Inlägg från: moonlightgirl |Visa alla inlägg
  • moonlightgirl

    Bröllop 2 Juni 2012

    Hmm, sitter här och är jätte nervös. Hade allt med klänningen bestämt men nu vet jag inte om jag kommer att kunna ha den. För två veckor sedan fick vi veta att jag äntligen blivit gravid, som vi har kämpat för det, vi hade gett upp hoppet om biologiska barn och då hände det. När vi gifter oss är jag 3 1/2 månad gången. Nu kommer säkert en del tänka att ja men det är nog ingen fara och det tror jag inte att det är för magens skull heller, det är snörning i klänningen så det kan nog fixas men det är boobsen som det är värre med, är ju storbystad redan innan och har redan nu börjat o "svullna" till över bysten. Herre gud hur gör jag nu????
    Förstår att inte ni kan svara på det utan jag måste till butiken igen o prova och prata med dem så får jag se hur det löser sig. Svärmor tycker att jag ska ha en reservklänning men vart hittar jag en fin klänning för gravida då???

    Hur går det för er andra med planerna inför den stora dagen??

  • moonlightgirl
    LinnéaJonathan skrev 2012-04-13 20:03:52 följande:
    Men ååhhh, så roligt för er, GRATTIS!!! Skrattande  Underbart med en liten bebis! 

    Alltså jag skulle gå till butiken och prata med dem, de kan säkert fixa nåt med din klänning! Men förstår hur du menar, har en kompis som nu är gravid i 3 månaden och hon har redan en bulle... De är ju så individuellt det där, vissa sns det direkt på, andra inte.
    Hoppas det löser sig, men gud vad härligt med bebis! Glad

    Det går bra på planeringsfronten, på onsdag är det dags för första ordentliga klänningsprovningen för min del, då ska vi se hur mkt klänningen behöver sys in och sys upp! Glad Jag längtar!

    Hur går det för er då?
    Tack snälla. Ja det ska verkligen bli såååå roligt, vi har länge försökt att bli gravida så nu äntligen.   =)
    Ja jag får nog ta och prata med dem o se vad vi kan hitta på med klänningen.

    Å vad roligt att du ska fixa med klänningen. Det börjar verkligen att närma sig nu.  =)
  • moonlightgirl
    Cattis77 skrev 2012-04-14 16:24:05 följande:
    Jag har valt de här smyckena :Glad


     



     


    Jätte snygga.
  • moonlightgirl

    Detta smyckes sett har jag beställt men den färgade pärlan är röd som ingår i våra temafärger.  =)


  • moonlightgirl

    eosinmimmi: Jag bestälde dem från http://www.loveandbeproud.se/sv/brollop/armband/parlarmband-tarna.html
    sen klickade jag in på Bröllopsset. Man får ta mått på sin handled och halsen för att få rätt längd på armband och halsband och man får bestämma accentpärlans färg.  =)

    LinnéaJonathan: Ja jag håller med dig om att det är fint med pärlor. Jag var så bestämd förut att jag ska verkligen inte ha pärlor det är inte jag, sa jag. Men så såg jag detta sett och jag vart såld.  =)
    Nu har jag bara mer och mer blivit såld på pärlor, det är fint och klassiskt fast jag inte har det mest klassiska halsbandet.  =)

  • moonlightgirl
    gbg2012 skrev 2012-04-22 08:37:17 följande:
    Vadfan allt kan tydligen hända!!! Gah

    Min brudtärna blev påkörd när hon cyklade i veckan och har vårdats på intensiven och kom hem i helgen. Är så otroligt glad att hon klarade sig!!!

    Men så ledsen för allt, för hennes skull,  för min skull. För oss. Hon har planerat min möhippa jättelänge och nu kommer hon inte kunna vara med, hon orkar inte åka 20 mil. =(

    Hoppas verkligen hon orkar komma på bröllopet! Det är iaf sex veckor kvar och hon har blivit sjukskriven en månad så får lite tid att vila upp sig.

    Hon har en liten spicka i skallbenet(som kan läkas av sig själv) och hörseln är nedsatt men i övrigt inga brytna ben eller något annat. De sa att det var ett mirakel för hon hade inte hjälm på sig! 
    Oj oj oj, vilken tur hon hade trots allt. Hoppas att hon nu passar på att vila upp sig så att hon orkar vara med på den stora dagen.

    Imke 1977: beklagar sorgen. Förstår verkligen vad ni går igenom min sambos syster som även skulle vara en av våra tärnor gick bort 20 mars. Vi har hunnit gå igenom den tuffaste biten nu och begravt henne också. Men det kommer att bli tufft på bröllopet för oss alla o jag förstår att det kommer att bli kämpigt för er också. sänder styrke kramar till er. kram kram
  • moonlightgirl

    Igår fixade vi frockcoaten till älsklingen inför våran stora dag. Åååå han var såååå stilig. Kommer att börja gråta på den stora dagen när jag ser han uppklädd o fin o jag är uppklädd och fin. Längtar dit nu.  =)

  • moonlightgirl

    Jag blev hippad igår igen får jag lov att säga.
    Jag bor ju som sagt utanför Västervik så mina vänner härifrån kunde inte vara med på min första möhippa som var i min gamla hemstad där de flesta av mina vänner bor.
    I går blev jag väckt halv sju av två vänner och min kära svärmor, snacka om att jag vart förvånad.
    De hade på mig en ansiktsmask och på sig själva med så vi startade med hudvård. Sedan fick vi äta en god frukost innan det bar av in till stan. Där inne tog de med mig till ett ställe som gör fina gelénaglar o så fick vi alla fina naglar. Det tog ju sin lilla tid o sedan gick vi in och kikade i en smyckesaffär som har hur mycket fina smycken som hellst, sedan var vi och åt på en toppenresturang som hade super god mat.
    Sen var vi in på en nyöppnad butik och kikade lite innan vi åkte hem till den ena tjejen och tog en fika. När vi var där dök min blivande man upp och svärmot åkte hem. Sen åkte vi hem till den andra tjejen däe hennes karl var och min karl kom med den sista tjejens karl och vi grillade och hade mysigt tillsammans allihop.  =)

    Jag är så nöjd och glad att båda mina möhippor blev roliga och trevlia (jag slapp all förnedring), mycket prat och glada skratt iallafall.  =)  Vilka underbara vänner man har. =)

  • moonlightgirl
    gbg2012 skrev 2012-05-07 19:21:19 följande:
    Lyxigt med två möhippor! =)
    Ja det tycker jag med och det hade jag verkligen inte trott att jag skulle få.  =)
    Men jag vart såå glad fast de kom och väckte mig halv 7.  =)
  • moonlightgirl

    På måndag ska jag åka in till stan och träffa frisören och sminkösen, ska bli så spännande och roligt.  =)
    Sömmerskan håller på att ändra lite på klänningen då den var för stor över bysten, hoppas att allt blir bra med den bara.  =)

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012