Inlägg från: gbg2012 |Visa alla inlägg
  • gbg2012

    Bröllop 2 Juni 2012

    Vilket väder, det haglar jättemycket i gbg och åskar! usch sånt här väder vill jag verkligen inte ha på min dag! =(

  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-22 08:06:16 följande:

     


    Jag vill jättegärna se bilder från er dag sedan när den varit. Supernyfiken. och ÄLSKAAAAR bröllopsbilder
    Lova att ni visar sen.


     


    Självklart!! =) Längtar efter att vara ledig och bara fixa. Ska vara ledig först på onsdag nästa vecka.
  • gbg2012

    Var på provsminkning idag och först var jag inte alls nöjd med underlaget såg torr ut och porerna på näsan har aldrig varit så tydliga, började nästan gråta av frustration. Hon som också ska göra mitt hår sa att om jag inte är nöjd kan hon rekommendera andra spm sminkar mig, men en vecka innan bröllopet!! Men jag stod på mig och hon smörje in huden och tog annat underlag och det blev mycket bättre och hon erkände det med!! Så nu vet jag vad jag ska ha och är jättenöjd! =)

  • gbg2012

    Jag är jätteförkyld och fått munherspes jag dör av ångest!!!!! Snälla hjälp mig vad kan jag göra???

  • gbg2012
    Joli84 skrev 2012-05-23 08:09:04 följande:
    Men det hinner gå över! Munsår brukar inte vara så länge... Men det kan vara stress som triggar det! Idominsalva kan vara skönt att ha på så det mjukar upp lite om det gör ont. Men tills 2 juni kommer det inte synas mycket av det tror inte jag! Prova munsår plåster kanske?
    Kram!
    Jag har haft detta innan och då varade det i hela två veckor! =( plåster och salvor hjälper inte. Var jätteorolig för detta redan innan! Har ringt VC nu och väntar på att bli uppringd. Är jätteförkyld och stressad så säkert därför, har sjukskrivit mig från jobbet. Jag mår jättedåligt, har urinvägsinfektion, vagel i ögat som jag behandlar och nu herpes. =(

     
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-23 11:22:13 följande:
    Men visst finns det en speciell salva för just munherpes va?
    Annars finns det nog inte så mycket att göra annat än att kanske sjukskriva dig (om du känner att du har råd) och försöka stressa ner så gott det går. Jag vet precis hur du känner... Själv har jag fått magkatarr :-/
    Den salvan tar för lång tid. Men fått läkemedel som ska ätas i fem dagar som ska vara bra! Så hoppas. Sjukskrivit mig resten av veckan och tar det lugnt vi har råd med det alla pengar till bröllopet är i princip sparat och jag får lite högre lön nu i maj. Så hälsan får gå före nu. =)
  • gbg2012

    Jag är arg  på sömmerskan och min brudklänning. Igår när jag skulle slutprova brudklänningen då har inte sömmerskan gjort de ändringar som vi var överrens om! Hon hade inte tagit ut skenorna i bysten så det sitter fortfarande konstigt hon hade inte satt band i klänningen så jag kan hänga upp släpet och min svarta klänningen jag troligtvis ska ha efter första dansen passar inte för att hon inte mätt ordentligt!!! 

    Sedan för att hon inte gjort de ändringarna så passar ju inte klänningen och måste ändra mer, det hänger ju ihop så nu får jag betala ännu mer för att sy ut i midjan när jag redan betalat 2500kr!! =( 

    Jag orkar inte. Så nu måste jag åka dit en tredje jävla gång och på onsdag precis innan bröllopet, passar inte min klänning då vet jag inte vad jag gör!! Klänningen är jättefin men det har verkligen krånglat men mycket är hennes fel, fattar inte varför hon inte gör det hon blivit tillsagd! Klänningen var fortfarande skrynklig så jag undrar om hon ens strykit och ångat den som hon sa, hon börja tjata om att den nog är sånt tyll. Men den var ju helt rak i butiken!!  gah blir galen!!!

  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-25 10:04:12 följande:
    Jag tycker verkligen inte du ska behöva betala mer för att hon gjort misstaget att inte lyssna. Stå på dig, du ska snarare ha billigare än tänkt pga det. Hoppas verkligen det ordnar sig. Förstår att du har panik! kram!
    Tack! =) Hoppas den sitter bra på onsdag annars blir jag ju jättestressad. 
  • gbg2012
    Mariem skrev 2012-05-25 10:39:46 följande:


    Så här kommer min dukning se ut + bordsplaceringen som är en creme färgad ros som ska ligga på varje tallrik med namnetikett knyten runt med ett sidenband. + Festhäftena som också går i creme med ett likadant siden band och rosett som är runt rosorna. Tror det kommer bli så snyggt! :D
    Fin dukning! Lite som våran, fast vi har vanliga stolar. Vi kommer ha slingrade murgröna och skålar/vaser med vendelarosor. Sedan festprogram i champagne/creme med grönt i och placeringskort som matchar. Sedan bakom honnörsbordet och oss ska vi ha ett stålhjärta med vendela rosor. =)
  • gbg2012
    MissBlueberries skrev 2012-05-25 15:19:15 följande:
    KRAM! Ska också hämta klänning nästa vecka, så nervös.. min sömmerska är mer sympatiskt än din, dock.... bara orolig, vikt upp och ner! Skäms
    kram till dig med. Jag verkar ha samma problem eller så är det hon som bara syr på ett ställe så det blir knasigt på ett annat! För annars krymper mina bröst och min midja blir bara större, inte så snyggt om det är så. 

    Lycka till!! När ska du dit?  
Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012