Inlägg från: gbg2012 |Visa alla inlägg
  • gbg2012

    Bröllop 2 Juni 2012

    Imke1977 skrev 2012-04-29 20:38:00 följande:
    Det låter inte roligt alls Jag tycker du gör rätt i att tala om för dom att dom inte är välkomna längre på bröllopet. Det skulle jag med göra. Iallafall om man svarar sådär... Tråkigt. Men skönt att du hade en jättebra hippa med dina närmsta iallafall
    tack!  =)

    Ja vilka påhitt det hade hittat på! =) 
  • gbg2012

    Måste ju berätta om min fantastiska möhippa!! =)

    Eftersom den andra brudtärnan inte kunde vara med då hon blev påkörd veckan innan så kom sex av mina bästa vänner och kidnappade mig kl 12:00. (de tre andra som ni nu vet struntade ju i att komma under hela dagen och kom inte ens på kvällen även om de kunde).

    Jag hade tänkte det skulle vara i helgen men min brudtärna hade lurat mig och min blivande med då han hade bokat bord till oss. =)

    jag satt på toa när jag hörde ett tjoande, helt ovetande och hade börjat slappna av.! =)

    Fick order om att packa ned träningsbh, badkläder och finkläder och finskor.

    De hade gjort en skylt med bride to be och jag hade färgglada kläder och en flor med blomma.

    Sedan fick jag ögonbindel på de vet att jag vill ha kontroll. Fick åka spårvagn och ställa mig upp och ropa ut alla hållplatser på bred göteborska. haha. Första stoppet var pole dancing kurs, alla fick varsin stång att dansa med. Det var jättesvårt och så roligt! Fick ha på mig 20 cm klackar och det blev många skratt med alla kort och de filmade också. =)

    Sedan åkte vi till slottskogen där vi hade picknic, min brudtärna hade gjort jättegod mat med efterätt. I slottskogen fick jag gå en tipspromenad där alla tjejerna hade skrivit varsin fråga som handlade om hur vi lärde känna varandra, personligt och roligt! Sen på med ögonbindel igen och in i nordstan, de satte upp en stor bild på en man och jag fick göra "sätta pussmunnen på rätt ställe" jag vann över alla, hehe! Sedan var det dax för en massa utamningar, vi delade upp oss i två lag och det laget jag hade fick jag ju såklart göra de mesta grejerna, saker som att få en gratis ros, dansa med en snygg kille, provligga en säng, få en grupp människor bilda ett hjärta och massa mer. Vi hade 20 min på oss och vårat lag vann! =)

    sedan blev det till sportlife exklusive och de hade hyrt relaxavdelningen så champagne och jacuzzi  var väldigt mysigt och trevligt. Sedan blev det resturang och party på en salsaklubb. =)

  • gbg2012
    Joli84 skrev 2012-04-30 14:35:42 följande:
    Låter som att du hade en jättebra möhippa! Vad roligt! =) Hoppas jag också får en sån (om jag nu får en.. har ingen aning om vad mina vänner planerar) Fast uppdrag på stan fasar jag lite för.
    Verkligen hur kul somhelst och de la ner massor av tid och pengar mina fina vänner. =)

    Var glad att de flesta uppdragen gjorde vi tillsammans i lag.Förutom tipspromenaden och frågestunden om vad jag trodde min m2b hade svarat på olika frågor. =) 
  • gbg2012
    Fia81 skrev 2012-05-05 15:49:27 följande:
    Blev hippad förra fredagen av mina helt fantastiska vänner. Fick min drömhippa, med god mat, lagom pinsamheter, mycket mys och skratt. Blev bortskämd med massage etc. Hade en helt underbar eftermiddag o kväll som tyvärr gick allt för fort. Njuut!!! Den liksom många säger om bröllopsadagen går allt för fort.
    håller med dig! Gick tokfort hann inte reflktera förrän dagen efter. Hände så mycket och var så exalterad! =)

    Inser vilka fina vänner man har och vilka som är idioter när man gifter sig! 
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-05-07 18:49:44 följande:

    Jag belv oxå hippad i lördags den 5 maj. Alla mina närmsta goa tjejer dök upp och nappade mig.
    En helt underbar och lagom dag med volleybollspel, lekar och så fick jag sjunga in en sång. Högst pinsamt och svårt. Men jättekul! Det enda tråkiga var att jag fick magsjuka mitt under hippan. Började känna mig skum redan vid middagen. Trodde jag hade druckit för mycket så jag drack bara vatten efter det. Men det blev bara sämre och sämre tills jag kräktes runt 21. Men försökte ändå hänga med ett tag till. Men vid 23.30 fick jag lov att be om ursäkt och lämna. Kräktes innan jag hoppade in i taxin. När jag kom hem hade jag feber och kräktes hela jäkla natten lång. Igår låg jag hela dagen i feber och mådde jättedåligt. Idag bättre men fortfarande ostadig i magen :-/


    Riktigt trist får man väl säga... på ens enda möhippa liksom :-/ Men jag hann ju vara med på alla roliga aktiviteter iallafall. Så jag får väl vara glad för det kanske. Nu får man väl hoppas man slipper en massa skit på själva bröllopet bara....


    Stackars dig!! Men tänk såhär bättre nu än på bröllopsdagen då ska du vara frisk! =)
  • gbg2012
    LinnéaJonathan skrev 2012-04-29 10:50:28 följande:
    Det går bra med planeringen, men det känns som om det är ganska mkt nu... Festprogram hit och bordsplacering dit... Håller fortfarande på med bordsplaceringen, det är inte det lättaste.. Men annars går allt bra och inte långt kvar nu! Glad 
    På onsdag blir det tårtbeställning och klänningsprovning!

    Hur går det själv?
    Vi blev i princip klara med festprogrammen igår, bara småjusteringar och omslaget. Bordaplaceringen är klar. 

    Så vi behöver göra vigselprogram och klart alla bordsplaceringsskyltar, sen skicka efter en tavla som gästerna kan skriva på istället för gästbok(en bild på oss tecknad som en vän har gjort, han är jätteduktig serietecknare). =)

    Sedan fixa mina brudklänningar hos sömmerska och köpa underkläder, lämna in ringarna och fixa gravyr. Sedan smågrejer kvar. =)

    Längtar nu!! =)  
  • gbg2012
    Lommila1 skrev 2012-05-05 15:58:22 följande:
    Börjrar ni bli någe nervös inför nu?
    Jag kissar på mig vid blotta tanken på att de snart e på riktigt, får nästan kalla fötter..
    jag har knappt haft tid att vara nervös har fått ett nytt jobb och varit så mycket på jobbet. Men börjar bli lite nervös nu, mest nervös för vigseln och mitt tal jag ska hålla till min m2b under middagen. Inte skrivit något än men funderar mycket på det. =)

    Inte långt kvar nu!!! =) 
  • gbg2012
    moonlightgirl skrev 2012-05-06 10:45:41 följande:
    Jag blev hippad igår igen får jag lov att säga.
    Jag bor ju som sagt utanför Västervik så mina vänner härifrån kunde inte vara med på min första möhippa som var i min gamla hemstad där de flesta av mina vänner bor.
    I går blev jag väckt halv sju av två vänner och min kära svärmor, snacka om att jag vart förvånad.
    De hade på mig en ansiktsmask och på sig själva med så vi startade med hudvård. Sedan fick vi äta en god frukost innan det bar av in till stan. Där inne tog de med mig till ett ställe som gör fina gelénaglar o så fick vi alla fina naglar. Det tog ju sin lilla tid o sedan gick vi in och kikade i en smyckesaffär som har hur mycket fina smycken som hellst, sedan var vi och åt på en toppenresturang som hade super god mat.
    Sen var vi in på en nyöppnad butik och kikade lite innan vi åkte hem till den ena tjejen och tog en fika. När vi var där dök min blivande man upp och svärmot åkte hem. Sen åkte vi hem till den andra tjejen däe hennes karl var och min karl kom med den sista tjejens karl och vi grillade och hade mysigt tillsammans allihop.  =)

    Jag är så nöjd och glad att båda mina möhippor blev roliga och trevlia (jag slapp all förnedring), mycket prat och glada skratt iallafall.  =)  Vilka underbara vänner man har. =)
    Lyxigt med två möhippor! =)
  • gbg2012
    Mariem skrev 2012-05-11 21:45:26 följande:
    Var och blev provsminkad idag och blev så besviken! Hade med mig inspirationsbilder men det var ändå som om vi pratade helt olika språk. Jag sa tex att jag tyckte underlaget blev för ljust, då sa hon att, ja men tjejen på bilden är ju mörkare för att hon är utländsk! (hade typ 6 olika inspirationsbilder och det var ju mitt ansikte som jag tyckte blev för ljust!) Sen målade hon jättetjockt och ojämnt med eyeliner, när jag sa att jag inte tyckte det var fint sa hon att, ja men det är ju så på bilden! (det var det inte!) Och så sa hon typ hela tiden, att det ändå inte kommer att synas på avstånd! Vadå avstånd?! Hade köpt med mig lösögonfransar som jag tänkte ha, men dom ville hon inte sätta på för hon hade aldrig gjort det någon gång! Och hon ska alltså vara make-up artist! Kan fortsätta hur länge som helst, det var en helt sjuk upplevelse och som tur hade jag en kompis med så det är inte jag som överdriver! Jag som sminkar mig själv varje dag och är väldigt noga med resultatet. Hade en dröm om en perfekt porslinshy fixad av en expert, men det här var som ett dåligt skämt. Aldrig att hon får närma sig mig på min stora dag! Det värsta var när hon var klart och frågade om jag var nöjd och jag sa att jag inte var nöjd med underlaget för det täckte ingenting (syntes inte ens att jag hade fondation) då sa hon att, ja men det ser ju bara onaturligt ut om det täcker! Då hade jag ändå förklarat innan hon började att det var underlaget som jag var mest intresserad av att få riktigt bra! Vilket också framgick av bilderna flera var närbilder på porslinshy med persikokinder. Är så sjukt besviken. Känner inte för att börja leta efter någon ny nu heller. Får bli att jag sminkar mig själv istället. Blir aldrig som man tänkt sig... så besviken...:(
    Låter väldgt oproffsigt tycker jag! Var det en frilansande eller kopplat till någon etablerad frisör? Jättekonstigt och vad tråkigt! =( Men det kan ju finnas någon ny om du orkar leta sedan kan ju resultatet bli bra även om du sminkar dig själv då blir det precis som du vill ha och du har ju lite tid att öva din sminkning. =)
  • gbg2012

    Nu börjar jag bli ännu mer nervös!! Våra toastmastrar är väldigt bra och engagerade och nu vill de veta våra favvolåtar. Tänk om vi ska sjunga, hjälp!! Vi skulle skicka två låtar....blir så nyfiken. Sedan ville de ha nummer till alla gäster som kommer. 

    Trodde det räckte med min galna möhippa men vi kommer nog inte undan. Men med några glas vin ska det väl gå bra...haha 

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012