Inlägg från: gbg2012 |Visa alla inlägg
  • gbg2012

    Bröllop 2 Juni 2012

    Mariem skrev 2012-05-11 23:20:58 följande:
    Hon har egen firma och egen lokal där hon gör spa behandlingar och massage och sådant. Så man trodde verkligen att hon visste vad hon höll på med... Hon håller till alldeles brevid kyrkan mittemot min frisör så det skulle ju varit super om det funkat. Men nu känner jag att det är för lite tid att börja leta nån ny så nu får jag göra det själv istället. Hinner ju som du sa träna lite!
    Ja då tänker man ju att personen är seriöst. Men bättre att göra själv och bli nöjd sen kan du köpa nytt smink och så för pengarna och det har du kvar sen. =) 

    Tjejen som skulle sminka mig i veckan blev sjuk så nu blir det först nästa vecka hoppas det blir bra och att hon förstår. Jag ska också ha porslinshy så underlaget är väldigt viktigt!  
  • gbg2012

    Igår köpte jag underkläder, sprang runt i alla affärer i gbg. Jättesvårt eftersom jag är relativt smal och har stora bröst i förhållande till min kropp. Första stället var hon bara otrevlig, sedan fick jag bra hjälp och hade med mig en kompis som var jättebra hjälp när jag provade och hämtade nya storlekar och var smakråd. Rekommenderar att ni har med er en vän när ni provar för det underlättar mycket! 

    Hade först tänkt en torselett men höll inte alls brösten så bra på plats. Hittade en jättefin och bra Bh utan band som ändå hade ett lyft på Åhlens, blev en calvin klein och köpte strumpebandhållare och trosor i samma serie så jättefint och nöjd! =) 

    Sedan kom min mamma på besök och vi satt och fixade alla placeringsskyltar i tre timmar, äntligen är de klara förutom två min m2b hade glömt skriva ut.

    Skönt att det är en röd dag i veckan kan man sitta och bröllopsfixa, vi ska göra klart vigsel och festprogram i veckan. Sedan träffa toastmastrarna en sista gång innan bröllopet.

    Hur ska ni göra solar ni något innan bröllopet??   Funderar på detta vill ju inte vara lika vit som klänningen. =) 

  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-13 20:02:54 följande:

    Vad ska era toastmasters göra? Våra kommer fungera som värdar oxå kan man säga. Vi kommer inte kunna träffa våra innan. Så jag måste försöka sätta mig och knåpa ihop ett mail :-/


    Våra toastmastrar bor i gbg så vi har träffat de tre gånger, den sista blir fjärde gången. De har hand om allt praktiskt under dagen. Innan sätter de ihop talen och ser till att de händer saker under middagen, de gör bildspelet som ska vara. De är vid kyrkan och delar ut vigselprogram och ris. Ser till att alla ställer upp för foto. Håller i tipspromenad, bingo och delar ut våra priser. De gör våran bröllpsdag kan man säga! =)
  • gbg2012
    Mariem skrev 2012-05-16 11:25:41 följande:

    Hur mycket har ni kvar? Jag tänkte försöka bli klar med en del nu när det är långhelg. Har 50 festprogram kvar att vika och knyta fast sidenband på. 100 vigselprogram att vika, tillverka skaft på 35 rosor till bordsplaceringen och knyta på namnetiketter på alla 75 rosorna. Göra bordsplaceringstavlan. (Har hittat en anslagstavla i lämplig storlek på jobbet som jag tänkte pimpa.) Så detta tänkte jag försöka få klart i helgen.


    Resten som är kvar är att skaffa två lämpliga korgar till vigselprogram och såpbubblor, köpa in champange och champangeglas som vi tänkte ställa i gästernas hotellrum, köpa alkohol och snacks till efterfesten, och så ska jag köpa in hjärttvålar, doftljus och handdukar till toaletterna.


    Hm, nu kommer jag inte på något mer men det är säkert en massa som jag glömt. Det var skönt att skriva ner allt som snurrar i huvudet.


    Vi har 60 festprogram,  vika alla paper. Innehållet är nästan klart, behöver ändra en låt för att våra toastmastrar tyckte det. Sedan har vi 80 vigselprogram kvar att vika. Vi ska göra en kuvertbox, lämna in ringarna för putsning och vigselring för gravyr. Vi ska också fixa korgar. Sedan ska vi köpa frukt och snacks. 
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-16 10:01:23 följande:
    Jag är så jävla nervös tjejer!! hihihi. Det liksom bubblar i mig hela dagarna
    Idag ska vi träffa prästen och gå igenom lite. och prova gå. Ska bli spännande
    Imorgon är det provsminkning och på söndag ska vi träffa fotografen. Det händer mycket grejjer nu.

    Jag har insett att det är MASSOR att tänka på dagen innan och samma dag. Oavsertt hur väl planerat allting är. Hoppas verkligen allt går smärtfritt.
    Jag med. Vaknar tidigt när jag har sovmorgon, inte så mycket matlust och tänker på bröllop dygnet runt. Inte 100 % fokus på jobbet med andra ord. =)

    Vi har också massor dagen innan och på den stora dagen. 
  • gbg2012

    Hur har ni tänkt göra med ris ni som har det fixar ni det själva eller utgår ni ifrån att gästerna har med sig detta??

    Vi har köpt svarta organiza påsar men vet inte hur vi ska göra nu!! 

  • gbg2012
    MissBlueberries skrev 2012-05-17 10:41:00 följande:
    Vi köpte torkad blomsterkonfetti på nätet, vårt stålle tillåter bara sådan konfetti av någon anledning... vet att det är annorlunda i Sverige!

    Varför lägger ni inte ris i organzapåsar, eller i en fin korg eller så, så kan folk ta! =)
    Jag vet att vi kommer även ha ett konfetti foto, där fotografen står redo när alla kastar - jättemysigt! =D 
    Ja vi hade tänkt det, men så läste jag att en del tycker det är konstigt att brudparet själva fixar ris att gästerna ska göra det och jag vill inte ha hur mycket ris somhelst på mig. =)

     
  • gbg2012

    Idag två veckor kvar!! Fullt upp. Snart in till stan och lämna in vigselring för gravyr och förlovningsringarna för putsning. Sedan blir det att sätta ihop festprogrammen, innehållet och utsidan är klar. Sedan göra klart vigselprogram och kuvertbox. 

  • gbg2012
    MissBlueberries skrev 2012-05-21 11:28:01 följande:
    Tänker ni ge era blivande män morgongåva? Om ja, vad?
    Jag köpte en klocka och han fick gå in och prova en i affären, jag vågade inte köpa en dyr klocka själv utan han har provat. Så han har redan fått den och ska ha den på bröllopsdagen. =)

    Jag har fått ett par designade diamantörhängen som mi m2b designat också innan för att ha de på bröllopet. =)

    Vi struntar i traditionen dagen efter med andra ord. =)
  • gbg2012

    Eftersom vi har en lokal där de fixar det mesta så förstår inte folk att jag är stressad, men det är ju jättemycket att hålla reda på ändå. saker de ska fixa, tidschema. Vi hade ändrat vårt tidschema och trodde våra toastmastrar hade antecknat när vi hade möte på lokalen, så de blev inte glada igår. Men det löste sig och det är bara 30 min.


    Festprogramen blev inte klara för vi gjorde slut på tre rullar tejp och nu sitter det inte på plats iaf!! Vi har ägnat massor av timmar att vika och tejpa. Blir galen!!!


    Sen mitt i allt är jag osäker på vigseln, själva vigselakten kommer efter 8-10 min! Våra solosånger är först efter...Nu funderar jag på att ha en solosång innan själva akten. Jag vet inte!! Anledningen till att vi valde efter är för att vi då kan lyssna och slappna av men vigsealkten är ju höjdpunkten och den kommer lite tidigt...


    Det går runt i mitt huvud och nu har jag lunchrast, tusen saker på jobbet som måste fixas med!!


    Imorgon tar jag och min m2b semester från bröllopsfixande, ut och äta efter jobbet och INGET bröllopssnack. Vi båda behöver det. =)

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012