Inlägg från: chrpe |Visa alla inlägg
  • chrpe

    21 juli 2012, är vi fler??

    synanceia skrev 2012-06-28 17:47:03 följande:
    För oss hände det som inte får hända! Sambons kostym kom hem....10 cm för kort!! Panik!
    Vi reklamerade, men det hjälper ju inte situationen. Vi måste hitta en annan. Och tärnan har inga kläder än, hon hittar inga så hon ska sy en klänning själv. Det blir väldigt spännande. Jag tror det kan bli bra, så just henne oroar jag mig inte för. Oroar mig mer för kostymen i så fall.

    Vi har klarat oss jättebra med allt som föll på plats så jag kände ju att det gick för smidigt. Hoppas det löser sig.
    Oj så trist och så onödig stress man drar på sig såhär inför bröllopet. men det kommer lösa sig, det finns många kostymer nu. borde även vara en del på rea eftersom det precis varit studenten. Var bor ni? I Lund hade de 50% i en butik men jätte fina kostymer (märkeskostymer). Armani, Boss etc.
  • chrpe
    synanceia skrev 2012-07-01 16:27:38 följande:


    Det blev jätte fint. Fest häftet kan ni kan lägga bredvid knivarna. Den enda åsikten jag har är att jag tycker blomman försvinner bland de höga glasen/ karaffen. Kan ni inte ha fler koppas med blommor?
  • chrpe

    Jag hade min möhippa i helgen. Blev så bra och de hade verkligen lagt massor med tid på detta och jag är mer taggad än någonsin att gifta mig nu =)

  • chrpe
    AnnL skrev 2012-07-03 07:00:56 följande:
    Jag hade också min i helgen! Den var så otroligt bra! Hade verkligen inte kunnat önska mig något annat :)
  • chrpe

    Är det någon som har festhäfte som skulle vilja dela med sig av det?

  • chrpe

    Åhh, arg när man skriver ett inlägg och allt bara försvinner!!!


    AnnL skrev 2012-07-09 07:04:22 följande:
    Idag ska jag prova min klänning en sista gång innan den lämnas in för pressning.. Har värsta mardrömmarna om att den inte kommer att vara bra, det kan inte vara bra för hjärtat med all denna nervositet Tungan ute

    Känns skönt att iaf ha en ansiktsbehandling inbokad i eftermiddag och bara njuta...
    Vad härligt med klänningen och ansiktbehandlingen. Jag ska hämta min klänning på torsdag, är lite nervös för den satt så tight att de var tvungna å vara två för att knäppa den, samt att jag knappt kunde ta ett djupt andetag. men nu har jag inte ätit godis, chips eller liknande och hoppas på att den ska sitta bra, annars får de allt lägga ut den.

    Jag ska göra en behandling idag jag med. Jag ska färga fransar och bryn, samt plocka bryn och lägga fransarna på spolar så det blir sådär docklikt böjda. =)

    Tjejer, nu är det inte långt kvar! Börjar bli så pirrig. Kan man längta ihjäl sig tror ni? Blir bara mer och mer taggad nu =)
  • chrpe

    Gå med en fuktig strumpa om det är skinnskor. Om det är siden går det inte då kan det bli fläckar.

  • chrpe

    Vi har spräckt vår med. Men nu får vi vårt drömbröllop :) Jag drömmer bröllop varje natt. Helt konstiga drömmar. Haha. OMG hur ska det bli när man är gravid och planerar för allt sånt också :p

  • chrpe

    Festhäftena blev klara igår! Vi åkte till en kompis jobb där vi vek och häftade allt i en maskin. Vi la bara papperena i maskinen så spotta den ut färdiga häften. 76 st á 6 blad i varje. Tog ca 10 min. Tacka den som kom på denna underbara uppfinning!

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??