade jag mig och nu ändrade jag mig igen. Haha.
    Men vi ska till honom igen 29:e maj och då ska han ha tagit med exempel så vi får se allt.

    Vi bestämde även att tärnorna skulle ha buketter med bara rosa pioner. och männen skulle ha vita rosor i knapphålet samt att närmaste familjen skulle få vita rosor fast lite enklare.

    Vi valde rosetterna till stolarna som blir marinblå. sen valde vi vaserna till borden och vaserna till kyrkan. vaserna från kyrkan kommer dom efter vigseln att flytta till lokalen. I kyrkan kommer dom stå längst altargången. martiniglas på 80 cm med blommarangemang (stavning?) i. Och på golvet mellan vaserna alltså på båda sidorna om altargången så kommer det ligga vitt tyll hela vägen.
    Och på bordena till gästerna blir det martiniglas med iskubsliknande gelé i och ledlampor samt blommorna på då och ett blockljus mitt i. på bordena blir dom 50 cm.

    Sen bestämde vi att bakom brudbordet så kommer det bli ett vattenfall och blommor runt det. vattenfallet är en stor glasskiva som det rinner vatten på och som det lyser nedifrån. okej svårt att förklara men hoppas ni förstår och sen kandelabrar på sidorna. Så nu är jag såååå nöjd. Kommer bli hur bra som helst.

    Efter detta besök så tog vi en spontan tripp till stockholm och kollade kyrkan som vi faktiskt inte hade sett redan. Och vi blev väldigt positivt överraskade. den var helt underbar och jätte vacker. så nu är jag mer än nöjd. allt faller på plats.

    Här är kyrkan. taget med mobil men ändå. Haha. Den är ändå perfekt.

     



    Sen har jag som sagt gjort klart med smycken men jag skulle ju visa er mitt fina armband. vet dock inte om jag visade er halsbandet någon gång?

    Här har ni i alla fall armbandet som jag verkligen älskar. helt perfekt är det.


    Här har ni en bild på halsbandet också. det som jag fick av min farmor innan hon dog och som hon fick i morgongåva på sitt bröllop. Har med andra ord lite affektionsvärde för mig. så glad att jag fick chansen att ha det på mig.


    Sen har jag nog kanske börjat tvivla lite på mina skor. helst skulle man ju vilja ha klackar men eftersom det inte går så får det bli platta. det tackar nog fötterna för med där på kvällen. men funderar ändå på om jag ska ha några andra som det inte är så mycket grejer på. har kollat runt lite på etzy. dom har mycket fint. måste se om jag hittar the one så att säga. jag har ju tid liksom.

    Sen funderade jag på att det är ju hög tid att börja köpa hem såpbubblor och bröllopsris också om man ska ha det.

    Sen har vi varit och kollat lite grejer till sofreh aghden nu också som är till den persiska vigseln. vi hittade sååå mycket fina grejer som vi tänkte ha. Vi köpte ett bokställ idag till koranen i alla fall. men det ska ju vara under tyget så det får ju se ut hur det vill. men här har ni några utav grejerna vi kommer köpa till.


     


     





    Sen kom R med idén att man kan ta martiniglas eftersom vi har stora sådana både i kyrkan och på borden så kan man ta vanliga i vanlig storlek och göra om lite. man doppar kanterna i silverglitter och sen ett silversnöre runt foten på dom och har sedan typ guldmynten i dom och andra symboler.


    okej det vart ett låååångt inlägg. hoppas ni orkar läsa ;)
  • Pagnie

    Jaha flickor. Då var hindersprövningen och namnbytet inskickat. papperen ligger nu på lådan och snart kan jag bocka av ännu en grej. När vi fått tillbaka papperen och vet att det är godkänt så bockas det av :D

  • pamjofre
    Pagnie- va kul att allt håller på att falla på plats nu!! Kyrkan var verkligen underbar! Kul att ni blev så possitivt överraskade. Martiniglasen e en´riktigt kul idé och att den genomsyrar både kyrka, fest och den persiska vigsel är ju fantastiskt!
    Mkt vackert med halsbandet från din farmor! Då blir det ju även "något gamalt" :). Vad ska det blåa bli? ;)
  • pamjofre

    För mig går det långsamt nu, en hel del även för oss som tackat nej och jag blir så ledsen varje gång. Underbart är dock att min farmor från Chile kommer och har bokat biljetterna redan!! Så glad jag blev när jag fick reda på det i förrigår!! Det gjorde verkligen min dag! Även en farbror och hans fru och en kusin och hans mor åker från Chile för att fira vår dag.

    För att ha "något gamalt" ville jag först ha den slöja som min farmor hade när hon gifte sig, tyvärr finns den inte kvar, men istället ska hon sy upp en ny som blir nästan likadan som hon hade fast längre eftrsom jag gärna vill att den ska täcka mitt släp. Till "något gamalt" har jag istället valt en enkel guldkedja och ett hängsmycke med pärla på som jag fick av min syster för flera år sedan.

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!