Inlägg från: gbg2012 |Visa alla inlägg
  • gbg2012

    Bröllop 2 Juni 2012

    Sjal menade jag. Undra hur man ska göra med skorna, var finns klackskydd??

  • gbg2012
    MissBlueberries skrev 2012-05-29 13:00:18 följande:
    Usch vilken jävla morgon rent utsagt!

    Försökte ringa om klänningen med eftersom jag varken kör eller har bil, och min blivande man jobbar hela dagarna, vet jag inte hur jag ska få hem den!

    Ringde till sömmerskan, voicemail är full och jag kan inte lämna meddelande.
    Emailade, får tillbaks mail - boxen är full!

    Jaja, får väl ta tåget och åka ner...men min väska med kort och pengar ligger i sambons låsta bil - han har nycklarna på jobbet!
    Hittar mitt svenska VISA - som är tomt! Man kan inte ens köpa biljett på nätet, bara i maskin!!!!

    Så nu har jag suttit här och paniktjutit i ren stress, ringde mamma men hon är inte hemma!
    Sambon har INTE tid, de straffar hans ledighet, med enormt mycket jobb innan!

    NU mejlade hon!
    Ska dit i morn, prova, sen hämtar jag den på Fredag!

    *torkar ansiktet* 
    Hoppas det löser sig!! Min brudklänningensångest kommer imorgon, andra provningen!! 
  • gbg2012
    katarinarask skrev 2012-05-30 10:07:04 följande:

    Vad ger ni i morgongåva?


     


    Han har redan fått den, han fick välja en fin klocka. =) Kommer ha den på bröllopsadgen. Jag fick ett par jättefina diamantörhängen. =)
  • gbg2012

    Idag när jag tittade på yr så ska det bli sol och molningt och nästan inget regn, 0,3 mm. Hoppas nu detta håller i sig så jag slipper regn. När jag färgade mitt hår igår sa frisören att även vid fukt kommmer min frisyr inte hålla sig hela dagen, ska ha lockigt och halvuppsatt. Hoppas nu!! Det kommer bli 12 grader men huvudsaken är utan regn!!! 

    Enligt smhi ska det regna hela dagen.  

  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-29 20:42:47 följande:

    Jag är så förbannad så jag exploderar!!!!
    En av min m2b kompisar ringde idag och frågade om vi skulle bli väldigt ledsna om dom inte kom på bröllopet.
    För dom hade ögnen på en resa som avgick den dagen!! :-O Jag är HELT mållös.
    Va fan är det för en kompis!!??
    Allt jobb jag lagt ner. Festhäftena som är tryckta och klara med bordsplacering och text om alla gästerna. Mat som är beställd och betald. Och NU 4 dagar före så är en utlandsresa viktigare än sin kompis viktigaste dag. :-O

    Jag vill helst aldrig se människorna igen. Och mest förbannad är jag över att dom gjort min m2b fruktansvärt ledsen. 4 dagar kvar liksom!! Vad i helvete är det för fel på folk!!!


    Vilka idioter! De borde få betala när de gör sådär!! Kram
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-30 14:20:07 följande:
    Nä... här står både på smhi och yr att det ska regna och vara molnigt och kallt heeeela dagen :-/ Suck å stön...
    Men pga vi bor ute vid havet så brukar det kunna vara så att det inte stämmer helt. Först kvällen innan eller samma morgon kan ma igentligen se helt hur det kommer bli. Men men, man får ladda för regn. Ta med skor och paraply
    Tråkigt! Nu är det snart påväg att ändar sig igen...orkar snart inte titta på den mer. ska nog ha ett par andra skor också och imorgon hämtat mitt 140 cm stora vita paraply, sedan har vi mailat fotografen en plan b på alla kort var vi ska vara om det regnar. Så länge man är förbered så ska det gå. =) 
  • gbg2012

    Jag hade glömt bort min egen födelsedag idag, tänker bara på bröllopet men så har jag redan fått en massa grattis. =)

    Vädret har nu ändrat sig till ingen regn alls och strålande sol och som mest 14 grader! Hoppas nu att detta stämmer!! =)

    Ska göra det sista idag och ikväll kommer markalken från umeå hit. 
     

  • gbg2012

    Jag är så lycklig!! =)

    Hade världens bästa dag igår!! Det blev klarblå himmel och sol i Göteborg, 14 grader heal dagen!! =)

    Berättar mer sen men så underbart. Kan inte förstå detta! =) 

  • gbg2012
    Lommila1 skrev 2012-06-03 19:34:18 följande:
    jaa änter ligen loggade nån in hit;) har spnan it tråden hela dagen ihopp om bilder;)

    Ni ser jättelyckliga ut GBG! å super att ni fick bra väder!, skitvädret var här ist:P

    Vad gör ni med buketten? kastade ni den eller har ni den kvar? Ska ni torka den isf?
    jag har min i en vas just nu men borde snarast bestämma mig om jag skall torka den eller ej... i-landsproblem indeed
    =)

    Många som hade dåligt väder tyvärr verkar det som. Men hoppas ni hade det underbart ändå! =)

    Vi kastade buketten sådär 01:40 innan vi åkte till vårt hotel och min mamma överlycklig fångade den, hon kommer torka den. =) 
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-06-04 11:07:14 följande:

    Hej tjejor


    Spöregn, kallt som fan och storm heeeeela dagen lång. Men helt ärligt, det gjorde INGENTING. Dagen var heeelt magisk.


    Fina ni var! =) Roligt att se alla bilder. Nu väntar jag på att fotografen ska skicka sina! =)
  • gbg2012

    Igår öppnade vi presenter  och vi har fått bidrag till bröllopsresan och är jättenöjda med alla! Förutom att det är bara är ett dilemma mina svärföräldrar gav 10 gånger mer pengar i bröllopspresent än mina och jag överdriver inte det var bokstavligt så. Jag tycker det känns dumt och jobbigt. Det har bättre ställt men inte extremt mycket utan måste ha sparat lite varje månad sedan vi berättade, medan mina föräldrar måste tagit pengarna precis på sista lönen. Jag vill inte verka hemsk och bortskämd men det känns jättejobbigt och jag känner mig lite sårad. Vi har betalat vårt bröllop helt själva och inget konstigt med det. Min pappa sa att minst såhär mycket kommer ni få, sedan ville inte mamma att han skulle avslöja något och när dagen väl var fick vi hälften och de har inte sagt något. Överreagerar jag eller hur hade ni känt? 

    Våra föräldrar hade vetat om bröllopet i över ett år!  

  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-06-05 08:39:04 följande:
    Kan det kanske vara så att dom inte haft möjlighet att spara pengar? Så kan det ju bli... Att det händer saker under månaden som gör att det inte blir som man tänkt. Så blir det ofta för oss.
    Mina svärföräldrar gav oxå massa mer än min mamma. Men jag är sååå tacksam för allt vi fått även om det är en blomma, en kram eller 2000 kr eller vad det nu är.
    Jag är tacksam över allt när det gäller övriga bröllopsgäster och släkt/familjen. Men just ens föräldrar är de allra närmsta och jag är den första som gifter mig. Det kan vara så som du säger men när pappa skryter om deras nya möbler de valde att köpa innan bröllopet för flera tusen och sådana saker så sårar detta mig lite. Jag känner mina föräldrar och de har ingen bra framförhållning eller på att spara jag tror de hade kunnat lägga undan 300 kr månaden om de velat sedan vi berättade men valde att inte göra det. Pappa ville hellre trimma bilen för 5000 innan bröllopet än att ge någon present alls verkar det som, för mamma satte stopp för det. Han kunde lägga 5000 på bilen men vår bröllopspresent kunde de inte ens lägga hälften av det. Det är verkligen inte pengarna i sig utan att jag känner mig bortprioriterad och det är väldigt känsligt eftersom jag och pappa inte alltid har haft en så bra relation. 
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-06-05 13:15:43 följande:
    Åhåå då förstår jag bättre. Då håller jag nog med dig, skulle oxå känna mig ledsen Har du pratat med dom om det?
    Mariem skrev 2012-06-05 10:32:56 följande:
    Sitter på Arlanda och dricker champange, snart går planet till Thailand! Det var skönt att landa en dag hemma först. Jobbade faktiskt igår, till 10 på kvällen :p sen packade vi och åkte 7 i morse, men nu är vi på gång! Nån annan av er som ska resa nånstans? Vi önskade oss pengar till resan, men det är många, 20 av 76 som varken gett bidrag eller present. Lite snopet faktiskt, men men, nu är vi på väg iallafall!
    WOOOOW va avis jag är Det måste kännas härligt  
    För vår del vet jag inte om vi kommer iväg på någon resa. Våra föräldrar är sjuka och orkar inte vara barnvakt. Och vi har tre barn :-/ Så ja... vi får se helt enkelt.
    Vi har redit ut detta nu och det känns jättebra! =)
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-06-05 13:16:26 följande:
    Någon mer än jag som känner att det är liiiite tomt såhär nu efteråt? Jag vill göra det igen!! Återuppleva dagen som gick fortare än någon annan dag.
    jättetomt. Jag var både jättelycklig och lite vemodig i söndags. Dagen var så fantastisk på alla sätt och mr lyckad än vd jag kunde tro, inga missöden och allt flöt på! =)
  • gbg2012
    Mariem skrev 2012-06-05 10:32:56 följande:
    Sitter på Arlanda och dricker champange, snart går planet till Thailand! Det var skönt att landa en dag hemma först. Jobbade faktiskt igår, till 10 på kvällen :p sen packade vi och åkte 7 i morse, men nu är vi på gång! Nån annan av er som ska resa nånstans? Vi önskade oss pengar till resan, men det är många, 20 av 76 som varken gett bidrag eller present. Lite snopet faktiskt, men men, nu är vi på väg iallafall!
    ha det härligt! Vi önskade också bidrag och alla har inte kommit in än, vet att de satt in för de skrev det på korten men kan ta några dagar en banköverföring! 

    Vi åker till maldiverna i nov. =)
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-06-06 08:26:21 följande:
    WOW maldiverna!!!! Åhhh va avis jag är. Vad betalar ni för den resan? Vart ska ni bo och hur länge?
    Vi kommer lägga ca 60-70 med två veckor all inclusive. Vi har inte bokat än utan väntar på att få besked på vår nya lägnhet(får besked 15 juni om det är försenat), Vi ska flytta in i en helt nybyggd trea i oktober så nästa projekt är att sortera, hitta nya möbler och flytta. =)

    Med bröllopsbidragen och att vi hade lagt in extra pengar själva har vi redan 62, så pengarna har vi. =) Sedan är det 7 personer till vars bidrag inte kommit in än, de har skrivit att de ska ge bidrag på sina fina kort. =)
  • gbg2012

    Tänkte berätta lite  om dagen. 

    Jag och mina tärnor var hos frisören hela förmiddagen. Blev upphämtade av min mans bror och iväg till kyrkan. Vi hade bjudit in kollegor och gamla klasskompisar och annat folk till kyrkan, vi gifte oss i en mysig stenkyrka från 1100-talet och när vi kom in var det helt fullt längs med altargången, så över 80 personer kom till vår vigsel! =)

    Solosångerna gjorde inte ett öga torrt och jag fick hålla mig från att inte börja storgråta. När ringväxlingen skulle ske så hade min mans finger svullnat lite så det gick trögt och högt och tydligt säger jag, lite pinsamt"jag ska bli gift" folk skrattar och på kom ringen. Sedan fotograferas vi i botaniska och det var lite kallt men sol hela tiden. Sedan hade vi brudskålen ute vid vår underbara festlokal och då var det varmt och skönt. Middagen gick jättefort med fantastiska tal, en av marskalkerna som är min bästa vän, han är som en bror till mig höll ett så fantastiskt tal till mig att både jag och min man grät(han gråter sällan). Mina föräldrar gjorde ett jättefint bildspel på när jag var barn, hela tjejgänget från min möhippa gick upp framför alla och visade ett fantastikst roligt bildspel från möhippan som de alla hade gjort tillsammans så gulligt av de. Många fler tal blev det och vi fick göra skoleken och hade nästan alla rätt, hehe. Våra toastmastrar var fantastisk duktiga, de anordnade också ett jätteroligt musikquiz där vi fick sitta i lag och gissa låtar. 

    Sedan dansade vi foxtrot till forever young som vårt liveband spelade det gick toppenbra förutom i slutet när vi inte märkte att låten tog slut, vi var så uppslukade av stämningen att den gick så fort. =)

    Livebandet var jättebra och många dansade. En otrolig överraskning var att en av tostamastrarna hade tagit med sin egen synth och och de hade gjort en egen låt tillägnat till oss, med text och allt! =) Alla i lokalen sjöng med. Jag har aldrig blivit så rörd! =) Vi festade till 01:40 och då kastade jag brudbuketten min mamm fångade den sen åkte vi till hotellet och somnade lyckliga. =)

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012