Inlägg från: gbg2012 |Visa alla inlägg
  • gbg2012

    Bröllop 2 Juni 2012

    LinnéaJonathan skrev 2012-04-17 09:35:45 följande:
    Kul med provfotografering! :)

    Alltså det där med fotografen har jag inte alls tänkt på! Hmm, måste nog diskutera med sambon hur vi ska göra, ska nämligen på möte med cateringfirman imorn...
    Det kändes väldigt bra att kollat ut ställen och skrivit kontrakt. =)

    Vi hade inte heller tänkt på det så frågade hon efter mat. Sedan ringde jag lokalen och de sa att de har personalmat så nu vet vi inte hur vi ska göra. Kuvertet till henne kostar 550kr med alkoholfritt. De sa iaf det är väldigt ovanligt att brudparet betalar trerätters.
  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-04-17 12:53:20 följande:
    Det är ju såhär... tyvker JAG iallafall. att oftast betalar man ju fotografen VÄLDIGT mycket pengar... oftast iallafall. Då anser jag nog inte man ska behöva betala mat åt henne/honom oxå. Plus att han/hon faktiskt är ute på ett uppdrag och ska jobba. Så ser nog jag det iallafall känner jag....
    I vårat fall så jobbar hon 12 timmar och får inte ta med sig egen mat till resturangen vi är på, finns inga uppvärmningsmöjligehter för henne så hade vi inte betalat mat hade hon fått leva på mackor och det känns sådär. Kommer nog till och med sätta henne med gästerna och låta henne äta samma mat. Visserligen blir det 550 kr dyrare men samtidigt är hon med hela tiden och missar inga tal och sånt och kan fota maten. =)
  • gbg2012


    Imke1977 skrev 2012-04-19 08:40:00 följande:
    Hörni tjejor. Hur har ni tänkt göra på kvällen. Jag hade funderingar om att byta om till en kortare vit klänning som man kan partajja i lättare. Men vet inte om jag någonsin kommer vilja ta av mig min brudklänning
    Hur resonerar ni?
    Jag har köpt den här klänningen att eventuellt ha efter foxtroten. Rembo styling kinakopia och ser exakt identisk ut! Kosatde 800 så gör inget om jag inte använder den!
  • gbg2012
    LinnéaJonathan skrev 2012-04-19 09:10:44 följande:
    Så snygg! Och billig dessutom! Glad
    tack. Ja det känns som jag kan ha den på nyår eller nåt annars om jag inte använder den nu.

    Snart gifter vi oss!! =)

    Hur går det med planeringen? =)
  • gbg2012

    Jag funderar på en sak vi provfotograferades i söndags och fick bilderna igår de var fina MEN tre av korten där vi står framför ett gammalt hus är huset sne och lutar, horisonten är alltså sne. Detta känns lite oseriöst då det inte tar jättelång tid att redigera upp bilden. De annars proffisga bilderna förstörs ju lite av en sån grej så känns konstigt att hon inte tänkte på detta på nästan hälften av korten!


    Hur hade ni gjort??

  • gbg2012

    Vadfan allt kan tydligen hända!!! Gah

    Min brudtärna blev påkörd när hon cyklade i veckan och har vårdats på intensiven och kom hem i helgen. Är så otroligt glad att hon klarade sig!!!

    Men så ledsen för allt, för hennes skull,  för min skull. För oss. Hon har planerat min möhippa jättelänge och nu kommer hon inte kunna vara med, hon orkar inte åka 20 mil. =(

    Hoppas verkligen hon orkar komma på bröllopet! Det är iaf sex veckor kvar och hon har blivit sjukskriven en månad så får lite tid att vila upp sig.

    Hon har en liten spicka i skallbenet(som kan läkas av sig själv) och hörseln är nedsatt men i övrigt inga brytna ben eller något annat. De sa att det var ett mirakel för hon hade inte hjälm på sig! 

  • gbg2012
    Imke1977 skrev 2012-04-22 13:18:38 följande:

    Åh herregud!! Jösses..... vilken himla tur att hon klarade sig. Annars hade det verkligen inte varit roligt.... Jag tror säkert att hon kommer på bröllopet. Det är kanske bästa tt hon stannar hemma och vilar nu just så att hon kan komma på bröllopet. Den viktigaste dagen


    Allt kan sannerligen hända.... Min älskade pappa gick bort den 4 april. Så mitt i allt med bröllop så är jag och min familj i stor sorg. Det är svårt...


    ja verkligen! Precis så tänker jag med.

    nej vad jobbigt, beklagar verkligen!! Ni kan ju tända något ljus eller så under vigseln. Det hade nog jag gjort. 
  • gbg2012

    Får se om jag blir hippad imorgon som jag först trodde. Lite nervös. =)

  • gbg2012

    Hoppas verkligen inte jag blir hippad idag, hur kul är det om nästan bara hälften kommer??? Ångest och oro!! 

    Tre av mina vänner jobbar idag!! =( 

  • gbg2012

    Jag blev hippad igår!! Fantastisk dag!! =) Det enda var att tre av mina kompisar inte kom och har jag fått reda på idag hade visat ett ointresse i planeringen, ville inte lägga pengar på mig för att vi inte är bästisar men känt varandra i sex år. De är inte mina närmsta men tjejer som var bjudna på bröllopet och som jag verkligen ville skulle vara med efter allt vi har hittat på under alla år. 

    De vägrade erkänna tillslut erkände en och skrev såhär till mig "Jag hade själv bara velat ha mina närmsta vänner på en eventuell möhippa och jag är ledsen men du tillhör inte dem"

    Tjejen som skrev så har pratat en massa om bröllopet och sen visar det sig att hon skiter fullständigt i mig.

    Mina alla andra tjejkompisar tyckte de var skitdryga, de svarade inte på frågor i planeringen och de alla tre som är vänner gick ur planeringsgruppen på facebook nästan direkt. Ändå vill de delta på vårt bröllop där våra närmsta vänner och släkt är!!  

    Jag har nu visat var skåpet ska stå låtit de få förklarar sig men kommer med lögner och är bara otrevliga. Två av de är inte välkomna på bröllopet och jag vill inte ha med de att göra efter detta! En har inte svarat än på mitt mail så får se vad som händer där... 

    Alla mina andra tjejkompisar är underbara och fantastiska vänner som måste planerat min hippa i månader!! Det var så välplanerat och roligt och personligt!! =) 

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012