Inlägg från: N blir B |Visa alla inlägg
  • N blir B

    Bröllop 2 Juni 2012

    Vilken perfekt tråd!! Här hoppar jag in. 

    Börjar känna att tiden går lite väl fort nu... 

  • N blir B

    Jag börjar få smått panik!! 
    Vet inte vad jag ska ha för klänning. Min kropp är "fel" konstruerad  eller andra kallar det kvinliga former. Stor rumpa & breda höfter men lite upp till. Allt är  for stort upptill. Någon som bertällt på nätet? Alla tips mottages tacksamt.Vi har rätt tajt budget så jag har satt 4000 som max för klänningen. 
    Så mycket hänger ju på den där förbannade klänningen( ja jag känner så just nu..) Tärnklänningarna, näbbklänning och min m2bs väst & kravatt. 8 v lunginflammation gör inte saken enklare.. jag vil träna.  

    Det ska vara ROLIGT med bröllopet men nu har jag snart panik. 

    Min konfa präst tackade i alla fall ja i veckan till att viga oss. Känns som att lite går åt rätt håll.

    Vi har osa till våra föräldrar sista dag 1 mars. Många kompisar har sagt å va kul det ska bli med ert bröllop, men väldigt få osa än så länge. Hur tänker ni göra när osa gått ut? påminna folk eller hur ska man göra??

    Annars har vi klart:
    Lokal, personal, tårta, bukett, hår & make up,präst, hindersprövning, kyrka, Solist till kyrkan. & trubadur till festen,  fotograf förhoppningsvis om han inte måste till LA & jobba. Då blir det lite panik. Festhäftet börjar ta form..  

    Hoppas allt går bra gör er andra!!!! 

  • N blir B
    moonlightgirl skrev 2012-02-22 18:40:35 följande:
    När osa har gått ut tänker jag ringa till folk som inte svarat och höra efter hur de tänkt sig. Man måste ju veta liksom.

    När det handlar om klänning har jag ett helt annat problem, jag är så storbystad att bysten kräver en storlek och resetn av kroppen 2-4 storlekar mindre (beroende på modell). Inte så kul det heller.
    Men det bästa tipset jag kan ge är att åka till butiker och prova klänningar och höra med dem om det går att sy in. Vart bor du i vårt land??
    Du kan få lite höfter av mig om jag får lite bröst av dig Flört.
    Fagersta, men vi gifter oss i Uppsala. 
    Idag ska jag & mamma på klänningsjakt i Västerås. Har ni som köpt era klänningar redan känt "Wow det här är min klännning"?

    Ang. OSA så uppdaterade vi vår hemsida rejält & skickade ut meddelande på Facebook till de inbjudna så då började många osa rulla in. Sen ringer vi väl. 

    Är det någon som ska beställa öl/ vin från Tyskland. Finns ju massor med sidor där man kan då det hemskickat.   
    Visst risken med tullen finns ju. Vi funderar på att chansa. 

    Gbg 2012. Så tråkigt. En natt på varndrar hem komstar ju inte många kronor. Tråk när det blir tjafs & de tar saker för givet.  Om du könner att du har lust kan du ju leta upp ett billigt vandrarhem åt de & ge som förslag. 

    Dagens possitiva är att jag ÄNTLIGEN fått börja träna. trampade 390 min på crosstrainern. Alltid något.

    Wish me luck på klänningsjakten!

    Ha en toppen måndag!

    NITTIOSEX dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
  • N blir B

    oj 390 min  nej men 30.

    Hittade två allvarliga kanske. En "Victoria" Klänning från Lilly & en strapless med lite pälor & släp.
    Ska ta med mig min kära & fara dit igen.

    Planerat menyn med mor & svärmor ikväll! Känns bra! 

  • N blir B
    moonlightgirl skrev 2012-02-29 17:28:30 följande:
    Får jag fråga vilken butik du gick till?
    Mina föräldrar bor i Västerås så jag har sprungit runt i butikerna där och provat. Jag tyckte mycket om personalen hos Ruts högtidskläder. Hon som hjälpte mig var toppen på alla sätt och vis.  =)
    Vad skoj att ni är från Fagersta, min mamma kommer därifrån, från lilla Hedkärra faktiskt.  =)
    Jag var både på Ruth's & Ursulas. Jag tyckte att personalen på båda ställena var super. Ärliga & såg det som ska framhävas på kroppen.  

    Jag har hamnat i Fagersta för kärlekens skull.. Vi skulle bara bo här ett tag men nu har jag bott här i sex år. i Hedkärra har jag jobbat eller på Oti, macken i korsningen.

    Tror jag ska ta en stockholmsväng innan jag bestämmer klänning. Någon som har tips på bra butiker där?

    Jag har föresten bokat cateringen idag!! Så skönt att pricka av. Vi bestämde oss faktist för att ta cateringen från en fisk & skaldjurs restaurang. Så blandar vi upp med kött & annat som mamma & svärmor gör. Kom på att det är svårare att få till bra med fisk & skaldjur själva så det blev den perfekta lösningen för oss.
    LinnéaJonathan skrev 2012-02-27 21:37:05 följande:
    På onsdag blir det lokal-titt för vår del, har äntligen fått tummen ur och fixat nyckeln! Känns skönt att vi äntligen får se den ordentligt och kunna börja planera inköp. Vad skulle ni har lokal nu igen?

    Hur går det förresten för er med festprogrammet? kommit igång?
      Hur gick lokal-titten?

     
  • N blir B

    Jag har bestämt mig för vilken som blir MIN klänning!!!!! Lyckan är total! En klänning från Nixas provkollektion 2012. Den är lite busig & så mycket jag. Så nu är vi på jakt efter görna tärnklänningar. Tips?
    Jag är lite sugen på gröna ballerina. 

    Vi ska vara i en bygdegård 5 km från kyrkarn. Men ett riktigt kök. Den ligger precis vid en kyrka men inte den kyrkan vi ska gifta oss i. Viska gifta oss i min barndoms kyrka. Jag är döpt & konfimerad där så hade jag mina skolavslutningar där. Så tanken på att byta till den närmare kyrkan har aldrig funnits.

    Nu har osa gått ut och vi blir 78 med oss + 4 barn.  De som inte kommer hade vi nästan räknat bort när vi skickade ut inbjudan..Vi hade bjudit 86.  

    Idag ska vi dricka champange och fira  min blivande som har fått nytt jobb idag! 
     

  • N blir B

    



    Jag blir galen, bilden blir både liten & åt fel håll.  Jaja bi ser ju hur min klänning ser ut i alla fall. Jag ska plocka bort blommorna  dock. Jag ville ha en lite busig klänning som är lite oväntad. Den känns super!
    Den ska sys om lite. Det ska bli snörning i ryggen och fixas lite. Det är en Nixa provkollektion som inte syddes upp i fler exemplar.  

    Vad ska ni ha för in & utgångsmusik?

    Jag är en Uppsala tjej som flyttat till Fagersta för kärleken och vi knyter våra band hemma i Uppsala.  
Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012