Inlägg från: moonlightgirl |Visa alla inlägg
  • moonlightgirl

    Bröllop 2 Juni 2012

    N blir B skrev 2012-03-06 14:49:27 följande:
    Jag har bestämt mig för vilken som blir MIN klänning!!!!! Lyckan är total! En klänning från Nixas provkollektion 2012. Den är lite busig & så mycket jag. Så nu är vi på jakt efter görna tärnklänningar. Tips?
    Jag är lite sugen på gröna ballerina. 

    Vi ska vara i en bygdegård 5 km från kyrkarn. Men ett riktigt kök. Den ligger precis vid en kyrka men inte den kyrkan vi ska gifta oss i. Viska gifta oss i min barndoms kyrka. Jag är döpt & konfimerad där så hade jag mina skolavslutningar där. Så tanken på att byta till den närmare kyrkan har aldrig funnits.

    Nu har osa gått ut och vi blir 78 med oss + 4 barn.  De som inte kommer hade vi nästan räknat bort när vi skickade ut inbjudan..Vi hade bjudit 86.  

    Idag ska vi dricka champange och fira  min blivande som har fått nytt jobb idag! 
     
    Vad härligt att du hittat din klänning. Har du någon bild på den?? Är lite nyfiken ju.  =)

    Vad kul att ni har det färdigt med vilka ni blir.  =)

    Grattis till din m2b att han fått ett nytt jobb.
  • moonlightgirl
    Emma84 skrev 2012-03-08 11:04:53 följande:
    Hej allihop!

    Är det någon som vill dela med sej av sitt festhäfte?! Jag har fastnat redan vid välkomsttexten, haha. Jag vill ha lite humoristiskt inslag..inget stelt
    Hur är er välkomsttext?

    Sedan undrar jag oxå över själva vigseln. Ska ni dekorera kyrkan? Med vad isåfall?
    Hej hej
    Har inte börjat med festhäftena ännu.

    Vet inte hur vi kommer att göra med kyrkan, vi har ju ännu inte ens fått veta vilken präst vi ska ha, tror jag blir tokig snart, det ville jag ha klart så att man kan träffa prästen också..  Men men jag hoppas att vi snart får veta det.
  • moonlightgirl
    Imke1977 skrev 2012-03-10 14:48:32 följande:
    Hoho! Har jag vinkat här förut? Tror itne det... :-/ Att jag missat denna tråden då. hmm.. Gifter mig oxå 2 juni i Gävle.
    Har precis fått hem min brudklänning för några veckor sedan som jag väntat p å7 månader!!! Gah... frustrerande.
    Får man vara med här?
    Hej. Klart att du får vara med här, kul att vi är några stycken ju.  =)
  • moonlightgirl
    Cattis77 skrev 2012-03-10 16:30:58 följande:
    Jag gifter mig också den 2e Juni, i Falkenberg.
    Ingen mer än jag som börjar bli nervös? Jag är så himla rädd att jag ska missa något. Måste få iväg hindersprövningen i dagarna, vet inte varför jag inte fått tummen ur, men nu känner jag mig riktigt stressad.
    Jag har gjort ett stort misstag känner jag, och det är att sätta sista OSA till den 2e Maj. Bara en månad innan. Jag vill ju veta NU ;) Vet inte varför folk är så sega, men inte ens hälften har OSAt ännu....skulle inte förvåna mig om vissa väntar tills sista dagen.... 
    Vi satte osa till första maj så vi är lika sena som du.  =)
  • moonlightgirl
    Imke1977 skrev 2012-03-14 12:56:35 följande:
    Hörni. Vad ska alla ha för ingångs och utgångsmusik. Och bröllopsvals?

    Själv är jag inte på det klara allt med något av det än. Allra minst Bröllopsvalsen. Om jag vill ha något romantiskt eller något mer roligt. Funderade ett tag på Marvin Gaye – Let’s Get It On.  Eller möjligen Nick Lachey – This I Swear

    Ingångsmarch går funderingarna till  Sleeping At Last – Turning Page - Instrumental eller Christina Perri – A Thousand Years från twilight filmen. Eller Robin Meloy Goldsby – A River Flows In You
    Vi ska gå in till Bröllopsmarsch ur en midsommarnattsdröm. F Mendehlsson.
    Vi ska gå ut ur kyrkan till Gotländsk bröllopsmarsch. Den har vi valt för att jag har bott på Gotland. Ja naturligtvis för att vi tycker att den är fin också. Den vi ska gå in till tyckte vi passade oss väldigt bra.  =)

    Vad vi ska dansa bröllopsvalsen till vet vi inte. Vi vet inte ens om vi ska dansa vals eller vad vi ska dansa istället i så fall.
  • moonlightgirl
    LinnéaJonathan skrev 2012-03-16 19:50:34 följande:
    Åh men då kan jag tipsa dig om jättefina placeringskort! Inne på celebrations.se (tror jag att det är) beställde vi våra i form av fjärilar som man sätter i glasen. De är såå fina och har så söta detaljer så att jag typ dog när jag såg dom... Flört Lite dyra kanske men de är värda det!
    Annars låter ju din idé med placeringskort i favourasken bra! Hahah eller eller eller ja, det finns så många eller, det är det som är det svåra... Flört 

    Vi ska nog inte ha favours... vet inte riktigt vad jag skulle kunna lägga i som känns bra, ja menar godis och allt sånt serveras ju sen och har inte kommit på något annat... Men, småpryls-galning som jag är så skulle jag hur lätt som helst bara kunna beställa de där askarna iaf och bara fylla dem med vad som helst bara för att det är så roligt! Men sambon min är väl lite bra att ha där, han sätter lite stopp och tur är väl det, annars skulle detta bröllop kunna bli hur dyrt som helst... Skrattande vart beställde du askarna förresten?

    Vi har vitt färgtema, men nu när jag var på skojakt önskade jag bara litegrann att jag hade haft nån mer färg i temat, tänk så läckert med ett par ceriserosa skor! Men nu blir det vitt och nu går jag här och väntar på mina skor som jag faktiskt beställde från have2have.se. Ville egentligen beställa från brandos, men min storlek var slut i de skor jag vill ha. 
    Hihi ja det kan jag tänka, inte så lätt att leta skor med två busungar! 

    Trevlig helg till dig med!
    Ååååå dessa fjärilar är ju helt underbara. Men det blir lite dyrt då jag måste ha hundra stycken.  =(
  • moonlightgirl
    Min syster kom med en idé om att vi ska skriva namnen på små fina stenar o den idén gillade vi, vi tyckte att det passar in o ha det som lite dekoration då våran festlokal som vi ska vara i är i en gammal ladugård som är omgjord till festlokal.
  • moonlightgirl
    scochjt skrev 2012-03-22 18:17:26 följande:
    Hej, tänkte jag hoppar in här. Även jag blir fru den 2 juni :) har inte läst alla inlägg, men kul om vi följs åt sista tiden. Frågan är säkert ställd tidigare. Men vart kommer ni ifrån? Själv bor jag i borås
    Jag bor i Loftahammar utanför Västervik.
  • moonlightgirl
    LinnéaJonathan skrev 2012-03-25 17:23:17 följande:
    Jag såg bilder från ett bröllop med sådana stenar och det var jättefint! Glad
    Hoppas på det att det kommer att bli fint

    Ja tjejer det är ju inte långt kvar nu.  =)
    Pirrigt det känns o nu börjar det bli dags att fixa till så att man inte har så mycket kvar o göra sista veckorna.
  • moonlightgirl
    Spolan skrev 2012-04-09 17:48:25 följande:
    Vad har ni tänkt att gästerna ska kasta på er efter vigseln??? Ris (små hjärtformade) eller såpbubblor??? Har ni köpt från ebay?
    Jag har inte tänkt så mycket på det utan det får gästerna fixa själva.
Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012